PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3301
18.9.06 20:40

Sylvi, nemůžu se ségrou nesouhlasit, moc ti to sluší :-)

Tak už vím, že z Perličky je Perlorodka :lol: :lol: To je nejlepší hláška dne :-) Gratuluju , i když my to všechny věděly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
18.9.06 20:46

jak tak čtu oslavy 2000 tak mám pocit jako na Silvestra, úplně slyším bouchat šampíčko :lol: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
18.9.06 20:49

Jojo, byla to dobrá párty!!! :oops: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
18.9.06 21:03

Hotovo, dočteno :-) Čistá ztráta hodina času :lol: Ale nad Jofinkou jsem se královsky bavila :lol: :lol: :lol: :lol: Jsi lepší než Donutil :lol: :lol: :lol:

A jsem moc ráda, že Dido zdrhla sem, už jsem přemýšlela, že tě sem přetáhnu ;-)
Ajajko , držím palce, ať se neudělá cysta. Třeba ještě folda naroste a praskne sám a převeze vás všechny i s dr. ;-)

Víc si nepamatuji…jdu zbaštit pár lžiček nugety :oops: pravé arašídové jak za komančů :) a pak snít sladký sen ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
18.9.06 21:05

Ségra , tak dobrou a sladké sny! :wink: Já právě snědla toast s pomazánkou… :oops: :oops: :oops:

Dobrou všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
18.9.06 21:09

Dobrou, já už do sebe tlačím nugetu…dle pravidla hubnutí Ajaji: hnědá barva je neutrální a lze zaměnit s jakoukoli potravinou ;-) Jo a manžel jí sní víc než já, takže kalorie se nepočítají :wink: :lol:
Dobrou sladkou plodnou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.9.06 21:33

tak jsem si po práci krásně početla…
dneska jsme asi strhly rekord, ale asi to bylo výjimečné tím, jak jsme chtěly strhnout tu dvoutisícovku :lol: :lol: :lol: :lol:

JOFINKO - takhle jsem se dlouho nezasála, chechtala jsem se u toho dopisu jak blázen, musela jsem ho přečíst manžovi, protože na mě koukal fakt jak na blázna - smál se pak se mnou :lol: :lol: :lol: :lol:
ty jsi vážně skvělá!!!!!! Určitě je to na dlouhou dobu poslední bestie!!!!

DIDO - ahojky, pošli mi SZ, zařadím tě taky do seznámku…
a ať se ti u nás líbí a je z tebe brzy těhulinka :D :D :D :D :D

páááá berušky moje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
18.9.06 22:04

Holky s tou perlorodkou mě fakt dostáváte :lol: :lol: :lol: !

Silvi , nádherný pupík! Holky, dejte mi recept, jak to děláte, že jste v těhu tak štíhlé a máte pouze krásné domečky pro miminka?!

Přeji vám nádhernou noc a ještě jednou vám musím mockrát poděkovat, že jste mi celou dobu držely palečky a pěstičky a že jste to celou dobu se mnou vydržely!!! DĚKUJI, MÁM VÁS RÁDA!!!

Slibuji, že na vás za to budu poctivě prskat těhubacily!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
19.9.06 06:16

Dobré ráno, zdravím vás od snídaně ;-) Dnes byla pěkně divoká noc :? Miky se rozhodl, že od 4 už nebude spát, pak se přestěhoval k nám do postele, opět s batohem na zádech :! Tak jsem mu vysvětlovala, že tak se nespí, vyhrožovala, jestli ho chce mít na zádech, ať jde k sobě…no a tak v půl šesté odtáhnul do své postýlky a teď spí s batohem/kravičkou na zádech…jen tak mmchodem v 5.50 nekompromisně zvonil budík :twisted: Jestli dnes v práci neusnu, tak už nikdy :?

Všem vám přeji krásný den a nezapomeňte, limit je 15 stránek na den ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 06:27

Ahojky, přeji všem krásné ránko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 07:24

krasne ranko tehule :)
ajajo, za nizkou sliznici opravdu nejspis muze clostil, ale folik i sliznice muzou behem tydne jeste dorust

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 07:28

Ahoj berušky,
mám po ránu špatné zprávy.Teplota mi zase o stupínek klesla,takže dneska se asi přiřadím k Jofince.Co říkáš Zdeni na tu teplotu?Myslím si,že ta dnešní rozhodla.A vypadalo to tak nadějně.Ach jooooooo,mrcha ještě nedorazila a začínám mít pěknou depku. :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 07:43

Tady nikdo není,tak jsem si udělala snídani a zalezu i s ní zpátky do postýlky a pustím si nějaký hezký film,ať si spravím náladu.A budu čekat,až přijde ta hnusná mrcha. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 07:48

ahoj Soptíku
přidávám se k tobě, mrkni na mojí teplotu :(
hlavu vzhůru, pomůžou nám v CARu, já tomu hrozně moc věřím :!

ahoj Zdeni, Myško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.9.06 08:01

Dobre ranko,

Maci - berusko nesmutni,v Caru ti urcite pomuzou. Jak dlouho date jeste prirode sanci??

Vsechny zdravim :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová