PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
20.9.06 19:05

Soptiku - vyplakej a ono se ti ulevi, bude lip :wink: :P a nemej strach, miminka se docka kazda z nas. Drž se a dlouho nesmutni :wink: Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
20.9.06 19:05

Holky, je mi to moc líto, soptíku, tolik jsem ti to přála!!!!!!!!!!!!!!!
Neboj, půjdeme do toho CARu a mimi bude a brzo!

Já jsem dnes taky 1 DC a zítra se objednáváme do CARu, už je zbytečné čekat, mimi chceme a bez CARu to asi nepůjde, tak tomu trošku pomůžeme a půjdeme štěstí naproti..

Moc mně mrzí, že tu teď nejsem, jak jsem v práci,tak to nejde, 8 hodin čučím do počítače a doma už na to nemám sílu.. Moc na vás ale myslím a držím palečky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.9.06 19:06

Dobry vecer :D Zdravim vsechny Proficky :! :! :D
Abbey - 8O 8O :D :D :D no comment :wink:
Sopti, Jess, Maci - :( a ja myslela, ze se k vam dneska pridam :P
Kami - ty si s tou vahou jak ja :D Ja furt rikam, jezis ja jsem tak tlusta, mela bych zhubnout, a manzelovi: ty me ani trochu nepodporis :! A kdyz mi rekne, ze vecer nemam jist sladke, tak se na neho utrhnu: chces snad tim rict, ze jsem tlusta :?: :twisted: :twisted: No hold to ti chlapi s nama nemaji lehke :D :lol: 8)
Jdu zehlit :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.9.06 19:07

Sopti , je mi to hrozně moc líto!!! Vyplakej se a neboj, v CARu ti určitě pomůžou!!! Hold budeš jedna z nás, co bude mít miminko s doktorem :wink: !
Posílám ti spoustu síly, ať to rychle překonáš a hlavně to nevzdávej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.9.06 19:08

ty jo holky 8O to je teda dneska enorme stejnometrarek 8O 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 19:08

JESSY : no doufám, že si toho bude mladej vážit, když se o něj tak starám a všechno mu připravuji. Chci to mít hovoté, kdyby se rozhodl vylodit dřív… stejnám budou v říjnu ještě montovat dřeve a zárubně do celého bytu. Takže budu mít jiné starosti., 8O :D

MARINKO , SOPTIKU : holkýýýý :cry: :cry: :cry: :cry: ach joo. to je tak nespravedlivý ! :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 19:15

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 19:24

Maty - dobrou noc a na ten listopad se hlasim s tebou, rezervujeme si mistecka :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 19:28

Já se též pro dnešek loučím !
Jdu žehlit .

zase zítra.

Páčko a krásný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 19:44

holky, to me mrzi :(
a nebojte, v CARu nikomu nereknou rovnou, ze nemuze mit deti :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 19:48

tak to jsem netušila, že budu mít tentokrát 3 stejnometrářky 8O 8O 8O
holky, až takový kámošky bejt nemusíte… teď vážně, mrzí mě to :( fakt…cítím se stejně, ale já to tak nějak tušila, že to dostanu a tím, že jsem se objednala CARu se nějak cítím nabitá energií. Oni nám tam všem pomůžou!!!!!!!!!!

takže JESSY, SOPTÍKU, MARINKO, MACELINO :arrow: nebulte, hlavu vzhůru, ono to jednou přijde!!!!!!!!!

jo a tenhle cyklus já taky nevidím moc růžově, protože v době mojí pravidelné ovu (14.DC) budeme mít půst na SPG :roll: no jóó no… řekla bych že pokaždý jsme se trefovali, takže teď bude malá změna..... :wink:

Máťo - to je teda pech 8O
a s manžou se udobři :wink:
my měli včera po dlouhé době itálii, já trubka manžovi večer psala ještě nějakou fakturu a papíry kolem toho a on si pořád něco vymýšlel a buzeroval mě :evil: tak jsem si to nedala líbit, že se mu na to vykašlu a jestli bude takhle nervozni, tak si to může udělat sám a vypadla jsem…
celej večer jsme strávila oba v jiné místnosti…no, pak přilezl s omluvou a nakrájeným jablíčkem…usnuli jsme ruku v ruce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 19:57

Ahoj Maci - dnes ta mrcha mrchovata opravdu radila kde mohla :twisted: :lol: :lol: Ale my se nedame..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.9.06 20:00

Ahoj holky,
JESSY, SOPTÍKU, MARINKO, MACELINO
mrzí mě, že vás ta červená mrcha dohonila :( Ale jednou přece to snažení musí být k něčemu dobrý a určitě z vás jednou budou krásně kulaťoučký maminy. Věřte tomu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 20:02

Káťo - ahojky… :wink:
neboj, když k tobě nedošla dneska, tak už nedorazí :wink:
dneska tu řádila jak divá… 8O :? :? :? potvora vlezlá…

Jess - my se nedáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.9.06 20:05

Pohovor mě dnes asi nedopadl moc dobře. Taky se ptali na dítě, ale hned to zamluvili s tím, že nemusím odpovídat. Jenže když odmítnu odpovědět, tak je to hned jasný, že?! Tak jsem lhala jako když tiskne :oops:

Mě mrcha ještě nedostihla, ale myslím, že se tak brzy stane :( Dneska mě bolelo břicho. Ale taky to mohlo být z nervů z toho pohovoru. Očekávám to v noci. Kdyžtak ráno testuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová