PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1279
19.9.06 16:43

Liuško , moc ti děkuju!!! Nebudu ti lhát, samozřejmě že po těch třech letech trápení by dvojčátka byla krásná odměna, ale i pokud bude jedno, díky Bohu za něj. Malinko se bojím tří, ale to si myslím, že HCG by bylo daleko vyšší, ale nevím, samozřejmě nejsem odborník a myslím, že možné je všechno :wink: .
A jak se maš ty a tvé dvě princezny? Kdy nám tu hodíš nějakou novou fotečku domečku nebo rovnou princezen?!
Kočárky jsou nádherné. Já už se tak móóóc těším, až budu mít starosti s tím, jaký si vybrat.

Dneska mě nějak trápí bříško. Dost bolí, chvílemi mám křeče jako před MS, i v kříži. Bojím se, každou chvilku kontroluju, jestli nešpiním nebo nekrvácím. No jo, už to zase začíná. Snažím se poctivě ležet a moc se snažím věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 16:46

perlo, nechci psat, ze bolesti se bat nemusis, ale me bolelo brisko asi az do konce 7tt a to obcas dost hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
19.9.06 16:50

Zdeni děkuju. Četla jsem, že některé těhulky mají taky pocity jako před MS, ale to víš, děsí mě to. Po třetí bych to už fakt nezvládla. Ale fuj fuj, pryč s takovými myšlenkami. Já svým broučkům nebo broučkovi důvěřuju, mám je ráda a oni to určitě cítí. My to tentokrát určitě zvládnem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 16:51

Berušky,
vy se tady bavíte o rizotu a já ho právě poobědvala.To je mi ale náhodička.
Dneska je den blbec.Neustále chodím na záchod a kontroluju se,jestli náhodou nešpiním.Břicho mě bolí dneska celkem dost a před chvílí jsem zjistila,že mě bolí i prsa.Když si je prohmatám,tak jen trochu.Ale já jsem šla rychleji ze schodů a měla jsem pocit,že tam mám modráky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 16:53

Perli víš co,říkej si,že pokud tě bolí bříško,tak je to tím,že se mimískovi nebo mimískům daří dobře,protože se tam pěkně zavrtávají.Jasný? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 16:55

Lio: skvělej!!!!!!!!

Holky mám radost,Monču mi vzali konečně na kytaru!!!!! :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 16:57

JITU tak to je super,bude z ní malá kytaristka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 16:58

no ona jak je malinká,všude na ní koukají jako na školkovou........vypadá na 5 a co!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 17:01

JITU já to nemyslela zle,jako že je malá výškou,ale tak že je to dítko,u nás se to tak říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
19.9.06 17:01

Tak už jsem doma. U nás nepršelo, tak jsem jim dala do těla a sobě taky, běhali jsme(1500m) a já s dětma, měla jsem toho plný kecky. pak jsem byla u našich na kafi a odměnila jsem se chlebíčkem a medovníkem.čuně a to hubnu. :oops: :oops: :oops:

Teď jdu zlikvidovat ten bordel, co tu máme. Demonstrativně jsem neuklízela, ať si to drahý vyžere (on nepořádek nesnáší), když prase, tak se vším všudy. Ale už mě to samotnou štve. :oops: :evil:

Jitu-ten poslední kočárwk se mi taky moc líbí. A manžela pěkně zpracujte. hlavně si připrav logické argumenty, to na ně platí. né mě se líbí, já ho chci, ale výška po složení, váha, nosnost, manipulovatelnost-na to slyší. :wink: Teda to je můj názor.

Ahoj Liuško, ty nás teda poslední dobou pěkně zanedbáváš, se mi zdá 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.9.06 17:03

soptiku, bud je to PMS, nebo se teplota jeste vzpamatuje :)
nech se prekvapit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 17:06

ZDENI ale kdo má mít pořád na to ty nervy?Vždyť já se už zblázním. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka

Lioness,

mně to nedá - powertwin nejde použít pro miminka, přední sedačka nejde do lehu (měla jsem ho jako sourozenecký kočár).

Já bych šla do tohohle: :-)

http://spuntik.cz/…67a_col1.gif

aneb Jané Twin Two v celé své kráse… :-)

Sorry, že sem lezuuu, už mizím… :-)

• Citovat
  • Upravit
1614

sopti já vím to je v poho :D :D :D :D :D

No jenomže mýho manžu zajímají jen argumenty pokud jde o věc co potřebuje on :cry:

Dám vám pak vědět.........pokud budu živa :wink: :P
Teď se loučím,Monča chce na dětský internet :cry: :cry: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
19.9.06 17:09

Bláznit budeme dvě.

Zrovna jsem se rozepsala a při odeslání se mi odpojil net, nekoply byste do toho? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová