PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1544
18.9.06 17:33

Nikduš, jen jsem dost náročná na krmení-teda dost toho sežeru :oops:

No a přítulná jsem, ale ne k opravářovi, ten má teď útrum, toho pokoušu. :evil: A já taky myslím, že bude problém v spg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:36

A proč bys neměla mít děti? Když tak adoptuj mě. hele-nebudu tě budit po 2 hodinách, jsem samostatná, vařim, uklízím, ovládám nějakej ten cizí jazyk, už se nepočůrávám, nematlám kaši a čokoládu po zdech a na záchod si taky dojdu sama. No samé klady, uznej :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:36

Jofi,já tě taky beru :P :P :P :P :P tolik +++++ani manža nemá :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
18.9.06 17:37

No jofi ja nevim… :? kdyz toho moc sezeres :? :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:37

nikduš:jen plánuj........taky plánuju co koupit v ikea do nového bytu,na který nemáme :cry: :cry: :cry:
to neva.mě to baví :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:40

mě by ani nevadilo,že moc jíš........když na to vyděláš :P :P :P :P

ráda vařím :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:41

jo ,ale nesmíš mi dávat pětky!!!!!!!!!!!to bych špatně nesla :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.9.06 17:42

Ahoj děvčata,

zkouším, jestli mi to vůbec nechá napsat nějakou zprávu, pořád mi to píše chybu, mám vztek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.9.06 17:43

Jofi a její opravář :lol: Tomu to už zůstane… Kule hned v září nedávej :wink:
Nikduš, to je dost blbý s pohřbem a svatbou během jednoho týdne :? Ale takový je život. To nějak najednou, nebo byla nemocná?
A skříně si plánuj a klidně i kupte, ať nedopadnete jak my - během těhotenství 2× státnice (moje blbost, vim), výběr bytu, jeho koupě, rekonstrukce, zařizování, mám z toho slušnej vítr, že to nestihneme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:43

18.září, v Čechách
Moje milá menstruace ,
předem mého dopisu tě srdečně zdravím a těším se, až zase potáhneš do hajzlu.
Zažily jsme spolu spoustu nepěkných zářitků-bolesti, nevolnosti, zničené oblečení, vložka nalepená obráceně (podotýkám, že mi bylo asi 15 a ještě jsem se neodchlupovala :oops: 8O 8O :lol: ) a tak tedy doufám, že to bylo dneska naposledy. Tímto tě tedy žádám, jestli bys nemohla zbalit svoje věci (moc jic není) a opustit mě na delší dobu. Chápu, že to pro tebe nebude jednoduché a doufám, že i ty pochopíš mě. Bohužel ti musím přiznat, že mi chybět nebudeš, ale mohu ti slíbit, že na tebe občas vzpomenu.
tak se s tebou loučím a doufám, že si najdeš někoho, kdo tě potřebuje víc než já.
Měj se krásně
Líbá tě Jofinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.9.06 17:44

No konečně, tak vás všechny zdravím.

Co zaučiji mojí následovnici, tak vůbec nestíhám v klidu sedět v práci u netu a číst vás. Je toho tu zase nějak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
18.9.06 17:48

Nikduš, ale já potřebuju zhubnout, když mě budeš pravidelně venčit a dávat málo jíst, tak to snad k něčemu bude????? :wink: :D

Jitu a to bych ještě pomáhala Moničce s učením, až budeš mít prcka. :D

Jo a já pětky nedávám vůbec. když je někdo na pětku, tak mu tam napíšu slovní hodnocení, jako co bylo dobře, co špatně a v čem se má zlepšit. pětku jsem zatím dala jen jednou a to se opravdu nedalo nic jiného dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.9.06 17:49

Aali, čauky :wink: Ráda tě vidim. Jak se vede?

Jofi :lol: ty jsi hustá :lol: hele, bude ti chybět, teda u mě to tak bylo - hlavně ze začátku, ale i teď mám občas podvědomý nutkání si koupit vložky a tampony, protože jsem je už dlouho nekupovala :lol: A ze začátku těhu jsem se občas lekla, že to furt nemám, než mi za sekundu došlo, že je dobře, že jsem to už dlouho neměla :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
18.9.06 17:50

jofi,nikdus,vy mi davate,mlatila jsem se smichy,kdyz jsem cetla vase dohady ohloedne jofinky a adopce :P :P

aali,ahojky,jak se jinak mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
18.9.06 17:52

Ahoj holky tak jsem už doma z práce.A denska jsem ráno mněla bt 37,2 takže stoupla o 3stupínky a měřila jsem v 7hodin ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová