Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!! Přišla jsem vás zas po delší době pozdravit!!! Mám se dobře, jsem před ovu, takže je to o čekání. A 27. jsem objednaná k dr.,abych se s ním poradila ohledně toho špinění v druhé fázi cyklu. Tajně doufám, že už špinit nebudu, ale dobře, že kontrola vyšla, že už to budu vědět.
Maci - je mi líto, že to nevyšlo, ale teď už budeš u odborníků a brzo nám zahlásíš // Určitě jsi udělala dobré rozhodnutí a hne se to!
Můžeš mi prosím napsat do seznámku 27.9. prohlídka. Díky.
Matiee - tak cooo?? Můžete se tento měsíc snažit o mimi? Nebo čekáš na verdikt odborné poroty? Snad nebudeš muset brát HA a naordinují ti léčení těhotenstvím! Už jsi po laparce v pohodě?
Nikduš ahoooj - sleduju tvojí BT ![]()
Soptiku, Abbey - držím pořádně pěstičky!!!
Kačí - teda já zírám jakou máš tchýni mrchu
Nedej se, je to vaše mimi a žádné emiráty nemaj šanci! tsss, to by se jim hodilo, aby vám kecali k vašemu miminku!
Zdeniku - máš krásné fotečky miminka! Tajně tam koukám jak vám hezky roste ![]()
Zdravím hannku, jofinku, perličku, dancul, zuzzinku, sarah, myšku, kamilku, agatu, no všechny, určitě jsem na plno toho zapomněla. Zase se ozvu ![]()
páááá sunn
KAMI a to jsme se snažily a moc toho nenapsaly…Tak jen ve zkratce,co si pamatuji.
MACELINU a JOFINKU dostihla mrcha
PERLIČKA má potvrzené těhu od doktora
KAČKA má pitomou tchýni,která chce jet s Píďou do Emirátů
JITUTU řeší s manžou který kočárek vybrat
SARAH si včera málem vykřičela hlasivky na manžela,i když nesmí ještě po té operaci mluvit
ABBEY je už 23 DPO a testíky pořád negativní
SOPTÍKA / mě / dostihne mrcha asi dneska
Určitě jsem na někoho zapoměla,snad mi to promine…
![]()
Sopti , úúúžasnýýýý shrnutíííí, smíchy mi zaskočila snídaně…
![]()
sopti,diky ![]()
maci,takze hura na care a oni si tam poradi,koukala jsem,ze jdes uz za dva tydny,to je super
![]()
sarah,teda ty zlobidlo,ty nemas mluvit a pak rovnou kricis??teda ten manza by zaslouzil,kdyz te tak rozcilil,zes na nej rvala ![]()
jofi,takze taky zacinas na novo??
sopti a proc myslis,ze te dneska dostihne mrcha mrchovata ![]()
jak ti je doma,boli te ta zada opravdu?
Holky,víte co by bylo dobrý?
Kdyby tady to shrnutí minulého dne bylo vždycky ráno v nějakém brzkém příspěvku.Tak by se lépe orientovaly i ty holky,co nestíhají číst.Jen by si našly stránku z rána a hned by věděly,co se tu dělo,když tu nebyly.Je to jen nápad…
Kamilko , já přímo nekřičela, ale mluvila jsem rychle a nedávala jsem si pozor a to stačilo… Dneska je mi fakt blbě…
![]()
Sopti , super nápad, ale kdo se toho ujme? Nebo to necháme jen tak volně? ![]()
KAMI od včerejška mě začaly bolet záda,ale dá se to vydržet,není to nějak hrozný,jsem zvyklá na větší bolest.A s tou mrchou?Podívej se na mou teplotu a bude ti to jasný.Už 3 dny mě pěkně bolí podbřišek jako na mrchu.
SARI já nevím,mohl by to psát kdokoliv,kdo tu bude mezi prvními ráno a napsat souhrn minulého dne.Nemyslím tím jednu osobu,ale opravdu,kdo přijde mezi prvními.Pak by se to i super hledalo.Našla by se jen první stránka dne a hned bychom věděly,co se dělo.Nebo by to bylo na druhé stránce,ale furt by to bylo lepší,než hned dočítat celý den.
bre ranko ![]()
super, aj ja sa prihovaram za zhrnutie kazde rano, hned sa v tom lepsie orientujem, docitat rano v robote co ste poobede a vecer pisali by dalo zabrat..
ja som bola vcera na kontrole,nakoniec som volala dr. a ten mal volno vcera, videl bublinku 1,7 krat 1cm, embryo vidiet nebolo, len zltkovy vacok. ale je tam
mame aj prvu fotku do albumu ![]()
prosimprosim,do zoznamku pripisat, dalsia kontrola 3.10.
dufam,ze bude vsetko ok.
kaci - takze idete na daleku cestu?
ty sa maaaassss
![]()
pozdravujem vsetky, jak sa dnes mate?
matie - jééé, tak to mě těší. Hele, tos mě potěšila, že můžete rovnou!!! Tak malé špinění určitě nevadí a večer je váš, hihi. Manžovi jsem taky naordinovala preventivně SELZINK PLUS, tak baští
U nás je důležitá sobota, zrovna jedu do Prahy, tak snad nebudu večer moc schvácená ![]()
Matiie - co říkáš, že by jsme byly v červňátkách 2007? Musíme obě, je to jasný, jinak to zas nevyjde ![]()
sunn
Sopti , jasně, tak jo, mě se o líbí! ![]()
Ahoj Máťo, Zuzi , neprovokujte tu Kačku, nebo nám tu předčasně porodí vzteky!!! ![]()