PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
18.9.06 14:49

No nejsem já šílená? Minulé pondělí vidím na testu // a bulím. Toto pondělí mám potvrzené těhu a první fotečku a zase bulím!!! A příští pondělí budu taky bulet, protože se dozvím počet, já už se vidím!!!

JO, A JEŠTĚ JEDNOU, PRO PŘÍPAD ŽE BY BYL TEN MINULÝ SLABÝ:
VŠEM PROFISNAŽILKÁM POSÍLÁM OBROVSKÝ TĚHUPRRRRRRRRRRSK !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512

perla no mi sme to vedeli !!! :D http://smileys.smileycentral.com/…/36_1_66.gif

katy vitaj. stalo sa mi nieco podobne :wink: naplanovala som si op kolena, cestu do kodane a plno akcii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126

PERLI : tak co jsem Ti říkala ??????????????????????, a měla jsem pravdu !! zase a jako vždy !! :P :P :P :P TAKŽE TI STRAŠNĚ MOOOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJUUUUUUUUUUUUU ! A TED UŽ ŽÁDNÝ BREČENÍ ! JASNÝ ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.9.06 14:51

Agátko, ty ho máš objednaný, Kačka už ho vyzkoušela v domácím prostředí a odsunula k rodičům :-) Kamarádka ho má taky a chválila si ho, já mám jednoznačně taky vybráno, chci ten oranžovej a to co nejdřív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIRULKO, posílám ti SZ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 14:52

No jó, no jó, já vím že jste měly všechny pravdu :lol: !!! Jenže já se tomu strašně bála věřit :? . Od teď už vám věřím každičké slovo, slibuju :D !
A JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJU!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
Perlaa píše:
Kato2 omlouvám se, já jsem tak rozrušená, že jsem tě přehlídla :oops: . Každopádně vítej mezi námi!!! No není to znamení, že jsi přišla ve stejnou dobu, kdy já oznamuju potvrzené těhu?! :D

Perličko, určitě to bude dobrý znamení!! Nic jinýho to být nemůže. Jsem z toho tu strašně pozitivně naladěná a dojatá. Takhle dobře mi už dlouho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

Matiee: no tak to je snad jasný,nejdřív ty co jsou tu dýl :wink: :wink: :wink: nic proti těm co jsou tu krátce,ale měly by se žezla předávat z generace na generaci :wink: :wink: :wink: :wink:

to teda budou holky valit bulvy 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.9.06 14:54

Kačko, nejsi náhodou z Jihlavy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 14:55

Kačí:prosím je ten kočárek stabilní???????Jané slalom je asi nejlehčí,to potřebuju,tak do něj taky půjdu,neva????
Chci s ním jezdit na bruslích :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.9.06 14:56

Jitu,

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532

Kačko, teda spíš nejsi původně z Luk nad Jihlavou ??? Jsi už těhu?
Někoho mi silně připomínáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126

KATAZ : ne ne jsem z Prahy :wink: a vítej u nás ! :lol:

JITU : jo jinak já jsem si Slaloma pořídila hlavně proto, že s ním chci jezdit na bruslích !! :lol: Pro mě má tenhle kočárek všechno, co potřebuju a co jsem od něj požadovala. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.9.06 14:58

kacko, jitu co hovorite na chicco - 3kolka - sedacka+hlboky+sportovy… vyuzijem aj ja hlboky kocik? ked to bude jarne dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.9.06 14:58

Někomu se po jídle dělaj boule za ušima, mně zas boule na bříšku :lol: To naše dítě bude pažravý po rodičích. S každym jídlemzačíná tělocvik. Teď jsem jí mohla chvíli hezky hladit a chytat vyboulený nožky :lol: :D To je úžasný.

Matiee, ještě Hannka chce Jané :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.9.06 14:59

Kačka: Aha, strašně jsi mi totiž připoměla mou těhu. spolužačku.
 Neva.

Díky všem za hezké přivítání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová