Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Kato
![]()
Maci - uvidis, ze vas problem bude jen mala prkotinka, ktera se hned vyresi
![]()
Kato - nechces si udelat metrik?? lip se v tom pak tady vyznam a orientuju ![]()
No, stejnometrářky ošklivý, jen se politujte a mě nikdo. Sice nejsem stejnometrářka, ale taky mám rudou. Hlavně nebrečte a nebo jo
.
Mám skvělou zprávu
Švagrovci se už začnou snažit o druhý. no já se poseru. určitě jim to hned vyjde a to bude moje smrt. Fakt to nějak nekoušu. Sice jim to přeju, ale radost z toho rozhodně nemám. proč to mám mít ob den na očích???? A ty kecy od tchýně, bože já se z toho zblázním. Ale fakt. vím, že je to ode mě ošklivý, ale proč. Hlavně, že to řekli, kdyby to bylo překvapení, tak bych pak asi čuměla jako vrána.
Kato - z toho pohovoru si nic nedelej, najdes si neco lepsiho
![]()
Ahoj Jessy, jak si můžu metřík udělat???
Zatím jsem se tady propracovala jen k přidání komentáře. Jsem tu dva dny
a zatím se neorientuju - dík.
ahoj Jofi - no tak ja se dneska ZASE dozvedela, ze jeden z mych hodne dobrych kamosu ceka rodinu, takze co dodat.....mrzelo me to, v dubnu meli svatbu a ted uz cekaji mimco, no nekomu to holt vychazi podle planu…a nekdo si proste musi pockat ![]()
Jofinko, nesmutni!!!! ´
A na švagrovku se vyprdni!!!! Jiný tělo jinak funguje. Já kdybych měla koukat na mou nevlastní sestru tak jsem už asi mrtvá ![]()
Má dětí 5, a mohla mít i víc, kdyby nešla na několik potratů. No je ten svět spravedlivej????????
Ahojky prďolky,
tééééda, ty vaše mršice hnusný.
Já bych jim naflákala. Potvory ošklivý.
Moc mě to mrzí
.
Já pořád věřím, že se to už u vás musí nutně hnout, Jessy hezky folíkuje, Maci míří do CARu a Jofinka bude mít ospermiogramovaného manžílka.
No, ještě řekněte, že by se to nemělo hnout kupředu! ![]()
Děvenky, já teď pár dní na vás nejuknu.
Zítra ráno razíme s manžou na Moravu do Šumperka, možná i s výletem do Polska, odtamtud už je to, co by kamenem dohodil. No a vrátíme se v neděli večer. Tak v pondělí snad juknu.
Sice mám hned v pondělí na gyndě poradnu, ale já pak hned písnu, jak bylo. ![]()
Abbey, tobě moc držím palečky, vypadáš úžasně nadějně!!!!!
Tak se mějte všechny krásně a doufám, že až se vrátím, že tu bude nejmíň jedna těhulka navíc. ![]()
Bude se mi po vás moc stýskat.
Buďte hodné a moc nekecejte, ať vás pak stihnu dočíst.
Těhulky, pohlaďte od e-tety Liuš vaše bříška
.
Až se vrátím, snad přihodím nějakou fotečku.
Tak teď už letím. Sbaleno už skoro je, tak teď si jdu naplnit žaludek. ![]()
Mějte se všechny krásně!!!!! ![]()
papa LIO ![]()
No, nejvíc mě na tom štve, proč zrovna jááááá. no vlastně proč zrovna my. Sešli jsme se tady takový super ženský a spojuje nás tak hnusnej problém.
přijel manža, jdu si udělat údržbu a do hajan. tak se mějte.
jessy a nepředři se. ![]()
Kato - nejjednodusi je to na www.tickerfactory.com
kliknes na Trying to conceive, oznacis Ruler/slide a das Next, vyberes si nejaky ruler/metrik/ a das Next, pak si vyberes nejaky zviratko nebo vec, ktera se bude pohybovat po metriku a das opet Next, zadas datum menstruace, popripade den ovulace, delku cyklu a das NEXT, pak uz se ti ukaze tvuj metrik a pod nim kody. Zkopiruj / ctrl+c/ bb code, najedes si na emimino, das si Nastaveni a do kolonky podpis ten kod zkopirujes/ctrl + v/, das odeslat, vsechno se ti to ulozi a metrik by mel byt na svete.
ahoj Lio - uzij si krasen vylet. Nemeli jste prijet ted nekdy v zari do Jihlavy
![]()
Jofi - dobrou ![]()
lius, tak to bude takovej trochu nakupovaci vylet, ne?
holky, me ta vase mrcha tak mrzi ![]()
jofi, tebe taky lituju, neboj ![]()
jo a jak jsem psala ze mi leze pupek, tak tady je …
http://emimino.cz/…_brisko9.jpg
Holkyyyyy
To je dneska den!
Mrzí mě ty vaše rudošky hnusný…
![]()
Maty , to sis dala, tede, s květináčema…
![]()
Čau ségra !
Zdeni , moc pěkný pupíček! ![]()
Mě pro změnu prudila paní ředitelka z práce… ![]()