Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačko: byla jsi na vyšetření vývoj.vad v 1 trimestru?????kde? a platila jsi to?????
JITU : byla… no jelikož jsem chtěla mít kombinovaný test včetně odběrů krve, páč jsem se děsila tripple testu - že je dost nepřesný. tak jsem si zaplatila vyšetření právě v Gennetu. Odebrání krve + velký UTZ .
jinak utz mi dělala i moje dr a taky mu všechno změřila, ale nebyla u toho ta krev a to se hodnotí právě společně s hodnotou z utz.
Stejně tak jsem si tam zaplatila velký utz ve 20tt , pže moje doktorka má jen klasický utz. V Gennetu řádně kontrolují i srdíčko a průtoky pupečníkem, srdíčkem - komorama, ledvinama atd.. ![]()
tam jsem taky objednaná a platí se to???? ceník jsem našla,ale nějak se nevyznám
http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm
JITU : no to záleží… pokud Ti dal žádanku Tvůj dr, tak by jsi toměla mít zadar. Pokud nedal a chceš to vyšetření udělat bez žádanky, tak platíš, tak jako já. Už si nepamatuju kolik to bylo.. ale celkem krev + UTZ asi 1500,–
JITU
Tak to máš vyšetření zdarma !
A bud ráda, že ho máš…
a není pravda, že by se měl dělat pouze starším ( četla jsem u vás v dubnu 07 ) nebo s rodinnou anamnézou. To se dělá odběr plodovky. Nikoliv kombinovaný screening v I. trim. To je prostě vyšetření ke kterému by se mělo začít přistupovat automaticky, protože tripple test je vysoce nepřesný ! a mnohdy vychází falešně pozitivní.
Takže bud ráda, že to vyšetření budeš mít ! A pokud jdeš ke Smetanový na UTZ, tak to bude super !! vem s sebou manžela !! Jsou to krásné ultrazvuky ! ![]()
hmmmmmmm ráda,ale on asi nebude moct z práce,tedle týden byl u zubaře a má toho moc,uvidím ![]()
dík,jsem ráda,že mě tam dokt.poslala ![]()
Ja jsem tady, prave obedvam / recky salat/ , nejak mi to tady dneska blbne, je to nejaky pomaly, nefunguji mi smajlici ani obrazky, ani metriky…
MACI : no já koukám !!
![]()
to vymyslela MATA, že jo ?
Já jí dám denní limit !
![]()
JESSY : ahooj a dobrou chut !
Mně funguje všechno ! ![]()
Kačko: byla to sranda
![]()
ale je fakt, že včera jsme toho nakecaly trochu moc a dočítat to pak, to je hrůza… ![]()
Jess: jakto že ti to nefunguje? Mně normálně…
a dočetla jsem se o té tvé operaci
opravdu to tak potřebuješ??? Určitě si kočka i se svým nosem ![]()
To byl návrh
Neodklepla jsem si to jako závazný pravidla
![]()
Teď jsem si nacpala pupek mamčiným rizotem, to byla mňamka!!!!!!!!!!!
já jsem se taky nestratila,jen jsem se zakecala jinde
![]()
a vše mi funguje jak má,jedu na 5 frontách internetu
![]()
No hele já věděla, že hned jak se zmíním o Mátě , tak přiskotačí ! No a je tady !!!
Ty normálně stojíš někde za rohem !
![]()