Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata,
zdravím Vás mimořádně z práce.
Nikduš,
to jsi mě zrovna nezalila optimismem. Asi se mám na co těšit, že?
Ahoj Jessy,
díky za optání. V práci se mi to už krátí, končím 30. a nastupuji jinde. Jinak se mám skvěle. Dnes si budu vybírat nábytek do nové kanceláře v nové práci, tak se těším. Mám danou firmu a nějaké mantinely, ale ráda si vystřihuji papírky jako kusy nábytku a budu posunovat a koumat a ukecávat šéfa o tohle a tamto
. No lepší než doma, to se na takové věci nejdřív musí šetřit. ![]()
Co ty? Jen tak jsem zběžně prohlédla stránky, moc to nestíhám, na jakou operaci to chceš jít a dobrovolně?
měla jsem tu kámošku s mimi 7měsíců.........
Kačí: díky,docela se mi na tom peg perego líbí i ta taška a vidíš na prcka,když ho vezeš.....to vypadá takhle:
http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
je úplně v pravo ![]()
a manža má smůlu,pokud budu mít to porodné 17000,–,tak do některého jdu a hotovo!!!!!!!!
On má auto a vozí si prdel a ví kulový o dávání kočárku do tramvaje a pod.!!!!!!
Moničku vezl 4× max. a to na zahrádku do hospody,,,,na pivo
![]()
Kvůli němu neodložím brusle na další 3 roky
![]()
On si na vánoce koupí nový snowbord a já prd a bude mi kecat do kočárku néééééé???????
fuj to jsem si ulevila............PARDÓN
![]()
Agatko: já do šátku určitě nejdu,mám špatnou páteř po několika rehabilitacích.......nesmím nosit ani Ň.
To musím mít ten lehký kočár!!!!!!Už jsem to vymyslela,zapojím mámu a tchýni,oni už mu vysvětlí,že jde vlastně o moje zdraví
a třeba přihodí nějakou kačku
no to asi né,ani na první nic nedaly ![]()
JITU : správně !! jen do něj !! nenech si do toho od něj kecat. Nový snowboard je taky pěkně drahá věc, tak at neremcá !!! Jinak ten Peg Perego vypadá dobře a tím, že se vidí na mimiska, když je tam vložná taška, tak je to úplně paráda. To by jsi u Jané s vložnou taškou neměla. Jen s hl. korbou.
Takže bych do něj klidně šla. Má všechno, co má mít. ale jak říkám. Pořádně vyzkoušej !!
A porodný mít takový budeš !! To už je od dubna 06 ! ![]()
AALI, ABBEY : ahojka
Jitu - ten tvuj pristup se mi moooc libi
urcite si vyber kocarek podle svych predstav a hlavne aby neco vydrzel. Penize budou a my nebudeme, takze neni co resit.
Ali - ja chci jit na plastickou operaci nosu.......ve ctvrtrek jdu na konzultaci a doufam, ze behem dvou mesicu to budu mit za sebou a pak uz jen to miminko a budu nejstastnejsi zenska na svete
![]()
Jessy,
já se bojím i tetování, natož operace nosu, ale babička mi říkala, když mě tahala za vlasy při dělání culíků, že pro krásu se musí trpět. ![]()
Jitutu,
dobrý přístup, souhlasím s tebou, na takové věci se šetřit nemá a při představě, že se budeš nějaké dva roky tahat s levným monstrem, jen si ho kup. ![]()
Kačí ahoj,
koukala jsem na fotky, Píďa má krásný domeček a bude mít kouzelný pokojíček.
Jitu jejda koukám jak ses rozohnila !!!! Jasně, ty s tím kočárkem budeš jezdit, tak si do toho nenech tolik kecat.
Jo a nový snowboard vyjde jako nový supr-kočár, pokud si ale nehodlá koupit nějaký exkluzivní model.
Ten co sis vybrala je krásnej - jen bych ho asi chtěla vidět naživo. Mám totiž pocit, že u většiny kočárků je ta korbička strašně malá a mimčo se tam vejde tak měsíc ![]()
Aali - tak z bolesti ani tak strach nemam, jen aby se jim to povedlo, ale horsi uz to byt nemůze…
jo a tetovani uz mam taky za sebou, hned 3×…
![]()
holky dík jste skvělé,dnes večer na něj vlítnu a to uvidí to tóčo
![]()
Zrovna jsem zpracovala tchýni po telefonu,nu což nemá mi volat
Je se mnou
![]()
Jo a s velikostí si já rozhodně starost nedělám já mám 150cm a manža 174cm,naše Monča skoro na 8 letech 114cm a když byla mimi tak jsme jí dávali do půl roka vel.58-62.Takže mě až mimísek vyroste z kočárku,tak mu bude 18let
![]()
Malá měla sice porodní váhu 3,27kg,ale pak se zarazila a má teď 17kg
![]()
Ahojky děvčata, manža si odskočil něco udělat do sklepa, tak rychle dočítám. No, teda, ale vás dočíst!!!
Takže co jsem pochytila: ![]()
Perličko, moc a moc ti gratuluju k těhu.
Jinak já měla v tu dobu jako ty hCG 2300 takže je dost možný, že tam máš taky dvě!!!
Maci, jsem moc a moc šťastná, že jsi objednaná do CARu!!!! A to už je za chvíli! Takže super - GENNET má taky krátké objednací lhůty!!!! Takže ti přeju už je úspěchy, holčičko. A třeba hned teď napoprvý. Mohli by udělat IUI, to by bylo super! ![]()
Kamilko, tobě gratuluji k nové prácičce, jsi holka šikovná, bude to super, uvidíš a zvládneš to levou zadní!!! ![]()
Zrovna když mám čas na emimi, tak tu nějak diskuse vázne, Murfyho zákon. ![]()
Tak jdu číst starší příspěvky.
Jinak jsem si všimla, že tu byla diskuze na téma kočárky
. Jen chci napsat holčinám z klubu „JANÉ“
, že manžovi se moc a moc zamlouvá JANÉ POWERTWIN pro dvojčata, takže ho ještě chceme vidět v reálu. Sice má sedačky za sebou, to jsem původně nechtěla. Ale co já vím, třeba nakonec taky budeme kupovat JANÉ
. Ale asi by to pro nás znamenala jen verze s vložnými taškami, protože korbičky za sebou vypadají divně, trochu jako rakve.
No a vypadá takhle: