Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AALI představuji si tě teď nějak takhle http://sirmi.ic.cz/smajl/38.gif
Soptíku,
teoreticky ano, prakticky bych potřebovala minimálně bagr s koulí, protože nemáme u pc monitor, ale projektor a koukám na plátno natažené na zdi.
Hračička mého přítele, takže než si stihnu pustit pc a všechno zapnout vč. repráků, tak mi utečou zprávy.
Aali, to se mi stalo už tolikrát a ten vztek je hroznej
Od tý doby si fakt každej delší příspěvek radši „dám do ctrl C“, už se mi to párkrát vyplatilo…
Missorko, jak to stíháš ?
![]()
Liuško, ahojky, užíváš manžílka?
Perli, taky mě pŕvních pár týdnů bolelo bříško jako na mrchu a furt jsem to chodila kontrolovat na wc
Posílám pro jistotu těhuPPPPPPPPRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKK ![]()
Dala jsem si pauzu v učení na kafíčko, páč jsem už nevnímala a trochu jsem si hrála s picasem
Tak dávám výtvory k náhlednutí. Psisko jsem si dala i jako pozadí plochy, krása
No a teď jdu vypít to studený kafe
![]()
S manželem vloni v Jizerkách

Kennoušek ![]()

Missorko, děkuju za radu. Hm, tak to je blbý, že ta první sedačka nejde do lehu
. Taky jsme říkali, že by se přinejhorším koupil až od půl roku dvojčat, ale je fakt, že i pak si třeba jedno dvojče bude chtít schrupnout a to by byl asi problém
. Ten co jsi sem dala je pěknej, ale já tak moc chtěla trojkolku a manža taky.
No, takže asi stejně nakonec skončíme u toho našeho původního Childwheels Jogger Twin.
Ale díky za tip!
![]()
Soptíku, tak prsa bolí? Třeba to je nějaké znamení! ![]()
Perli, taky tě chci malinko utěšit. Já měla na začátku těhu pořád bolesti jako na mrchu a fest! Pořád jsem si hladila bříško a rozmlouvala prckům, ať jsou u mě, že tady jim bude nejlíp.
Asi je to fakt tou dělohou, jak se roztahuje. Měly to i všechny holky, co se mnou ležely v nemocnici na pokoji. ![]()
Zdeni, tak mně se taky zmenšila prsa a nebo se mi to zdá, když to beru v poměru s poněkud větším břichem. Ale přijde mi, že jo. Podprdy už mi zase sedí. To spíš obvod je nějakej těsnej.
Košíčky skoro jako dřív.
No, neboj, ony se ještě nalijou! ![]()
Jitu, jéé, tak Monča bude chodit na kytaru? Hurááá. Já chodila do hudebky na kytaru 8 let!!!
A ten tvůj kočík se mi líbí. Peg pérego taky dělá pro dvojčata, ale ten kočár má volant, to se manžovi moc nelíbilo (i když zajímavá inovace)
No a manžovi si dupni. Porodný máš na to!! ![]()
Jofinko, neboj, nezanedbávám vás.
Můj manža má dovču a tak se věnuju jemu, protože on je jinak pořád v práci a teď jsem moc ráda, že ho mám doma. Teď tu máme zedníky, tak je s nimi, tak jsem sem hned vlezla. Ve čtvrtek razíme na Moravu, to se tu pak na pár dní vůbec neukážu.
Bude se mi stýskat. Tak medovníček? To bych si taky dala říct! Dnes si to můžeš dovolit, jestli jsi běhala s dětmi 1500!! To jsi teda dobrá. Já bych asi byla jen ta, co by je čekala v cíli
. Jo a co manža a spermiogram? Jak se tvářil? Byl ochotnej a nebo to bral jako zpočátku ten můj? ![]()
MATO : che che che !
tak to jsem vážně zvědavá kam poletíš.
heled tak doufám, že stihneš tu návštěvu v porodnici !!!
![]()
LIUS : ahooooj holkáááá !!
Jak se mají Luisčata ???
Ahoj Máťo!!!! Nástěnku si pořizovat nemusíš! Máš príma pamatováka.
Můj manža má fakt dovču! Jejda, tak to ti přeju, aby ta endoška hnusná
odešla co nejdřív (třeba s tou variantou A - tedy s antikoncepcí). A pak už se jí zbavíš nadobro, protože budeš těhu! A kdy se chystáš na dovču? Jéé, moříčko, to bude hezký! ![]()
Aali, to jsou teda dneska vymoženosti! Na plátně! ![]()
Agátko, krásné „fotomontáže“. Vypadá to fakt nádherně. Jsi šikulka! A vůbec všechny tady. Já si tady připadám jako největší střívko. Ale je fakt, že my máme nastavenej PC tak, aby měl co nejvyšší zabezepečení proti virům apod. a potom mi nejde nic stáhnout, žádnej program. Už jsem se v tom rochňala, ale nějak asi na to moje těhudemence nestačí.
A proto tě Agát obdivuju, že se stíháš k těhu ještě učit. Já mám poslední dobou pořád noční můry, že jsem ve škole a mám k tomu mimina. To jsou fakt sny. ![]()
Maty,
nedalo mi to a podívala jsem se do alba a poměřovala velikosti. Tak poslední fotku Káti ta věc umí opravdu v životní velikosti.
Některé fotky jsou tam v nadživotní velikosti např. obrázky z UTZ. ![]()
Kačko, ahojkyyy!!!! No, Liuščata se mají dobře. Poslední dobou se už i boulí. Párkrát za den mi vyleze asi hlavička nebo prdelka, prostě tvrdý kulatý objekt. Je to normální? Dělá to Píďa taky?
A jak se vůbec chlapák má? Vilu má teda krásnou, to se musí uznat. ![]()
Sylva má krásné bříško, pořád vypadá jako holčička. To se někdo má.
![]()
Liuško, moje učení není k obdivování. Na jaře jsem byla hlavně těhotná, to jsem měla myšlenky na učení minimální a teď se snažim víc makat, ale jsem fakt těhudementní nebo co, takže se výsledku docela bojim
Já bych to i zvládla, neudělat to, dá se to dělat 3×
, ale naši by se zbláznili
a slyšela bych to už furt
A docela mi z toho hrabe. Příklad ze včera - bydlíme v 6.patře a jezdim výtahem. Včera jsem šla ven a v půlce jsem si uvědomila,a že jdu pěšky po schodech a nevěděla jsem, kde jsem
No psycho ![]()
Já nemám ochranu proti virům žádnou
, to se to stahuje snadno i s těhudemencí
A na ovládání je picasa geniálně lehkej - intuitivní ![]()
ahoj,
ty jo ten kocar pre 2cata vyzera ako karavan ![]()
konecne som doma, od rana skola pak bezim do prace a zachvilu odkvecnem… takhle som mala chut riesit zakaznika http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_8_5.gif
a nieco pre zavislacky http://smileys.smileycentral.com/…3/3_4_25.gif
Jdu si zkusit nainstalovat to icq, jsem zaostalá ![]()
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:14
Liuško, manža a spg? no to je horor. Řekl, že tam samozřejmě půjde, ale že z toho teda radost nemá. docela na to držkoval. tak ho asi vezmu sebou k dr. ať mu to vysvětlí.
jdu papat, lečo, mňááááám.
ahoj cácorky, jsem zpět u vás!!!!
Liuškooooo -holka naše, taky jsem si říkala, kde jsi…myslela jsem, že už jste odjeli…to bude super, užijete jeden druhého, přírodu, volníčko..jéééé, zas bych někam jela ![]()
a hoď nějakou aktuální fotečku double vilky ![]()
Aali - ahooooojky!!!!!!!!!!!!!
jdu si udělat druhý metřík ![]()