Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TAK JÁ JSEM TEDA PŘÍPAD! SEDÍM U POČÍTAČE, JEDNOU RUKOU PÍŠU A DRUHOU HNĚTU TĚSTO!
![]()
A CHUDÁK TÁTA SEDÍ V PŘEDSÍNI NA ZEMI A SÁM KUTÍ… ![]()
A TO VŠECHNO PRO 2000. STRÁNKU… ![]()
DANCUL : myslím, že dobrý '!
Ten kočárek si kupovala PUIS - Peti ségra u nás v deníčku !
A určitě využiješ hlubokou korbu ! Já prostě zastávám názor , že vložná taška prostě nenahradí pevnou hlubokou korbu !
AGAT : to znám. Mám to s mrnousek stejný.
![]()
KATAZ : chi chi
![]()
SARAH :
![]()
Já už se táááááááááák těším až s tím naším kočárkem vyjedu ! ![]()
Agát, no tak to bude drsný, až se na dalším srazíku potkáte se stejnýma kočárkama, budem se výborně bavit
![]()
tak to je dobře,tak jo díky
![]()
kdy se mění kolekce???????nevíš?????budou v lednu asi slevy na 2006 viď??????toho bych využila a šla buď do modrého nebo červeného
![]()
nevíš kolik vyjde ta taška na mimi????nechce se mi kupovat korba na léto a prcek bude mrňavej a pokud bude jako Monča i já tak zase sedí na 4 měsících
tak hluboký fakt nevyužiju.
Nikde jsem je nenašla......na internetu ![]()
Agato, to musí být ale krásnej pocit. Jak ti tam miminko pochoduje ![]()
I když někdy to musí být zabíračka.
Dancul, chicco nám prodavačka v chiccu
na Andělu spíš nedoporučovala… Prý není moc propracovaný, ostatní podobný cenově i výbavou jsou mnohem lepší. Já jdu do Jané mj kvůli hmotnosti a vůbec se mi zdá nejlepší. A nejhezčí ![]()
taky jsem jinak zastánce hluboké korby,ale manža řekl a má pravdu,kvůli 2-3 měsícům dalších 5000,– je fakt zbytečné. ![]()
JITU : tak to netuším… Prodávají to i jako komplet…
takhle je sporták a taškou .. http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
a takhle je sporták, taška a autosedačka. http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
Dančul:mě taky chicco nezaujal,nikdy neměl kočárky dobré,,,,,spíš poruchové a nekvalitní
a to už před 8lety:!!!!!!!!!!!!!!!
Jo jinak JITU : právě proč jsem šla do té hl. korby u Jané je to, že i když mi bude dítě dřív sedět, tak se dá hluboká korba pod zádíčkama polohovat !!! takže ho hned nemusím strkat do sportáku !!!!
U Quinny to třeba nemá.
aha tak to jsem nevěděla,dík
![]()
tak potom bude doma další porada
![]()
a cenu tý tašky nevíš?????náhodou..............
ahoooooooooooj holkyyyyyy
Ja se k vam propracovavam se k vam
Jste strasne uzvanene. Jo prave jsem volala gyndr s tim ze musim ve ctvrtek odvolat tu kontrolu,protoze pracuju, a ona ze mam prijit ve stredu odpo, a ja: no asi dostanu mrchu, a ona: a kolikaty den jste? a ja: ve stredu 14 den po ovulaci
Tak nechapala
holky my jsme fakt PROFI
![]()
Matiee, to myslíš asi Matrix - korboautosedačka. Já a Kačka máme Rebela - jen autosedačka, bez polohování, a normální hlubokou korbu. Toho Matrixe teď testovala MF Dnes a nevyšla jim do auta moc bezpečně ![]()