Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem zase doma.
zapnula jsem poslední Píďovu pračku s věcma. tentokrát to jsou prostěradla do postýlky !
Dnes vyžehlím ty usušená povlečení a bude vše hotovo !!
![]()
jsem si dala 2 tmavé chlebíky s bylinkovým sýrem Almete a ted to zajím asi Magnumem ! Mám děsnou chut na sladký a dneska ještě nic nebylo !
![]()
ahoj Soptiku - jojo jsem v praci, jeste ma prijet spousta lidi, tak se tady aspon nebudu nudit ![]()
Maty - to je teda pech, to bych byla vytocena.....
![]()
JESSY vidím tvůj metřík
.Tak to jsi s Macelinkou stejnometrářka.
Já nevím,přemýšlím buď zítra nebo nejpozději v pátek.To musím kvůli doktorce.Ale teplota mi neustále klesá,tak si myslím,že v nejbližší době to dostanu.Už 2 dny mám pěkný bolení podbřišku,dneska dokonce i chvílema křeče.
Soptiku - ted mi to ani snad moc nevadi, ze prisla mrcha, zitra jedu do Brna na konzultaci na tu operaci.Mimco na to melo rok a ted si dame jen na 1-2mesice pauzu, stimulaci jsem uz skoncila, zadny prasky na ovu uz neberu, takze nase snazeni by bylo asi stejne marne
Ale nerikam, ze bych nebyla rada, kdyby mrcha zustala za humny......
JESSY : ahoooj, přeju at to v práci vydržíš ! ![]()
MATO : che che che hele sorry, ale když jsem si Tě u toho představila, tak jsem se tu smála jak šílená
Nakonec se to otočilo proti Tobě !!! Jo a jak jsi popisovala to, jak Dan reagoval, když jsi přišela domů, tak jsem v tom vidla uplně Michala !!!!!!!!!!!!!!! To bych se vždycky vztekla !!! ![]()
SOPTI : co bříško ?? Ještě bolí ??
Matiee vidíš ---- já ti to říkala, že to nakonec půjde. No co dodat. Ale tyhle akce znám taky - jakmile jsem vytočená tak si ještě něčím takto polepším. No a co nakonec? Ustup! Ale né hned! Ale za tvrďáka nebuď. Jen mu jemně řekni, že pokud se nechtěl zeptat, tak ti to měl říct včera když jste se o tom bavili.
Jó manžel už jede domů - nejdřív musí připravit večeři - už mám hrozný hlad
a pak musí uklidit prádlo a vyžehlit si košile. Vůbec mu to nezávidím. ![]()
ahoj Kaci - tak ty jsi vzorna maminka
Teda Pida se bude mit, ja bych se chtela narodit jako tvoje miminko
![]()
Mám pro vás zprávu.Přidávám se k Macelince a Jessy.Právě mě dostihla ta mrcha červená!!!.Břicho mě strašně bolí,proto jsem měla a stále mám ty velké křeče.Hold to bylo v těle dýl,než mělo…Jestli to bude tak jak minule,tak to si něco užiju.
V pátek jdu teda ke gyn. Dr domluvit se na ten CAR.Já tak moc chci miminko.Najednou se strašně bojím,že mě v CARu zjistí,že nebudeme moct mít miminko.
Nezlobte se na mě,ale pro dnešek vás opustím a půjdu si zalézt do postýlky a vybrečím se tam.http://animace.org/…/G420016.gif