Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, hele, teď mě tak napadá, jak moc vadí v těhu cysta? V pátek jsem prý měla hodně velikou?!
ahoj holky omlouvám se,že sem lezu,ale ikdyž jsem dneska psychicky špatná,tak mi to nedalo a strašně moooooc chci pogratulovat Perličce,takže Perličko moc moc moc štěstíčka a zdravíčka a ať krásně rostou nebo roste ![]()
Perličko, mám obavu, že i kdyby na mě vylily kýbl slin všechny těhule, tak to k ničemu nebude.
Ale každopádně tě beru za slovo. ![]()
Jofi , tak já se domluvím s našima těhulema a oprskáme tě všechny současně a to by bylo aby nebylo!!! ![]()
Dakot , mockrát ti děkujeme!!!
perlo, jde o to jestli to byla cysta...... treba ja jsem mela zluty telisko, ktery bylo 4cm cysta ![]()
Ve ctvrtek je pohreb, a v sobotu ma manzuv bracha svatbu
![]()
Dakot - tak se vypovidej a nesmutni ![]()
Perlo:taky jsem měla cysty a víc ,ale asi dvě velké,budou to hlídat,ale mimi to nevadí ![]()
ahoj Jitu ![]()
Perli - zalezi na tom jaka to je cysta, pokud normalne nepraskly folik, tak si myslim, ze se behem tehu ztrati a nevadi to. Jo a zlute telisko asi nemas, ze? Tak to muze byt jenom ta prvni moznost. ![]()
Nikduš to je mi líto,ať je brzy líp ![]()
Zdeníku ahoj
,jsem se tě chtěla na něco zeptat,ale zapoměla jsem na co
,věděla jsem to dopol. ![]()
Nikduško- to je mi líto s tou tetou. Jo a včera ses ptala na spg, takže na něj jdeme mojí dalčí mrchu, dr. říkala, že mu dáme ještě šanci, aby se pochlapil a když ne, tak do kabinky. uvidíme, jak to opravář zvládne, jestli si to nerozbije. ![]()
Jsem nějaká vyřízená, chce se mi strašně spát a to jsem se před chvílí probudila. opravuje sešity a jsem z toho na prášky, bože můj ty děti přes prázdniny úplně všechno zapomněly. ![]()
jofi
. ja som tak vymleta v skole ze ani neverim ze som tam minuly rok chodila… takze bud zhovievava ![]()
manzel ma asi zabije, mam strasnu chut na paradajky s mozzarelou a olivovym olejom a pozeniem ho (ideme domov 1 autom) do tesca. asi to zvalim na recept. http://smileys.smileycentral.com/…/36_5_11.gif
Tak koukám, že všichni prchli, asi zase přede mnou. Já vám nic neudělám, ani nekoušu, jsem hodná, přítulná a hodím se k dětem, jsem mladá a potřebuju domeček se zahradou. chcete mě?
Dancul, jen co jsem se probrala z mrákot, tak jsem přehodnotila pro dnešek známkování, jinak by to bylo všechno za plnej počet bodů.
Pritulna???
Tak to te beru
, i kdyz ten prizpevek o manzovi na pritulnost moc nevypadal
Jo holky se vybily na 1990 - 2000 a ted odpocivaji.
Tak to je dobre, ze dava sanci, Ja jsem na ten spg ted dost zvedava, fakt jo
![]()
Holky prave si na Ikea planuju pod planovacem ty pax skrine
ty jo to je uplna veda. No nevim, jestli to neni trochu predcasne, skrine potrebujuje v pripada, ze budeme mit deti.
No ale deti mit BUDEME, takze si klidne muzu planovat, ne?
![]()