Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,
dostala jsem veliké křeče do podbřišku,asi se blíží mrcha.Ach joooo,jdu si na chvíli lehnout.
Tak mi to dneska nejak blbne. Bud cekam 5 minut az se otevre stranka nebo se neotevre vubec
Copak takhle se da pracovat ![]()
Mati, naprosto te chapu. U nas taky napred vsechno ok, jasny a pak - skutek utek a kdyz to pripominam tak otravuju. To ja pak muzu vyletet z kuze.
Kacko, tyyyyy jo, za 8 tydnu uz budes pani s Pidou ![]()
Abbey, co ta ruka? Krome hubnuti, teda. Boli to uz min? V patek jedes do CARu?
Soptiku, sice nebalim, ale tridim. Uz jsem vyhodila nebo odvezla do charity nekolik baliku veci. To je hruza co se vsechno nashromazdi. A to jsme tipy, kteri vyhazuji prubezne. Ted je tu tata, tazke taky neco odveze a pak zbyde uz jen manzelovo obleceni, ktere si poveze az v zime a par dalsich veci. Jsem zvedava kolik toho nakonec bude.
Já vůbec nevím,co se se mnou děje.Křeče najednou asi po 15 minutách zmizely.Neustále chodím na záchod a furt nic.
Matiee no jo - to musíš vidět přímo rudě! No on si totiž nakonec člověk položí otázku - zda se mu vůbec chce někam jet, když je takových ALE proč to nejde. A ještě je nakonec položí tak, aby tys je jako vyřešila.
Hanni ahoj
tak co? žádnej novej skokan?? Jo a v pátek bych tam chtěla už fakt jet. Nějak to prostě udělat musím. Už to začíná být divné i mně
a to je co říct
. Na test prdím, to už vydržím. Pravda je, že na injekci kvůli opožděné MS jsem byla jednou a to je už dobrých 9 let.
Soptiku tak to samé zažívám už cca 4 dny. Křeče v břiše jako na mrchu 10-15 minut a najednou je klid. Včera večer přesně jak popisuješ a to se opakovalo 3 hodiny. Už jsem vzala i silnější intimku, protože ze mě teče nějkej bílo-průhlednej bordel. Omlouvám se za popis - ale je to tak
![]()
Teda holky, to bude v patek dvojita oslava
Tfuj tfuj tfuj ![]()
Abbey, letecke dny uz snad skoncily
Me stacil ten jeden.
Matiee no já vím že je to blbej popis ale připadám si jako bych měla světlou variantu mrchy.
Abbey , hele, co to asi bude…
![]()
Holky, konečně jsme dožehlila, po čtyřech hodinách!!!
UF!
A manžílek si někde paří…
abbey, tak takhle presne to vypadalo u me… zacalo to asi 15DPO a pokracovalo dalsi 2-3 tydny ![]()
maty, zkus to s nim jeste jednou pomalu a polopaticky…oni jsou chlapi fakt desne natrvdli..treba mu jenom nedoslo, ze ma letos narok na dovolenou za pul roku a ze si ji letos musi vybrat
Ahooooj
Vy jste hrozný spisovatelky, já se to teď snažila dočíst za necelých 24 hodin a nechytám se
Je to ale hrozná prča, pěkně jste se zase rozjely. Srazílk bude suprovej. JO, já mluvím hrozně rychle, lidi mi nerozuměj
, často po mě zopakujou větu, aby se ujistili, že ví, o čem jsem blábolila
![]()
Byla jsem dneska na odblokování. To je taková úleva, i to bříško mě přestalo bolet. Tu paní Pospíšilovou mi seslalo samo nebe ![]()
Dopo jsem vezla mamku na letiště, pak to odblok, ještě jsem se neučila, takže jdu na to, ani si nemůžu pokecat
chtěla jsem reagovat na ot, co jste psaly, ale nemám čas ![]()
Tak vás všechny jenom zdravim
![]()
Sarah no to fakt nevím - nedovedu to posoudit! Já jsem sice strašná bojovnice (4,5roku snažení a přitom být „snad“ normální - to vyžaduje sílu). Ale na druhé straně jsem si tak zvykla na ten neúspěch že s jinou variantou ani nepočítám. Já to asi nedovedu vysvětlit.
Jo a u nás půjdu já pařit - a manžel až dorazí z práce tak tu má připravené prádlo na žehlení. Jen ať si zkusí zač je toho loket - celý den pracovat, pak připravit večeři a u TV ještě vyžehlit! Jen jeho košil je tu za tu dobu co mám ruku v sádře 11.
Zdeni no to mi teda dáváš naději … ale zatím jsem viděla jen 2 negativní TT - takže jsem skeptická.
Abbey , já tě chápu, a taky obdivuju, že jsi opravdu normální i po takové době, když mě hrabe už po roce… ![]()
Jasně, ať si manža užije, zač je toho ten tvůj loket…
Já taky žehlila asi 13 košil! ![]()