PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1614
19.9.06 11:04

Kačko: byla jsi na vyšetření vývoj.vad v 1 trimestru?????kde? a platila jsi to?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 11:08

JITU : byla… no jelikož jsem chtěla mít kombinovaný test včetně odběrů krve, páč jsem se děsila tripple testu - že je dost nepřesný. tak jsem si zaplatila vyšetření právě v Gennetu. Odebrání krve + velký UTZ . :wink: jinak utz mi dělala i moje dr a taky mu všechno změřila, ale nebyla u toho ta krev a to se hodnotí právě společně s hodnotou z utz. :wink: Stejně tak jsem si tam zaplatila velký utz ve 20tt , pže moje doktorka má jen klasický utz. V Gennetu řádně kontrolují i srdíčko a průtoky pupečníkem, srdíčkem - komorama, ledvinama atd.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 11:09

tam jsem taky objednaná a platí se to???? ceník jsem našla,ale nějak se nevyznám :oops: http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 11:21

JITU : no to záleží… pokud Ti dal žádanku Tvůj dr, tak by jsi toměla mít zadar. Pokud nedal a chceš to vyšetření udělat bez žádanky, tak platíš, tak jako já. Už si nepamatuju kolik to bylo.. ale celkem krev + UTZ asi 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 11:40

jo dík,žádanku mám a už jsem si napsala i do Genetu přímo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 11:45

JITU
Tak to máš vyšetření zdarma ! :wink: A bud ráda, že ho máš… :lol: a není pravda, že by se měl dělat pouze starším ( četla jsem u vás v dubnu 07 ) nebo s rodinnou anamnézou. To se dělá odběr plodovky. Nikoliv kombinovaný screening v I. trim. To je prostě vyšetření ke kterému by se mělo začít přistupovat automaticky, protože tripple test je vysoce nepřesný ! a mnohdy vychází falešně pozitivní. :wink: Takže bud ráda, že to vyšetření budeš mít ! A pokud jdeš ke Smetanový na UTZ, tak to bude super !! vem s sebou manžela !! Jsou to krásné ultrazvuky ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 11:54

hmmmmmmm ráda,ale on asi nebude moct z práce,tedle týden byl u zubaře a má toho moc,uvidím :wink:

dík,jsem ráda,že mě tam dokt.poslala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 12:04

kde všichni jako zase jsou ?????????????????? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 12:10

…bojíme se promluvit, abychom nepřesáhly denní limit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.9.06 12:12

Ja jsem tady, prave obedvam / recky salat/ , nejak mi to tady dneska blbne, je to nejaky pomaly, nefunguji mi smajlici ani obrazky, ani metriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 12:12

MACI : no já koukám !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to vymyslela MATA, že jo ? :P :P Já jí dám denní limit ! :lol: :lol: :lol:

JESSY : ahooj a dobrou chut ! :wink: Mně funguje všechno ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 12:14

Kačko: byla to sranda :lol: :lol: :lol:
ale je fakt, že včera jsme toho nakecaly trochu moc a dočítat to pak, to je hrůza… :wink:
Jess: jakto že ti to nefunguje? Mně normálně…
a dočetla jsem se o té tvé operaci 8O opravdu to tak potřebuješ??? Určitě si kočka i se svým nosem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 12:15

To byl návrh :twisted: :twisted: :twisted: Neodklepla jsem si to jako závazný pravidla :lol: :lol: :lol:

Teď jsem si nacpala pupek mamčiným rizotem, to byla mňamka!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 12:16

já jsem se taky nestratila,jen jsem se zakecala jinde :oops: :oops: :oops:
a vše mi funguje jak má,jedu na 5 frontách internetu :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 12:17

No hele já věděla, že hned jak se zmíním o Mátě , tak přiskotačí ! No a je tady !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ty normálně stojíš někde za rohem ! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová