Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sylvi, nemůžu se ségrou nesouhlasit, moc ti to sluší ![]()
Tak už vím, že z Perličky je Perlorodka
To je nejlepší hláška dne
Gratuluju , i když my to všechny věděly ![]()
jak tak čtu oslavy 2000 tak mám pocit jako na Silvestra, úplně slyším bouchat šampíčko
![]()
Hotovo, dočteno
Čistá ztráta hodina času
Ale nad Jofinkou jsem se královsky bavila
Jsi lepší než Donutil
![]()
A jsem moc ráda, že Dido zdrhla sem, už jsem přemýšlela, že tě sem přetáhnu ![]()
Ajajko , držím palce, ať se neudělá cysta. Třeba ještě folda naroste a praskne sám a převeze vás všechny i s dr. ![]()
Víc si nepamatuji…jdu zbaštit pár lžiček nugety
pravé arašídové jak za komančů
a pak snít sladký sen ![]()
Ségra , tak dobrou a sladké sny!
Já právě snědla toast s pomazánkou…
![]()
Dobrou všem!
Dobrou, já už do sebe tlačím nugetu…dle pravidla hubnutí Ajaji: hnědá barva je neutrální a lze zaměnit s jakoukoli potravinou
Jo a manžel jí sní víc než já, takže kalorie se nepočítají
![]()
Dobrou sladkou plodnou noc ![]()
tak jsem si po práci krásně početla…
dneska jsme asi strhly rekord, ale asi to bylo výjimečné tím, jak jsme chtěly strhnout tu dvoutisícovku
![]()
JOFINKO - takhle jsem se dlouho nezasála, chechtala jsem se u toho dopisu jak blázen, musela jsem ho přečíst manžovi, protože na mě koukal fakt jak na blázna - smál se pak se mnou
![]()
ty jsi vážně skvělá!!!!!! Určitě je to na dlouhou dobu poslední bestie!!!!
DIDO - ahojky, pošli mi SZ, zařadím tě taky do seznámku…
a ať se ti u nás líbí a je z tebe brzy těhulinka
![]()
páááá berušky moje ![]()
Holky s tou perlorodkou mě fakt dostáváte
!
Silvi , nádherný pupík! Holky, dejte mi recept, jak to děláte, že jste v těhu tak štíhlé a máte pouze krásné domečky pro miminka?!
Přeji vám nádhernou noc a ještě jednou vám musím mockrát poděkovat, že jste mi celou dobu držely palečky a pěstičky a že jste to celou dobu se mnou vydržely!!! DĚKUJI, MÁM VÁS RÁDA!!!
Slibuji, že na vás za to budu poctivě prskat těhubacily!!!
![]()
Dobré ráno, zdravím vás od snídaně
Dnes byla pěkně divoká noc
Miky se rozhodl, že od 4 už nebude spát, pak se přestěhoval k nám do postele, opět s batohem na zádech
Tak jsem mu vysvětlovala, že tak se nespí, vyhrožovala, jestli ho chce mít na zádech, ať jde k sobě…no a tak v půl šesté odtáhnul do své postýlky a teď spí s batohem/kravičkou na zádech…jen tak mmchodem v 5.50 nekompromisně zvonil budík
Jestli dnes v práci neusnu, tak už nikdy ![]()
Všem vám přeji krásný den a nezapomeňte, limit je 15 stránek na den ![]()
krasne ranko tehule ![]()
ajajo, za nizkou sliznici opravdu nejspis muze clostil, ale folik i sliznice muzou behem tydne jeste dorust
Ahoj berušky,
mám po ránu špatné zprávy.Teplota mi zase o stupínek klesla,takže dneska se asi přiřadím k Jofince.Co říkáš Zdeni na tu teplotu?Myslím si,že ta dnešní rozhodla.A vypadalo to tak nadějně.Ach jooooooo,mrcha ještě nedorazila a začínám mít pěknou depku.
![]()
Tady nikdo není,tak jsem si udělala snídani a zalezu i s ní zpátky do postýlky a pustím si nějaký hezký film,ať si spravím náladu.A budu čekat,až přijde ta hnusná mrcha.
![]()
ahoj Soptíku
přidávám se k tobě, mrkni na mojí teplotu ![]()
hlavu vzhůru, pomůžou nám v CARu, já tomu hrozně moc věřím ![]()
ahoj Zdeni, Myško ![]()
Dobre ranko,
Maci - berusko nesmutni,v Caru ti urcite pomuzou. Jak dlouho date jeste prirode sanci??
Vsechny zdravim
![]()