PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2144
20.9.06 09:51

Já z vás snad taky porodím, nebo spíš vrhnu tu snídani… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dneska je tu vtipno!!! :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Jofi , vizitku od Peti? :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 09:53

JOFI : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no tak rok přenášet teda vážně NEBUDU !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: byt bych pro svoje dítě udělala cokoliv, tak tohle teda vážně ne e ! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.9.06 09:53

Kačko: usnul???????nemáš doma mýho chlapa??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Taky to dělá,když nechce něco řešit?????On je to někdo učí ve školce????? :roll: :roll: :wink:

Ten můj při mém řešení kočárků..........nenápadně pozvolna začal něco na notebooku řešit do práce.Najednou čučím a on mě neposlouchá a píše si něco do těch svých okének :evil: :evil: :D :D :D :D
Chvilku jsem stichla a taky si toho nevšiml :wink: :wink: :wink:
Fakt mě pobavil :D :D :D :D ,pak jsem mu řekla,ať si najde milenku,jinak ze mě zblbne po těch 11 letech :wink: :wink:
To se chytl,ale na sekundu........pak se zas zabořil zpátky. :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 09:54

Tak je tu chvíli klid a nikde nikdo. Ještě že ty káči vypadly-kolegyně. Bože-jsou tak blbý, já tu sedím a musím se tlemit, aby mě neviděly, jinak by mě rozmetly na kopytech-pomluvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 09:55

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 09:55

Holky, já vám MILUJU!!! Já měla dneska od rána blbou náladu, ale teď jsem nadšena a hned je mi líp, tady je taková sranda!!! :lol: :lol: :lol: Snad hlasitý řehtání neukodí mému hlásku, ale smích přece léčí, ne? :lol: :lol: :lol:

Ahoj Abbey , zadrátovat hubu bych taky potřebovala, abych mlčela a zhubla, to by bylo ideální!!! :wink: :wink: :wink: Hlavně, že je ti líp! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.9.06 09:58

Ahojky, všechny moc zdravím!!!

Já jsem si to tu hezky všechno zapla už v 7 hodin a než jsem vám stačila popřát dobré ráno, vypli nám proud :evil: :evil: :evil: ! Před chvílí ho zapli, tak jsem tu!
Jdu vás dočíst, vy kecky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 09:58

MATO : fuj fuj ! e - e , e - e :lol: :lol: :lol:

ABBEY : ahooooooj !!! Týý jo. to je teda způsob hubnutí ! :lol: :lol: :lol: :lol:

SARI : nééé snídani si nech !! :lol: :lol: tý je škoda ! :lol:

Teda tady to dneska jede. che che :lol: :lol: :lol: člověk má záchvat hned po ránu !!

Já se tááááááááák těším na srazík !!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:00

Můj neřád teda neusíná, ale nevnímá. už jsem pochopila, kde se to naučil-u svojí mámy. Tchýně totiž tu hubu nezavře a mele samý nesmysly-už to umím taky-dělám že poslouchám, na vhodných místek dělám hmmmm, hm, óóóó, no nééé, no teda a vůbec nevím, co to tam mlela.

Mato-bléééééééééééééé, no fuj. Tchýně je chro chro chro :?: Ta moje je taky jistě prospěšná, jen nevím komu a kdy.

Sárinko-z manžela viď, neřád protivnej. na něj se vybodni, máš nás, my jsme lepší.

Vím, že mě zase sežerete, ale letim na rychlou čoudovku. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 10:01

abbey 8O ,tak to je parada,opravdu ho podcenovat uz nebudeme!!on totiz nesteka,teda akorat kdyz ho manaz rozdovadi a pere se s nim a pak takhle kdyz se mu neco nelibi,treba v lese minule na chlapa tmave pleti co vezl vozik s zelezem,to se najezil,vrcel a schovaval se za me :wink:

tak to bysme nemuseli kupovat garaz,ale pes by mohl oktavku hlidat z balkonu :wink: ,no radsi ne,garaz je precijen jistejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 10:01

Kačí , já taky, bude to skvělý, fakt se asi zasmějeme… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 10:02

Ehm

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 10:05

SARI : no to jo. doufám, že díky tomu smíchu, který na srazíku zažijeme nepojedu ze Smíchova rovnou do porodnice :lol: :lol: :lol:

JOFI : :twisted: :twisted: :twisted: :! :! Ale tak dneska se dovoluje ! :D

KAMI : no psí štěkot bych nepodceňovala nikdy. Oni to prostě cítí. Naše Bekkyna v sobotu v noci začala děsně štěkat a přes plot na zahradu se tam drala nějaká holka s batohem ! No ta jí málem sežrala , naše to vzbudilo, tak táta vyběhl a tu nánu vyhnal !!! 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 10:10

no holky,ja se vlastne pristi tyden dozvim,jestli budu moct na srazik,podle toho jestli nebudu mit zrovna sluzbu,takze pak dam hned vedet!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 10:11

MATO : ježiš ona je fakt exot ! :lol: :lol: :lol: :lol: stačí mi jí vidět, když honí psy po P. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nebo na cvičáku. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KAMI : jasan !! Doufám, že Ti to vyjde !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová