PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3126
20.9.06 13:30

MACI : už vidííííím ! :lol: :lol:

LIUS : ahojkýýý, taky se mi líbí, že můžu " žrát " ted všechno. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 13:34

Už jsem se bála, že jen se objevím já, tak tu povídálky zmizí ;-)

Maci , mršky je mi líto :( ,teda mršky ne, tebe že dorazila, ale CAR se blíží, tak to bude miminko coby dup ;-)

Jak jste se tu bavily o srazíku tak mám veeeeeeeeeeelikánskou chuť jet, budu to muset nějak vykoumat.....jinak já jsem spíš introvert, hlavně když jsem v cizím prostředí, takže Kami neboj, nejsi jediná ;-)

Kači, Maty, Jofinko…to vypadá, jako by se dražily tchýně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 13:38

LIUŠKO tak já mám teda základnu pro mimísky hooooodně velkou,takže to znamená,že ke mě přijdou už brzy?To je super.

MACI,MYŠKO s tím ranním souhrnem mě to tak napadlo,protože sama moc dobře vím,jaké to bylo,když jsem musela dočítat tolik stránek,co jste nakecaly,když jsem tu nebyla.A pak jsem neměla vůbec čas s vámi kecat.

Tak já si to teď po dobu neschopenky vezmu na starosti a každé ráno vám přinesu čerstvé zprávy.Souhlasíte?Udělám vždycky souhrn toho důležitého,co se odehrálo minulý den,aby se tu orientovaly i ty holky,co nemají čas tu s námi kecat celý den.Tak si vzpomínám,že na základce jsem byla nástěnkářka,tak mi to asi i zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 13:39

MYŠKO ahoooooj.Tak jak se vede těhulinko?Koukám,koukám a ty jsi už v 15 týdnu… 8O 8O 8O To ale letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.9.06 13:40

Ahoj :)

Tak jsem po obede :) Dobre to bylo.

Vy jste drazily tchyne? Ja vubec nestiham cist.

Lio, zavidim vylet :) Uzijte si to!

Perlo, jsem rada, ze se mimco ukazalo. Tedy mimco nebo mimca?? :D Nebo je to zatim jen z krve?

Krasne odpoledne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 13:44

Maci nám říkali v CAR že je dobré 2-3 dny jak před SPMG tak IUI. No minule jsme na to před IUI nějak zapomněli takže byla abstinence jen 1 den a jak vidno - je v tom rozdíl. Při minulé IUI bylo množství 100 mil - tentokrát 61mil. ale větší podíl těh zdravých a mobilních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 13:45

HANI tak co,už pomalu balíš kufry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 13:48

HANI : ne TCHÝNĚ DRÁŽDILA MĚ !!! A PEKELNĚ ! :evil: :evil: :evil: :evil:

SOPTIKU : souhlasííííííím ! Super. Každé ráno zprávy od Soptika ! :lol: :lol:

MYSKO : jéé to by bylo super, kdyby se to dalo nějak zařidit a dorazila by jsi !! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 13:51

Soptíku , jsi zlatá :-) Tak ať jsi doma na neschopence hodně dlouho, ať máme souhrn každý den ;-) Po porodu ti to odpustíme :lol: :lol: :lol:

Mám se fajn, jj letí to a poučena od minula, jakmile vyleze pupík a začnou pohyby = 20 tt, tak to letí ještě rychleji, že Kači, Liuško, Hani, Agátko, Sylvi? ;-)
A musím se pochlubit, bála jsem se, co budu nosit oblečené a stále ještě můžu nosit své netěhu rifle a to nejsou bokovky :! U Mikyho jsem je měla 25.9. naposledy, tak teď je musím taky zapnout i za 5 dnů :lol: :lol: :lol: Správně bych měla ještě o týden později, když mám termín o 11 dnů později :wink:

Pokud zmizím, tak je tu šéf…přeji pak hezký den všem a večer pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 13:53

To je fakt den. Jsem vzteklá a doufám, že mi už dneska nikdo nepřijde pod ruku. :x :x :x :cry: :cry:

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 14:24

MATO : noooo máš zajímavej den !!! a vůbec Ti ho nepřeju ani za ten včerejšek ! Jsem hodná, ne ? :P :lol: :lol: Týý jooo. To bych taky vraždila !!!! :evil: Proč by se jako nemohl zeptat, když v listopadu už ve zkušebce nebude a nárok na dovolenou má, ne ? Tak co řeší !!! Booože !! lína huba, holé neštěstí ! Se zeptám a v nejhorší mi řeknou, že ne, ne ? 8O :D ach jooo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 14:30

Nic nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.9.06 14:31

Matiee tak to tě naprosto chápu a jednala bych naprosto stejně. dost mi to připomnělo naší scénku v zimě s horama. Manžel pro změnu zavolal z práce ,že nemůžeme odjet v pátek ale až sobotu. a pak ještě mimochodem dodal, že ale musí již ve středu do práce kvůli nějaké zas… schůzce s pojišťovákem, kde nebude jen on, ale celý management.
Takže jsem si vzala slovo asi tak na 5 minut - a pak mu položila telefon.
Taky to celé vyslechl můj tatík - ten jen konstatoval: ty jsi byla ale rozjetá. No a za půl hodiny manžel zavolal, že to teda všechno přeorganizoval a přesunul celé na jindy.
Třeba se taky ještě stane zázrak??!! Nojo, když oni jsou vždycky tak nepostradatelní - ale bohužel víc než je zdrávo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 14:37

MATO : hele to je příšerný !! Oni mají ten přístup všichni stejnej !!! Kdyby byl Michal zaměstnanec, tak to vidím stejně. Naštěstí tu firmu šéfuje, tak je v tomhle v pohodě. Ale v jiných věcech je to uplně to samé !!!! Můj brácha taky !! Prostě se ptát nebude a hotovo ! Takže jsi dovču vážně zrušila ? Egypt nebude ?? Jo heled jinak tak já budu Tvůj metřík do dodání kuchyně ! :lol: :lol: Mám do porodu 8 týdnů ! :lol: :lol: :lol: :lol: Teda teoreticky ! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 14:50

Nic nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová