PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1544
20.9.06 10:12

Kačenko-děkuju :wink: :oops: :D

mato-budeme soutežit :wink: , aby nás nezavřely na záchod :wink: Já jsem taky hrozně ukecaná. Už se taky těšim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 10:13

che che tak to se hlásím do klubu, páč já jsem taky děsně ukecaná a k tomu ještě mluvím děsně rychle !! takže naši mě furt okřikují at mluvím pomalu !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 10:14

Kačí, no já jsem jednou dostala záchvat smíchu, když mi nešťastně popisovala, jak hafuše viděli srnku a ona v tu ránu ryla rypáčkem v zemi :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:14

Mato-já to říkala-je to chro chro. Já to taky nesnáším, ale tchýně vaří vcelku úpravně, jen použité nádobí skládá po celé kuchyni a pak to půl dne hledáš, když to chceš umýt.

Abbey-já chci taky zadrátovat pusu. Já nejvíc zhubnula po slepáku, zapomněli na mě a já dostala najíst až za tři dny, ale deset kilo bylo dole. Já to teď taky potřebuju. Škody, že nemám ještě jeden slepák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 10:15

no holky,ja teda moc ukecana nejsem,kdyz vas osobne neznam,takze tam budu zase sedet jako trubka :wink: :oops: ,chi,chi

ale tesim se na vas,ktere jsem uz videla i ktere jsem nevidela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:16

Takže naše konverzace na srazu: Mato nemluv, Kačko mluv pomalu, Jofie necpi se, to bude paráda. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:17

Jo a ještě: tak Kami, řekni něco!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 10:17

Kami, minule jsi se ale po chvilce zorientovala a rozmluvila, to bude v pohodě, když nebudu mluvit já, budete mít prostor :wink:

Jofi - přesně jsi to trefila, akorát minule jsme si vždycky po chvíli vzpomněly a „hele, Kamilka už nám dlouho nic neřekla“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:18

Mato a co máš tak nejradši k jídlu. jediná možnost-ucpat ti pusu nějakou mňamnkou a na to slyšíš, ne?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 10:19

Kačko, Maty, Jofi , já jsem taky děsně ukecaná, vaše štěstí je, že nemůžu mluvit, takže na srazíku budete muset mluvit i za mě!!! :lol: :lol: :lol:

Jofi , tak si nech vyoperovat třeba ledvinu, to zhubneš taky… :lol: :lol: :lol:

Jo a moje tchýně je taky chro-chro a s jejím mluvení to dělám stejně, ona kecá a já vhodně přikyvuju a vůůůůbec neposlouchám… :twisted:

Teda, takhle ten denní limit asi nedodržíme! :oops:

Já musím jít žehlit, mám tu asi 12 praček, z toho asi 20 košil… :roll: To bude šichta! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:22

Sáro-já kdybych nemohla mluvit, to by mi asi kleplo. tak začni trénovat rychlopsaní a vezmi s sebou sešit, ať pokecáme.

ledvinu si asi ještě nechám, co kdybch jí potřebovala, náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 10:23

sarah,cha,cha,nez si nechat vyoperovat ledvinu,to byt radsi tlusta 8O ,ty mas ale napady :wink:

jofi,na tebe se tesim extra :wink: ,co mas rada ty??jde se do te Kmotry,ze :?: to si nemuzu nechat ujit,pizzu uz jsem nemela dlouho..................asi.....hmm.....dva dny :oops: ,ja ji proste miluju,mnam :D

dik,mato,trosku jsi me povzbudila,kdyz jsi napsala,ze jsem se po chvili rozmluvila :wink: ,vis,ja se hlavne ted citim o 100%lepenez kdyz byl minuly sraz :P nejsem otekla,mam za sebou hodne novych veci…proste parada,no takze ja se zase pak rozmluvim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 10:23

Jofi , já si vezmu notebook, tam už rychle psát umím, díky emiminu jsem se to naučila a zvládla tak napsat diplomku za 2 měsíce… :lol: :lol: :lol:

A už miznu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
20.9.06 10:25

tak to já na srazík asi nebudu moct :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Taky tu pusu nezavřu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jsem chvilku nepsala,volala mi máma.......ta mi zase hnula žlučí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 10:28

Jitu, jak to? Vždyť si říkala, že vezmeš Moničku s sebou? Co se stalo?

Sári-dobrej nápad. vezmeme si s sebou všichni notebooky a budeme kecat přes emimino.

Kami-já mám obavu, že mám ráda fšechno. Já jsem hrozně nenažraná. budu se muset trochu omezit, jinak místo mě příjde hroch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová