PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1614
19.9.06 17:09

ahoj Misorko :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
19.9.06 17:13

AALI představuji si tě teď nějak takhle http://sirmi.ic.cz/smajl/38.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
19.9.06 17:19

Soptíku,
teoreticky ano, prakticky bych potřebovala minimálně bagr s koulí, protože nemáme u pc monitor, ale projektor a koukám na plátno natažené na zdi. :lol: :lol: Hračička mého přítele, takže než si stihnu pustit pc a všechno zapnout vč. repráků, tak mi utečou zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.9.06 17:26

Aali, to se mi stalo už tolikrát a ten vztek je hroznej :twisted: :lol: Od tý doby si fakt každej delší příspěvek radši „dám do ctrl C“, už se mi to párkrát vyplatilo…

Missorko, jak to stíháš ? 8O :lol:

Liuško, ahojky, užíváš manžílka?

Perli, taky mě pŕvních pár týdnů bolelo bříško jako na mrchu a furt jsem to chodila kontrolovat na wc :wink: Posílám pro jistotu těhuPPPPPPPPRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKK :wink:

Dala jsem si pauzu v učení na kafíčko, páč jsem už nevnímala a trochu jsem si hrála s picasem :wink: Tak dávám výtvory k náhlednutí. Psisko jsem si dala i jako pozadí plochy, krása :wink: No a teď jdu vypít to studený kafe :lol: :lol:

S manželem vloni v Jizerkách

Kennoušek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 17:26

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 17:30

Missorko, děkuju za radu. Hm, tak to je blbý, že ta první sedačka nejde do lehu :( . Taky jsme říkali, že by se přinejhorším koupil až od půl roku dvojčat, ale je fakt, že i pak si třeba jedno dvojče bude chtít schrupnout a to by byl asi problém :? . Ten co jsi sem dala je pěknej, ale já tak moc chtěla trojkolku a manža taky. :( No, takže asi stejně nakonec skončíme u toho našeho původního Childwheels Jogger Twin. :wink: Ale díky za tip! :o :wink:

Soptíku, tak prsa bolí? Třeba to je nějaké znamení! :lol:

Perli, taky tě chci malinko utěšit. Já měla na začátku těhu pořád bolesti jako na mrchu a fest! Pořád jsem si hladila bříško a rozmlouvala prckům, ať jsou u mě, že tady jim bude nejlíp. :lol: Asi je to fakt tou dělohou, jak se roztahuje. Měly to i všechny holky, co se mnou ležely v nemocnici na pokoji. :wink:

Zdeni, tak mně se taky zmenšila prsa a nebo se mi to zdá, když to beru v poměru s poněkud větším břichem. Ale přijde mi, že jo. Podprdy už mi zase sedí. To spíš obvod je nějakej těsnej. :? Košíčky skoro jako dřív. :? No, neboj, ony se ještě nalijou! :lol:

Jitu, jéé, tak Monča bude chodit na kytaru? Hurááá. Já chodila do hudebky na kytaru 8 let!!! :lol: :wink: A ten tvůj kočík se mi líbí. Peg pérego taky dělá pro dvojčata, ale ten kočár má volant, to se manžovi moc nelíbilo (i když zajímavá inovace) :lol: No a manžovi si dupni. Porodný máš na to!! :wink:

Jofinko, neboj, nezanedbávám vás. :wink: Můj manža má dovču a tak se věnuju jemu, protože on je jinak pořád v práci a teď jsem moc ráda, že ho mám doma. Teď tu máme zedníky, tak je s nimi, tak jsem sem hned vlezla. Ve čtvrtek razíme na Moravu, to se tu pak na pár dní vůbec neukážu. :( Bude se mi stýskat. Tak medovníček? To bych si taky dala říct! Dnes si to můžeš dovolit, jestli jsi běhala s dětmi 1500!! To jsi teda dobrá. Já bych asi byla jen ta, co by je čekala v cíli :D :wink: . Jo a co manža a spermiogram? Jak se tvářil? Byl ochotnej a nebo to bral jako zpočátku ten můj? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
19.9.06 17:39

MATO : che che che ! :lol: :lol: tak to jsem vážně zvědavá kam poletíš. :lol: :lol: :lol: heled tak doufám, že stihneš tu návštěvu v porodnici !!! :P :P :lol:

LIUS : ahooooj holkáááá !! :lol: Jak se mají Luisčata ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 17:39

Ahoj Máťo!!!! Nástěnku si pořizovat nemusíš! Máš príma pamatováka. :wink: Můj manža má fakt dovču! Jejda, tak to ti přeju, aby ta endoška hnusná :evil: odešla co nejdřív (třeba s tou variantou A - tedy s antikoncepcí). A pak už se jí zbavíš nadobro, protože budeš těhu! A kdy se chystáš na dovču? Jéé, moříčko, to bude hezký! :lol:

Aali, to jsou teda dneska vymoženosti! Na plátně! :wink:

Agátko, krásné „fotomontáže“. Vypadá to fakt nádherně. Jsi šikulka! A vůbec všechny tady. Já si tady připadám jako největší střívko. Ale je fakt, že my máme nastavenej PC tak, aby měl co nejvyšší zabezepečení proti virům apod. a potom mi nejde nic stáhnout, žádnej program. Už jsem se v tom rochňala, ale nějak asi na to moje těhudemence nestačí. :oops: :oops: A proto tě Agát obdivuju, že se stíháš k těhu ještě učit. Já mám poslední dobou pořád noční můry, že jsem ve škole a mám k tomu mimina. To jsou fakt sny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
19.9.06 17:40

Maty,
nedalo mi to a podívala jsem se do alba a poměřovala velikosti. Tak poslední fotku Káti ta věc umí opravdu v životní velikosti. :D Některé fotky jsou tam v nadživotní velikosti např. obrázky z UTZ. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.9.06 17:41

Kačko, ahojkyyy!!!! No, Liuščata se mají dobře. Poslední dobou se už i boulí. Párkrát za den mi vyleze asi hlavička nebo prdelka, prostě tvrdý kulatý objekt. Je to normální? Dělá to Píďa taky? :o :lol: A jak se vůbec chlapák má? Vilu má teda krásnou, to se musí uznat. :lol:

Sylva má krásné bříško, pořád vypadá jako holčička. To se někdo má. :o :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.9.06 17:44

Liuško, moje učení není k obdivování. Na jaře jsem byla hlavně těhotná, to jsem měla myšlenky na učení minimální a teď se snažim víc makat, ale jsem fakt těhudementní nebo co, takže se výsledku docela bojim :? Já bych to i zvládla, neudělat to, dá se to dělat 3× 8) , ale naši by se zbláznili :? a slyšela bych to už furt :evil: A docela mi z toho hrabe. Příklad ze včera - bydlíme v 6.patře a jezdim výtahem. Včera jsem šla ven a v půlce jsem si uvědomila,a že jdu pěšky po schodech a nevěděla jsem, kde jsem 8O :? No psycho :roll:
Já nemám ochranu proti virům žádnou :oops: , to se to stahuje snadno i s těhudemencí :wink: A na ovládání je picasa geniálně lehkej - intuitivní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.9.06 17:44

ahoj,

ty jo ten kocar pre 2cata vyzera ako karavan :D

konecne som doma, od rana skola pak bezim do prace a zachvilu odkvecnem… takhle som mala chut riesit zakaznika http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_5.gif

a nieco pre zavislacky http://smileys.smileycentral.com/…3/3_4_25.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
19.9.06 17:46

Jdu si zkusit nainstalovat to icq, jsem zaostalá :wink:

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
19.9.06 17:47

Liuško, manža a spg? no to je horor. Řekl, že tam samozřejmě půjde, ale že z toho teda radost nemá. docela na to držkoval. tak ho asi vezmu sebou k dr. ať mu to vysvětlí.

jdu papat, lečo, mňááááám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
19.9.06 18:16

ahoj cácorky, jsem zpět u vás!!!!
Liuškooooo -holka naše, taky jsem si říkala, kde jsi…myslela jsem, že už jste odjeli…to bude super, užijete jeden druhého, přírodu, volníčko..jéééé, zas bych někam jela :P
a hoď nějakou aktuální fotečku double vilky :wink:

Aali - ahooooojky!!!!!!!!!!!!!

jdu si udělat druhý metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová