PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
18.9.06 16:24

No, hele, teď mě tak napadá, jak moc vadí v těhu cysta? V pátek jsem prý měla hodně velikou?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
18.9.06 16:25

ahoj holky omlouvám se,že sem lezu,ale ikdyž jsem dneska psychicky špatná,tak mi to nedalo a strašně moooooc chci pogratulovat Perličce,takže Perličko moc moc moc štěstíčka a zdravíčka a ať krásně rostou nebo roste :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 16:26

Perličko, mám obavu, že i kdyby na mě vylily kýbl slin všechny těhule, tak to k ničemu nebude. :evil: Ale každopádně tě beru za slovo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 16:29

Jofi , tak já se domluvím s našima těhulema a oprskáme tě všechny současně a to by bylo aby nebylo!!! :wink:

Dakot , mockrát ti děkujeme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
18.9.06 17:00

perlo, jde o to jestli to byla cysta...... treba ja jsem mela zluty telisko, ktery bylo 4cm cysta 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 17:01

Ve ctvrtek je pohreb, a v sobotu ma manzuv bracha svatbu :? :oops:
Dakot - tak se vypovidej a nesmutni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:02

Perlo:taky jsem měla cysty a víc ,ale asi dvě velké,budou to hlídat,ale mimi to nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 17:03

ahoj Jitu :wink:
Perli - zalezi na tom jaka to je cysta, pokud normalne nepraskly folik, tak si myslim, ze se behem tehu ztrati a nevadi to. Jo a zlute telisko asi nemas, ze? Tak to muze byt jenom ta prvni moznost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:04

Nikduš to je mi líto,ať je brzy líp :wink:

Zdeníku ahoj :P :P :P ,jsem se tě chtěla na něco zeptat,ale zapoměla jsem na co :roll: :roll: :oops: :oops: ,věděla jsem to dopol. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:20

Nikduško- to je mi líto s tou tetou. Jo a včera ses ptala na spg, takže na něj jdeme mojí dalčí mrchu, dr. říkala, že mu dáme ještě šanci, aby se pochlapil a když ne, tak do kabinky. uvidíme, jak to opravář zvládne, jestli si to nerozbije. :D

Jsem nějaká vyřízená, chce se mi strašně spát a to jsem se před chvílí probudila. opravuje sešity a jsem z toho na prášky, bože můj ty děti přes prázdniny úplně všechno zapomněly. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.9.06 17:27

jofi :D. ja som tak vymleta v skole ze ani neverim ze som tam minuly rok chodila… takze bud zhovievava :wink:

manzel ma asi zabije, mam strasnu chut na paradajky s mozzarelou a olivovym olejom a pozeniem ho (ideme domov 1 autom) do tesca. asi to zvalim na recept. http://smileys.smileycentral.com/…/36_5_11.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:27

Tak koukám, že všichni prchli, asi zase přede mnou. Já vám nic neudělám, ani nekoušu, jsem hodná, přítulná a hodím se k dětem, jsem mladá a potřebuju domeček se zahradou. chcete mě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:28

Dancul, jen co jsem se probrala z mrákot, tak jsem přehodnotila pro dnešek známkování, jinak by to bylo všechno za plnej počet bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 17:30

Pritulna??? :D Tak to te beru :D , i kdyz ten prizpevek o manzovi na pritulnost moc nevypadal :lol: :lol: :wink: Jo holky se vybily na 1990 - 2000 a ted odpocivaji.
Tak to je dobre, ze dava sanci, Ja jsem na ten spg ted dost zvedava, fakt jo 8O 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 17:32

Holky prave si na Ikea planuju pod planovacem ty pax skrine :) ty jo to je uplna veda. No nevim, jestli to neni trochu predcasne, skrine potrebujuje v pripada, ze budeme mit deti. :? No ale deti mit BUDEME, takze si klidne muzu planovat, ne? :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová