PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
18.9.06 15:01

TAK JÁ JSEM TEDA PŘÍPAD! SEDÍM U POČÍTAČE, JEDNOU RUKOU PÍŠU A DRUHOU HNĚTU TĚSTO! :lol: :lol: :lol: :lol:

A CHUDÁK TÁTA SEDÍ V PŘEDSÍNI NA ZEMI A SÁM KUTÍ… :oops:

A TO VŠECHNO PRO 2000. STRÁNKU… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
18.9.06 15:01

DANCUL : myslím, že dobrý '! :wink: Ten kočárek si kupovala PUIS - Peti ségra u nás v deníčku ! :wink: A určitě využiješ hlubokou korbu ! Já prostě zastávám názor , že vložná taška prostě nenahradí pevnou hlubokou korbu !

AGAT : to znám. Mám to s mrnousek stejný. :lol: :lol:

KATAZ : chi chi :lol: :lol:

SARAH : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Já už se táááááááááák těším až s tím naším kočárkem vyjedu ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.9.06 15:02

Agát, no tak to bude drsný, až se na dalším srazíku potkáte se stejnýma kočárkama, budem se výborně bavit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

tak to je dobře,tak jo díky :wink: :wink: :wink:
kdy se mění kolekce???????nevíš?????budou v lednu asi slevy na 2006 viď??????toho bych využila a šla buď do modrého nebo červeného :P :P :P
nevíš kolik vyjde ta taška na mimi????nechce se mi kupovat korba na léto a prcek bude mrňavej a pokud bude jako Monča i já tak zase sedí na 4 měsících :roll: :roll: tak hluboký fakt nevyužiju.
Nikde jsem je nenašla......na internetu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532

Agato, to musí být ale krásnej pocit. Jak ti tam miminko pochoduje :)
I když někdy to musí být zabíračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.9.06 15:03

Dancul, chicco nám prodavačka v chiccu :! na Andělu spíš nedoporučovala… Prý není moc propracovaný, ostatní podobný cenově i výbavou jsou mnohem lepší. Já jdu do Jané mj kvůli hmotnosti a vůbec se mi zdá nejlepší. A nejhezčí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.9.06 15:03

Sarah3, ženský musí zvládat víc věcí najednou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 15:05

taky jsem jinak zastánce hluboké korby,ale manža řekl a má pravdu,kvůli 2-3 měsícům dalších 5000,– je fakt zbytečné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
18.9.06 15:07

JITU : tak to netuším… Prodávají to i jako komplet…

takhle je sporták a taškou .. http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

a takhle je sporták, taška a autosedačka. http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 15:08

Dančul:mě taky chicco nezaujal,nikdy neměl kočárky dobré,,,,,spíš poruchové a nekvalitní :wink: a to už před 8lety:!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
18.9.06 15:08

Jo jinak JITU : právě proč jsem šla do té hl. korby u Jané je to, že i když mi bude dítě dřív sedět, tak se dá hluboká korba pod zádíčkama polohovat !!! takže ho hned nemusím strkat do sportáku !!!! :wink: :lol: U Quinny to třeba nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.9.06 15:12

Kačí, Jitu -

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 15:12

aha tak to jsem nevěděla,dík :wink: :wink: :wink: :wink:
tak potom bude doma další porada :P :P :P :P
a cenu tý tašky nevíš?????náhodou..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 15:13

ahoooooooooooj holkyyyyyy :D Ja se k vam propracovavam se k vam :D :wink: Jste strasne uzvanene. Jo prave jsem volala gyndr s tim ze musim ve ctvrtek odvolat tu kontrolu,protoze pracuju, a ona ze mam prijit ve stredu odpo, a ja: no asi dostanu mrchu, a ona: a kolikaty den jste? a ja: ve stredu 14 den po ovulaci :D :D Tak nechapala :lol: :lol: holky my jsme fakt PROFI :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.9.06 15:14

Matiee, to myslíš asi Matrix - korboautosedačka. Já a Kačka máme Rebela - jen autosedačka, bez polohování, a normální hlubokou korbu. Toho Matrixe teď testovala MF Dnes a nevyšla jim do auta moc bezpečně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová