PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
20.9.06 20:07

ahoj Kato :P :D :) :lol:

Maci - uvidis, ze vas problem bude jen mala prkotinka, ktera se hned vyresi :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:08

Kato - nechces si udelat metrik?? lip se v tom pak tady vyznam a orientuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 20:10

No, stejnometrářky ošklivý, jen se politujte a mě nikdo. Sice nejsem stejnometrářka, ale taky mám rudou. Hlavně nebrečte a nebo jo :?: .

Mám skvělou zprávu :evil: Švagrovci se už začnou snažit o druhý. no já se poseru. určitě jim to hned vyjde a to bude moje smrt. Fakt to nějak nekoušu. Sice jim to přeju, ale radost z toho rozhodně nemám. proč to mám mít ob den na očích???? A ty kecy od tchýně, bože já se z toho zblázním. Ale fakt. vím, že je to ode mě ošklivý, ale proč. Hlavně, že to řekli, kdyby to bylo překvapení, tak bych pak asi čuměla jako vrána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:11

Kato - z toho pohovoru si nic nedelej, najdes si neco lepsiho :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.9.06 20:13

Ahoj Jessy, jak si můžu metřík udělat???
Zatím jsem se tady propracovala jen k přidání komentáře. Jsem tu dva dny :) a zatím se neorientuju - dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:13

ahoj Jofi - no tak ja se dneska ZASE dozvedela, ze jeden z mych hodne dobrych kamosu ceka rodinu, takze co dodat.....mrzelo me to, v dubnu meli svatbu a ted uz cekaji mimco, no nekomu to holt vychazi podle planu…a nekdo si proste musi pockat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
20.9.06 20:17

Jofinko, nesmutni!!!! ´

A na švagrovku se vyprdni!!!! Jiný tělo jinak funguje. Já kdybych měla koukat na mou nevlastní sestru tak jsem už asi mrtvá :wink:
Má dětí 5, a mohla mít i víc, kdyby nešla na několik potratů. No je ten svět spravedlivej????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.9.06 20:18

Ahojky prďolky,

tééééda, ty vaše mršice hnusný. :( Já bych jim naflákala. Potvory ošklivý. :evil: Moc mě to mrzí :( :cry: .

Já pořád věřím, že se to už u vás musí nutně hnout, Jessy hezky folíkuje, Maci míří do CARu a Jofinka bude mít ospermiogramovaného manžílka. :wink: No, ještě řekněte, že by se to nemělo hnout kupředu! :wink:

Děvenky, já teď pár dní na vás nejuknu. :( Zítra ráno razíme s manžou na Moravu do Šumperka, možná i s výletem do Polska, odtamtud už je to, co by kamenem dohodil. No a vrátíme se v neděli večer. Tak v pondělí snad juknu. :wink: Sice mám hned v pondělí na gyndě poradnu, ale já pak hned písnu, jak bylo. :wink:

Abbey, tobě moc držím palečky, vypadáš úžasně nadějně!!!!!

Tak se mějte všechny krásně a doufám, že až se vrátím, že tu bude nejmíň jedna těhulka navíc. :wink:

Bude se mi po vás moc stýskat. :cry: :( Buďte hodné a moc nekecejte, ať vás pak stihnu dočíst. :wink: Těhulky, pohlaďte od e-tety Liuš vaše bříška :lol: .

Až se vrátím, snad přihodím nějakou fotečku.

Tak teď už letím. Sbaleno už skoro je, tak teď si jdu naplnit žaludek. :wink:

Mějte se všechny krásně!!!!! :wink:

papa LIO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
20.9.06 20:19

No, nejvíc mě na tom štve, proč zrovna jááááá. no vlastně proč zrovna my. Sešli jsme se tady takový super ženský a spojuje nás tak hnusnej problém.

přijel manža, jdu si udělat údržbu a do hajan. tak se mějte.

jessy a nepředři se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:24

Kato - nejjednodusi je to na www.tickerfactory.com

kliknes na Trying to conceive, oznacis Ruler/slide a das Next, vyberes si nejaky ruler/metrik/ a das Next, pak si vyberes nejaky zviratko nebo vec, ktera se bude pohybovat po metriku a das opet Next, zadas datum menstruace, popripade den ovulace, delku cyklu a das NEXT, pak uz se ti ukaze tvuj metrik a pod nim kody. Zkopiruj / ctrl+c/ bb code, najedes si na emimino, das si Nastaveni a do kolonky podpis ten kod zkopirujes/ctrl + v/, das odeslat, vsechno se ti to ulozi a metrik by mel byt na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 20:31

Závislák se hlásí ;-) Jdu dočíst......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.9.06 20:32

ahoj Lio - uzij si krasen vylet. Nemeli jste prijet ted nekdy v zari do Jihlavy :?: :?:

Jofi - dobrou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 20:32

lius, tak to bude takovej trochu nakupovaci vylet, ne?
holky, me ta vase mrcha tak mrzi :cry:
jofi, tebe taky lituju, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 20:34

jo a jak jsem psala ze mi leze pupek, tak tady je …
 http://emimino.cz/…_brisko9.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 20:43

Holkyyyyy 8O 8O 8O 8O :! :! :! To je dneska den!

Mrzí mě ty vaše rudošky hnusný… :cry: :cry:

Maty , to sis dala, tede, s květináčema… :twisted: :wink: :wink: :wink:

Čau ségra !

Zdeni , moc pěkný pupíček! :lol:

Mě pro změnu prudila paní ředitelka z práce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová