Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MACI : už vidííííím !
![]()
LIUS : ahojkýýý, taky se mi líbí, že můžu " žrát " ted všechno.
![]()
Už jsem se bála, že jen se objevím já, tak tu povídálky zmizí ![]()
Maci , mršky je mi líto
,teda mršky ne, tebe že dorazila, ale CAR se blíží, tak to bude miminko coby dup ![]()
Jak jste se tu bavily o srazíku tak mám veeeeeeeeeeelikánskou chuť jet, budu to muset nějak vykoumat.....jinak já jsem spíš introvert, hlavně když jsem v cizím prostředí, takže Kami neboj, nejsi jediná ![]()
Kači, Maty, Jofinko…to vypadá, jako by se dražily tchýně
![]()
LIUŠKO tak já mám teda základnu pro mimísky hooooodně velkou,takže to znamená,že ke mě přijdou už brzy?To je super.
MACI,MYŠKO s tím ranním souhrnem mě to tak napadlo,protože sama moc dobře vím,jaké to bylo,když jsem musela dočítat tolik stránek,co jste nakecaly,když jsem tu nebyla.A pak jsem neměla vůbec čas s vámi kecat.
Tak já si to teď po dobu neschopenky vezmu na starosti a každé ráno vám přinesu čerstvé zprávy.Souhlasíte?Udělám vždycky souhrn toho důležitého,co se odehrálo minulý den,aby se tu orientovaly i ty holky,co nemají čas tu s námi kecat celý den.Tak si vzpomínám,že na základce jsem byla nástěnkářka,tak mi to asi i zůstane.
MYŠKO ahoooooj.Tak jak se vede těhulinko?Koukám,koukám a ty jsi už v 15 týdnu…
To ale letí.
Ahoj ![]()
Tak jsem po obede
Dobre to bylo.
Vy jste drazily tchyne? Ja vubec nestiham cist.
Lio, zavidim vylet
Uzijte si to!
Perlo, jsem rada, ze se mimco ukazalo. Tedy mimco nebo mimca??
Nebo je to zatim jen z krve?
Krasne odpoledne ![]()
Maci nám říkali v CAR že je dobré 2-3 dny jak před SPMG tak IUI. No minule jsme na to před IUI nějak zapomněli takže byla abstinence jen 1 den a jak vidno - je v tom rozdíl. Při minulé IUI bylo množství 100 mil - tentokrát 61mil. ale větší podíl těh zdravých a mobilních.
HANI : ne TCHÝNĚ DRÁŽDILA MĚ !!! A PEKELNĚ !
![]()
SOPTIKU : souhlasííííííím ! Super. Každé ráno zprávy od Soptika !
![]()
MYSKO : jéé to by bylo super, kdyby se to dalo nějak zařidit a dorazila by jsi !!
![]()
Soptíku , jsi zlatá
Tak ať jsi doma na neschopence hodně dlouho, ať máme souhrn každý den
Po porodu ti to odpustíme
![]()
Mám se fajn, jj letí to a poučena od minula, jakmile vyleze pupík a začnou pohyby = 20 tt, tak to letí ještě rychleji, že Kači, Liuško, Hani, Agátko, Sylvi? ![]()
A musím se pochlubit, bála jsem se, co budu nosit oblečené a stále ještě můžu nosit své netěhu rifle a to nejsou bokovky
U Mikyho jsem je měla 25.9. naposledy, tak teď je musím taky zapnout i za 5 dnů
Správně bych měla ještě o týden později, když mám termín o 11 dnů později ![]()
Pokud zmizím, tak je tu šéf…přeji pak hezký den všem a večer pa ![]()
To je fakt den. Jsem vzteklá a doufám, že mi už dneska nikdo nepřijde pod ruku.
![]()
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:11
MATO : noooo máš zajímavej den !!! a vůbec Ti ho nepřeju ani za ten včerejšek ! Jsem hodná, ne ?
Týý jooo. To bych taky vraždila !!!!
Proč by se jako nemohl zeptat, když v listopadu už ve zkušebce nebude a nárok na dovolenou má, ne ? Tak co řeší !!! Booože !! lína huba, holé neštěstí ! Se zeptám a v nejhorší mi řeknou, že ne, ne ?
ach jooo…
Matiee tak to tě naprosto chápu a jednala bych naprosto stejně. dost mi to připomnělo naší scénku v zimě s horama. Manžel pro změnu zavolal z práce ,že nemůžeme odjet v pátek ale až sobotu. a pak ještě mimochodem dodal, že ale musí již ve středu do práce kvůli nějaké zas… schůzce s pojišťovákem, kde nebude jen on, ale celý management.
Takže jsem si vzala slovo asi tak na 5 minut - a pak mu položila telefon.
Taky to celé vyslechl můj tatík - ten jen konstatoval: ty jsi byla ale rozjetá. No a za půl hodiny manžel zavolal, že to teda všechno přeorganizoval a přesunul celé na jindy.
Třeba se taky ještě stane zázrak??!! Nojo, když oni jsou vždycky tak nepostradatelní - ale bohužel víc než je zdrávo.
MATO : hele to je příšerný !! Oni mají ten přístup všichni stejnej !!! Kdyby byl Michal zaměstnanec, tak to vidím stejně. Naštěstí tu firmu šéfuje, tak je v tomhle v pohodě. Ale v jiných věcech je to uplně to samé !!!! Můj brácha taky !! Prostě se ptát nebude a hotovo ! Takže jsi dovču vážně zrušila ? Egypt nebude ?? Jo heled jinak tak já budu Tvůj metřík do dodání kuchyně !
Mám do porodu 8 týdnů !
Teda teoreticky !
![]()