PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
18.9.06 15:28

Maci , stihla jsi :-)))

Ale bylo to jen tak tak.

No a když jsem tak pěkně stihla tu kulatou stránku, tak se loučím a jdu zase pracovat. Zkusím se zase ozvat. Když ne v září, tak v říjnu u mě určitě uslyšíte, protože jdu na tu kontrolu.

Ale určitě se ozvu dřív. :lol:

Tak zatím hezky těhulkujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.9.06 15:30

A já už jsem na 2001 :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
18.9.06 15:31

Holky jedu, u našich hopnu do auta, hurá na poštu, pak přes ucpanou Prahu k Dr. - resp. pouze k sestřičce kvůli ukončení neschopenky (fakt nejsem neschopná!!!! ) a pak jdu shánět svou milovanou novou knížku!!!!

Pá večer, se nejspíš kouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 15:31

jste na me pekne osklivy,posilala jsem kamosce fotky a nez jsem se nadala,tak byla stranka 2000 pryc :cry:

,mato,uz jsem se lekla,ze me chces odsunout nekam..................daleko............ale ja to mam vymyslene,ja totiz v pulce rij na se dozvim vylsledky,ktere budou dobre, a dneska jsem treti dc,takze jak jsme to Kaci rikali,ze az budes rodit,najdu // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
18.9.06 15:37

Holky,teď co jsme oslavily spolu 2000,tak se to rozprchne dom.Já teda musím taky,ne dom,ale konečně něco dělat,protože jsem celý den doma a ještě jsem nic neudělala.Za chvíli tu mám Petra.Mrknu ještě večer.Ahooooooooj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
18.9.06 15:37

A ještě já - jen zkusím svůj původní metřík, Snugglepie už zase funguje. Taky už bylo na čase.

Tak a teď už opravdu ahoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 15:38

taky jdu pracovat,lehce doma :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 15:40

nebojte my jsme všechny popřály za všechny všem :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512

kacka ja viem ze co mas :D. ale presny nazov typu, nech viem co mam u nas hladat, chapensie :wink: http://smileys.smileycentral.com/…10_1_107.gif

a teraz sa vsetky zdekujete a objavite na 3000…no pekne aby ste neskoncili na odvykacke http://smileys.smileycentral.com/…6/36_6_1.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241

Kacka: ja mam presne ty same barvy akorat nemam rebela ale jen Matrixe a sportak…a Kubula nam matrixe skoro prerusta…a stjene sem nakonec koupila do auta normalni sedacku…holky ten matrix je sikovnej ale silene tezkej na jakykoliv poponaseni (myslim tim jen tu matrix polohovaci sedacku) a do auta se tezko pridelava kdyz neni v leze......tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
18.9.06 15:44

MAJJDO : já jsem Matrixe nechtěla. :? :? takže uvídíme jak budu spokojená s tím, co mám. :lol: :lol: :lol:

DANCUL : he he he jo tááák. No přesný název toho, co mám já je : JANÉ SLALOM PRO 2005 ten už ale neprodávají. :lol: takže Jané Slalom Pro 06 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 15:44

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf, vy jste teda prdlose, uz to tu hodinu docitam 8O :D :D
**Perliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, no my uz to vime davno, ale: GRATULUJEMEEEEEE :! :! :! **
Holky dosel manza, jeho teta umrela :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
18.9.06 15:45

ahojte, jeste docitam, tak jenom neco k tem krivkam.....
jofinko, ta tvoje krivule zacina lizt nejak moc nahoru, estik 14DPO jest nic neresi :wink:
soptiku, u tebe rozhodne zitrejsi teplotka, nejspis…jestli se vzpamatuje nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.9.06 15:49

kacka tieto su farebne roztomile… http://www.babyandshop.sk/disney.htm este ze mam 227dni cas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
18.9.06 15:51

DANCUL : hihihi joo ty jsou hezkýý ! :lol: Heled sice to máš ještě za chvilku, ale koukat přece můžeš , ne ? :lol: :P :D

NIKDUS : to je mi líto. :cry: :cry: :cry:

ZDENIKU : ahoooj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová