PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3126
20.9.06 18:27

Tak jsem zase doma.
zapnula jsem poslední Píďovu pračku s věcma. tentokrát to jsou prostěradla do postýlky ! :lol: :lol: Dnes vyžehlím ty usušená povlečení a bude vše hotovo !! :lol: :lol:

jsem si dala 2 tmavé chlebíky s bylinkovým sýrem Almete a ted to zajím asi Magnumem ! Mám děsnou chut na sladký a dneska ještě nic nebylo ! 8O :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 18:34

Ahoj holky :P :P
jen vas chci vsechny pozdravit, mam nocni :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 18:36

JESSY ahoooj,ty jsi v práci?Tak příjemnou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 18:37

ABB, taky si to myslím :P :P :P :P :wink:

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 18:40

ahoj Soptiku - jojo jsem v praci, jeste ma prijet spousta lidi, tak se tady aspon nebudu nudit :)

Maty - to je teda pech, to bych byla vytocena..... :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 18:41

Sopticku - kdy bude testik????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 18:42

MATI ty jsi teda třída… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 18:43

JESSY vidím tvůj metřík :cry: :cry: :cry: .Tak to jsi s Macelinkou stejnometrářka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 18:45

Já nevím,přemýšlím buď zítra nebo nejpozději v pátek.To musím kvůli doktorce.Ale teplota mi neustále klesá,tak si myslím,že v nejbližší době to dostanu.Už 2 dny mám pěkný bolení podbřišku,dneska dokonce i chvílema křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 18:47

Soptiku - ted mi to ani snad moc nevadi, ze prisla mrcha, zitra jedu do Brna na konzultaci na tu operaci.Mimco na to melo rok a ted si dame jen na 1-2mesice pauzu, stimulaci jsem uz skoncila, zadny prasky na ovu uz neberu, takze nase snazeni by bylo asi stejne marne :? Ale nerikam, ze bych nebyla rada, kdyby mrcha zustala za humny......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 18:50

JESSY : ahoooj, přeju at to v práci vydržíš ! :lol:

MATO : che che che hele sorry, ale když jsem si Tě u toho představila, tak jsem se tu smála jak šílená :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nakonec se to otočilo proti Tobě !!! Jo a jak jsi popisovala to, jak Dan reagoval, když jsi přišela domů, tak jsem v tom vidla uplně Michala !!!!!!!!!!!!!!! To bych se vždycky vztekla !!! :twisted:

SOPTI : co bříško ?? Ještě bolí ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 18:51

Matiee vidíš ---- já ti to říkala, že to nakonec půjde. No co dodat. Ale tyhle akce znám taky - jakmile jsem vytočená tak si ještě něčím takto polepším. No a co nakonec? Ustup! Ale né hned! Ale za tvrďáka nebuď. Jen mu jemně řekni, že pokud se nechtěl zeptat, tak ti to měl říct včera když jste se o tom bavili.

Jó manžel už jede domů - nejdřív musí připravit večeři - už mám hrozný hlad :( a pak musí uklidit prádlo a vyžehlit si košile. Vůbec mu to nezávidím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 18:55

ahoj Kaci - tak ty jsi vzorna maminka :P Teda Pida se bude mit, ja bych se chtela narodit jako tvoje miminko :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 18:56

ahoj Abbey :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 19:02

Mám pro vás zprávu.Přidávám se k Macelince a Jessy.Právě mě dostihla ta mrcha červená!!!.Břicho mě strašně bolí,proto jsem měla a stále mám ty velké křeče.Hold to bylo v těle dýl,než mělo…Jestli to bude tak jak minule,tak to si něco užiju.
V pátek jdu teda ke gyn. Dr domluvit se na ten CAR.Já tak moc chci miminko.Najednou se strašně bojím,že mě v CARu zjistí,že nebudeme moct mít miminko.
Nezlobte se na mě,ale pro dnešek vás opustím a půjdu si zalézt do postýlky a vybrečím se tam.http://animace.org/…/G420016.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová