PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
20.9.06 14:53

Holky,
dostala jsem veliké křeče do podbřišku,asi se blíží mrcha.Ach joooo,jdu si na chvíli lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.9.06 14:54

Tak mi to dneska nejak blbne. Bud cekam 5 minut az se otevre stranka nebo se neotevre vubec :evil: Copak takhle se da pracovat :D

Mati, naprosto te chapu. U nas taky napred vsechno ok, jasny a pak - skutek utek a kdyz to pripominam tak otravuju. To ja pak muzu vyletet z kuze.

Kacko, tyyyyy jo, za 8 tydnu uz budes pani s Pidou :lol:

Abbey, co ta ruka? Krome hubnuti, teda. Boli to uz min? V patek jedes do CARu?

Soptiku, sice nebalim, ale tridim. Uz jsem vyhodila nebo odvezla do charity nekolik baliku veci. To je hruza co se vsechno nashromazdi. A to jsme tipy, kteri vyhazuji prubezne. Ted je tu tata, tazke taky neco odveze a pak zbyde uz jen manzelovo obleceni, ktere si poveze az v zime a par dalsich veci. Jsem zvedava kolik toho nakonec bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 14:56

Nic nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 15:13

Já vůbec nevím,co se se mnou děje.Křeče najednou asi po 15 minutách zmizely.Neustále chodím na záchod a furt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 15:14

Matiee no jo - to musíš vidět přímo rudě! No on si totiž nakonec člověk položí otázku - zda se mu vůbec chce někam jet, když je takových ALE proč to nejde. A ještě je nakonec položí tak, aby tys je jako vyřešila.

Hanni ahoj :D :D :D tak co? žádnej novej skokan?? Jo a v pátek bych tam chtěla už fakt jet. Nějak to prostě udělat musím. Už to začíná být divné i mně :oops: a to je co říct :D. Na test prdím, to už vydržím. Pravda je, že na injekci kvůli opožděné MS jsem byla jednou a to je už dobrých 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 15:19

Soptiku tak to samé zažívám už cca 4 dny. Křeče v břiše jako na mrchu 10-15 minut a najednou je klid. Včera večer přesně jak popisuješ a to se opakovalo 3 hodiny. Už jsem vzala i silnější intimku, protože ze mě teče nějkej bílo-průhlednej bordel. Omlouvám se za popis - ale je to tak :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 15:22

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 15:23

ABBEY posílám ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.9.06 15:30

Teda holky, to bude v patek dvojita oslava :D Tfuj tfuj tfuj :wink:

Abbey, letecke dny uz snad skoncily :) Me stacil ten jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 15:35

Matiee no já vím že je to blbej popis ale připadám si jako bych měla světlou variantu mrchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 15:42

Abbey , hele, co to asi bude… :lol: :lol: :lol:

Holky, konečně jsme dožehlila, po čtyřech hodinách!!! 8O :roll: UF! :! A manžílek si někde paří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 15:43

abbey, tak takhle presne to vypadalo u me… zacalo to asi 15DPO a pokracovalo dalsi 2-3 tydny :wink:

maty, zkus to s nim jeste jednou pomalu a polopaticky…oni jsou chlapi fakt desne natrvdli..treba mu jenom nedoslo, ze ma letos narok na dovolenou za pul roku a ze si ji letos musi vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.9.06 15:48

Ahooooj :D Vy jste hrozný spisovatelky, já se to teď snažila dočíst za necelých 24 hodin a nechytám se :lol: Je to ale hrozná prča, pěkně jste se zase rozjely. Srazílk bude suprovej. JO, já mluvím hrozně rychle, lidi mi nerozuměj :oops: , často po mě zopakujou větu, aby se ujistili, že ví, o čem jsem blábolila :oops: :?
Byla jsem dneska na odblokování. To je taková úleva, i to bříško mě přestalo bolet. Tu paní Pospíšilovou mi seslalo samo nebe :D
Dopo jsem vezla mamku na letiště, pak to odblok, ještě jsem se neučila, takže jdu na to, ani si nemůžu pokecat :( chtěla jsem reagovat na ot, co jste psaly, ale nemám čas :roll:
Tak vás všechny jenom zdravim :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 15:50

Sarah no to fakt nevím - nedovedu to posoudit! Já jsem sice strašná bojovnice (4,5roku snažení a přitom být „snad“ normální - to vyžaduje sílu). Ale na druhé straně jsem si tak zvykla na ten neúspěch že s jinou variantou ani nepočítám. Já to asi nedovedu vysvětlit.

Jo a u nás půjdu já pařit - a manžel až dorazí z práce tak tu má připravené prádlo na žehlení. Jen ať si zkusí zač je toho loket - celý den pracovat, pak připravit večeři a u TV ještě vyžehlit! Jen jeho košil je tu za tu dobu co mám ruku v sádře 11.

:D :D

Zdeni no to mi teda dáváš naději … ale zatím jsem viděla jen 2 negativní TT - takže jsem skeptická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 15:53

Abbey , já tě chápu, a taky obdivuju, že jsi opravdu normální i po takové době, když mě hrabe už po roce… :oops:

Jasně, ať si manža užije, zač je toho ten tvůj loket… :lol: :lol: :lol: Já taky žehlila asi 13 košil! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová