PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1614
19.9.06 10:19

Perličko promiň,že se ptám,ale z jakého důvodu jste o mimi přišly?? :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238

Kačí, no v pátek přeci!!! Nebo si je odoperuju ve čtvrtek večer sama, aby s tím Dr. neměla práci

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144

Zdeni , super, tak do toho taky půjdu, až to bude aktuální, tak na tebeb budu mít debilní dotazy… :oops:

KataZ , nechci ti brát iluze, ale z toho pozorování budeš jen hrozně nervozní. Většina těhu příznaků se projevuje až později, to co popisuješ je prostě 50 na 50, může to být těhu ale i mrcha, zkus se na to nesoustředit, fakt. :wink: Myslím to dobře… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 10:25

JITU : já bokovky džíny brzo vyřadila.. Když jsem chodila, tak to bylo dobrý, ale jak jsem si sedla třeba do auta, tak mi to strašně tlačilo na bříško. Takže jsem zakoupila pohodlnější kalhoty a sukně a nosím to. :lol:

MATO : prosím Tě hlavně si nic nevyndavej ! ty experte ! Já věřím, že by jsi to zvládla, ale nech to na dr, jo ? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 10:27

sarah, zkusím to, ale to asi budu muset vypnout počítač :)
Protože jinak pořád sháním nějaké info. Asi si zkusím pustit nějakej pěknej film :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 10:28

Jitu , důvod se nikdy nedozvím. V prvním případě jsem začala přesně po šesti týdnech krvácet a krvácela jsem 5 týdnů. V CARu mi akorát pravidelně kontrolovali, jestli mi klesá HCG. A ve druhém případě na začátku 11. týdne z ničeho nic, víceméně ze dne na den přestala tlouct dvojčatům srdíčka, tak mi je museli vzít. A taky mi k tomu nikdo nic neřekl. Jen to, že se to prostě stává, že jsem mohla být nachlazená (ale nebyla!) a bla bla bla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 10:29

jste mi vypadly,musela jsem se znovu přihlásit :cry:

Kačko: no tak to mám asi stejně :?

Ve kterém tt se dá vidět pohlaví???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
19.9.06 10:31

KataZ , zkus ten filmík… :wink: Věř mi, já to znám, je to hrozný, člověk je jak blázen, viď. :wink: Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 10:31

jitu, uplne nejdriv v 16tt, ale spolehlivejsi je to od 18tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 10:32

Perli,to je hustý......tyjo a 2×!
Bralas tehdá léky na udržení?????

Tak teď to bude v pořádku,vím to ,věřím tomu :P :P :P :P
Odpočívej a opatruj se a neseď dlouho u PC,to taky není to nejlepší :wink: i když nám budeš chybět :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 10:33

Zdeniku to mám jako vydržet?????bééééééééééééé :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 10:35

Nech

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.9.06 10:37

Sarah, dík. Koukám, že už to dobře znáš :P Když jsme se snažili poprvý tak to tak hrozný nebylo. Teď se bohužel pozoruju víc. Taky se bojím, že to zas bude zamlkl. těhu, ale to člověk neovlivní. Jdu na ten filmík!!! Už se těším a ještě si dám něco dobrýho na zub a bude!! Fakt si připadám jak na svírací kazajku :lol:
V podstatě se mi uleví i když ta mrcha přijde. Alespoň budu vědět na čem jsem. A příští měsíc to už snad nebudu tak hrotit.
Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 10:38

matiee:aspoň si užiješ ježíška a Silvouše a pak v lednu začneš!!!!!

Já s Mončou otěhotněla na Silvestra v 15.00 :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 10:38

ježiš mě dneska tak strašně bolí záda, že nemůžu ani sedět ! :cry: :cry:

JITU : no říkají, že v 18 tt … někdy se prcek neukáže ani ve 30 tt - prostě chce být jako překvapení, ale znám i dr, který to poznal ve 12 tt !! Né teda u mě, ale znám takový případ !! :wink: Vydrrrrž ! :lol:

MATO : ty si myslíš, že dostaneš HA ??? :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová