Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kačenko-děkuju
![]()
mato-budeme soutežit
, aby nás nezavřely na záchod
Já jsem taky hrozně ukecaná. Už se taky těšim.
che che tak to se hlásím do klubu, páč já jsem taky děsně ukecaná a k tomu ještě mluvím děsně rychle !! takže naši mě furt okřikují at mluvím pomalu !!
![]()
Kačí, no já jsem jednou dostala záchvat smíchu, když mi nešťastně popisovala, jak hafuše viděli srnku a ona v tu ránu ryla rypáčkem v zemi
![]()
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:12
Mato-já to říkala-je to chro chro. Já to taky nesnáším, ale tchýně vaří vcelku úpravně, jen použité nádobí skládá po celé kuchyni a pak to půl dne hledáš, když to chceš umýt.
Abbey-já chci taky zadrátovat pusu. Já nejvíc zhubnula po slepáku, zapomněli na mě a já dostala najíst až za tři dny, ale deset kilo bylo dole. Já to teď taky potřebuju. Škody, že nemám ještě jeden slepák.
no holky,ja teda moc ukecana nejsem,kdyz vas osobne neznam,takze tam budu zase sedet jako trubka
,chi,chi
ale tesim se na vas,ktere jsem uz videla i ktere jsem nevidela ![]()
Takže naše konverzace na srazu: Mato nemluv, Kačko mluv pomalu, Jofie necpi se, to bude paráda.
![]()
Kami, minule jsi se ale po chvilce zorientovala a rozmluvila, to bude v pohodě, když nebudu mluvit já, budete mít prostor ![]()
Jofi - přesně jsi to trefila, akorát minule jsme si vždycky po chvíli vzpomněly a „hele, Kamilka už nám dlouho nic neřekla“
![]()
Mato a co máš tak nejradši k jídlu. jediná možnost-ucpat ti pusu nějakou mňamnkou a na to slyšíš, ne?????
Kačko, Maty, Jofi , já jsem taky děsně ukecaná, vaše štěstí je, že nemůžu mluvit, takže na srazíku budete muset mluvit i za mě!!!
![]()
Jofi , tak si nech vyoperovat třeba ledvinu, to zhubneš taky…
![]()
Jo a moje tchýně je taky chro-chro a s jejím mluvení to dělám stejně, ona kecá a já vhodně přikyvuju a vůůůůbec neposlouchám… ![]()
Teda, takhle ten denní limit asi nedodržíme! ![]()
Já musím jít žehlit, mám tu asi 12 praček, z toho asi 20 košil…
To bude šichta! ![]()
Sáro-já kdybych nemohla mluvit, to by mi asi kleplo. tak začni trénovat rychlopsaní a vezmi s sebou sešit, ať pokecáme.
ledvinu si asi ještě nechám, co kdybch jí potřebovala, náhodou.
sarah,cha,cha,nez si nechat vyoperovat ledvinu,to byt radsi tlusta
,ty mas ale napady ![]()
jofi,na tebe se tesim extra
,co mas rada ty??jde se do te Kmotry,ze
to si nemuzu nechat ujit,pizzu uz jsem nemela dlouho..................asi.....hmm.....dva dny
,ja ji proste miluju,mnam ![]()
dik,mato,trosku jsi me povzbudila,kdyz jsi napsala,ze jsem se po chvili rozmluvila
,vis,ja se hlavne ted citim o 100%lepenez kdyz byl minuly sraz
nejsem otekla,mam za sebou hodne novych veci…proste parada,no takze ja se zase pak rozmluvim ![]()
Jofi , já si vezmu notebook, tam už rychle psát umím, díky emiminu jsem se to naučila a zvládla tak napsat diplomku za 2 měsíce…
![]()
A už miznu… ![]()
tak to já na srazík asi nebudu moct
![]()
Taky tu pusu nezavřu
![]()
Jsem chvilku nepsala,volala mi máma.......ta mi zase hnula žlučí ![]()
Jitu, jak to? Vždyť si říkala, že vezmeš Moničku s sebou? Co se stalo?
Sári-dobrej nápad. vezmeme si s sebou všichni notebooky a budeme kecat přes emimino.
Kami-já mám obavu, že mám ráda fšechno. Já jsem hrozně nenažraná. budu se muset trochu omezit, jinak místo mě příjde hroch.