Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kaci,ja to myslela vazne,kdyz ctu o tve tchyni,tak je podle me schopna vas z porodnice odvest rovnou na letiste
![]()
sopti,tak se setri,kdyz te ta zada boli,ted mas hezky klidek a muzes odpocivat ![]()
sarah,to se nedivim,ze ti neni dobre,kdyz jsi svoje hlasivky tak namahala ![]()
hanni,ahojky
,no jo,presne tak,je to jiny kafe,nez kdyz te doktor zprasi jeste nez pozdravis ![]()
ahojky jitu ![]()
holky,ze me se pomalu ale jiste stava negramot,jeste ze uz jdu do te prace
,ale ted mi tak doslo,kdyz jsem byla na te sesterne,oni tam snad nemeli ani pc ![]()
Jitu, tak to je parádička, super. hlavně, že sis to pro:,–(ila. ![]()
Ahoj haničko-tak už se ti to blíží, to je super. jak se těšíš domů? Budeš stavět sněhuláky?
KAMI však já se šetřím,celý den sedím jen u PC a kecám tu s váma.Vždycky když chcu odejít,tak někdo přijde a tak je to pořád dokola.Totální závislačka.Ale teď si musím skočit do obchodu,protože doma už nic není.Já mám totiž i vycházky a venku je tak pěkně,sluníčko u nás svítí…
Hanni ahój!!! Já než jsem dočetla stránku, tak mě to plivlo na další, tak jsem o půlku přišla ![]()
Jofi čáu, nechceš si zase šlehnout čípek? Byla jsi boží ![]()
Jo, Mato, to se stává. Hřála sis neřáda na prsou.
![]()
Kačko a navíc bych je oba poslala, viš kam. ![]()
Kami, a co budeš dělat? Doma to dočíst nestíháš, bude zima a to tu bude 100 stránek za den. ![]()
mato,pojistene ho mame na to,ze je to starsi auto nadstandartne,manza si na tohle potrpi a jeho mama dela v pojistovne ![]()
no asi takhle,uz nepocitatelne se nam stalo,ze jsme prisli k autu,chci odemknout a auto odemcene a co hur nase druhe klicky v zapalovani
,manza je expert,az budou deti,budu muset hlidat aby je nekde nazapomnel
,no a to bylo asi zlodejum blbe,ze by to meli tak jednoduche,tak se nic nestalo,jako fakt to nedelal schvalne,co jsem se mu za to zanadavala! ![]()
je fakt,ze kdyby ho ukradli,mame po strostech a dostaneme vic penez,ale manza na tohle neni,ale zname takove borce,kteri si to umi zaridit ![]()
nakonec si nechame udelat novy central a necham si naseho mazlicka asi ja,takze aspon odpadla starost jake auto mi poridi.
Matiee,
jestli si tvou gratulaci u Neználků mám vyložit tak, že mám mít dvojčata, tak… uvidíme. ![]()
Nemáš icq - něco bych potřebovala. ![]()
MATO : che che che !!
Hele mám Ti zařídit nějaký peklo s paní L . ???
Nééé ty jsi taky zlatíčko.
Jen s Danečkem si to vyřídím !
![]()
SARI : jasněěě !! tady je !!
PPPPPPRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSKKKKKKKKK
SOPTIKU : díkes !
![]()
JOFI : jo jo přesně tak mám dokonalou tchýni !! ![]()
Ježiš ještě ted se mi křížej oči, vidím rudě a vaří se ve mně krev, když si vzpomenu na tu včerejší debatu o jméně !! Se divím, že jsem byla tak slušná !!!!
Jo a taky mi řekla, že jak se Pí´da narodí, tak přestane pracovat a bude s náma doma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ty vole !!! NIKDY !!!!!!
takže pro všechny !!
Až se Píďa narodí, tak se stěhuju na Mars i s ním, páč bych si šla sednou jinak do Ruzyně za vraždu !!
![]()
Mato, ráda bych si šlehla, ale nemám,vypotřebovala jsem je a stálo to za to. musím si dr. říct, ať mi je zase napíše. Jo a teď si představ, že takhle perlím ve škole???? Né to nééééé, já jsem distinguovaná paní učitelka. ![]()
Teda holky, já z vás zase řvu smíchy, to je dneska den!!!
![]()
Já už budu hodná, manža dneska odjel a vrátí se až zítra večer a to už tu bude ta afričanka, takže budu mlčet… SLIBUJU!!!
![]()
Teda Kačko,to je síla.Tchánovci ho budou kojit nebo co????????????Se normálně posr...........!!!!!!!!!
![]()
Nechceš půjčit mojí tchýni???????Ta je docela hodná a hlídat do roka chce jen na hoďku max.
![]()
Má tvůj manža stejný názor jako ty?????Aby jsi na ně nebyla sama......
![]()
No to by mi mohl někdo říct,bych ho poslala někam
![]()
Kačko - OK, budu s jednou místností v baráku pro tebe počítat… ![]()