PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
20.9.06 11:55

jeste posledni…
mati,kdyz vidis nektere(vetsinu :cry: )tech pritelkyn a manzelek kluku z tymu,tak jak pak nemam mit depku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:57

mizim tak se mejte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:58

KAMI kašli na ně,tvůj miláček tě má rád takovou jaká jsi a nemusíš mít zrovna 50 kg.Ty jsi inteligentní,příjemná a velmi sympatická holka,tak co ti ještě chybí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 12:14

Ježiš já tady chvilku nejsem a už se tady zase řeší váha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

MATO : ty si vážně koleduješ o to, že ti z rodiny stáhnu fotku v plavkách z dovolený aholkám jí sem šoupnu !!!! :twisted: :twisted: :twisted: Několeduj si !!! Nebo na Tebe zavolám Missorku ! :lol: :lol: :lol: :lol:

KAMI : ty nemáš důvod !! Viděla jsem Tě na fotkách a tlustá vážně nejsi !!

jinak všem dobrou chut § Akorát s Píďou papáme ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.9.06 12:22

Bavíte se tu o váze, tak vás jdu poštengrovat. Jen tak ze srandy jsem si dneska stoupla na váhu, myslela jsem že mi ukáže několik kg navíc, protože po tom IVF mám furt nafouklé břicho a furt se jenom válím a jím. To jsem ale vyvalila oči, já vážím o 2kg míň než před IVF!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 12:25

holky, vždyť přece všechny chceme být pořádný tlustice s bříšky :wink: …no já vím, s jistým obsahem uvnitř :wink: :P :P :P :P :P

fakt tu dlouho nebyla MARINKA - kdepak se toulá, holka jedna??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 12:44

Takový krásný příspěvek jsem tu sesmolila, a ono mě to odhlásilo a neposlalo ho to!!!!!!!!!!! Do toho kopnu.

A teď už musím letět, holky tak já to zkusím znovu sepsat večer.

Mějte krásné odpoledne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 12:55

Ahojky, jdu vás pozdravit z práce ;-) A hlavně dočíst.....nějaká nová těhulka? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 13:03

PERLI : ty dokážeš potěšit. :lol: :lol: :lol:

MYSKO : ahooooj, dneska žádná !

MACI : neozobrazuje se mi ten Tvůj druhý metřík !! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 13:03

maci, manzel mel abstinenci jen 2 dny a dobry - i u sestricky to proslo i vysledky byly v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.9.06 13:04

jo a dopoledne nam v praci nesel net, takze jsem ted docitala 11 stranek…teda vy jste kecky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
20.9.06 13:06

Holky já tu koukám na ty nařízené absťáky 8O 8O 8O ! Můj chlap byl na spg. 2× a ani jednou nařízený absťák neměl?! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
20.9.06 13:11

Já to dočítám teď :? povídálky upovídané :wink: Moc se mi líbí Soptíkův návrh na ten každodenní výcuc předešlého dne. Jsem pro všemi deseti.

Právě se pokouším odeslat email manželovu šéfovi a prostě seznam stávkuje a stávkuje :evil: Že by znamení :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.9.06 13:20

Ahojky profičky!!!

Jen nakukuju. Dnes mám fůru práce a vyřizování a taky nám musím sbalit na Moravu. :wink: Už se těším. Zítra po cestě v Praze jukneme na kočíky, tak to bude fajn. Okouknu trochu ty „tanky“, co vlastně vůbec máme na trhu. :lol: :oops:

Ještě sem asi nakouknu na chvíli večer, zítra ráno jedeme. Vracíme se v neděli večer, tak to nebude dlouhá absence. Pokud to vyjde, tak od pondělka půjdu na pár dní do práce na výpomoc, jen záskok za dovču. Uvidíme…

Koukám, že tu řešíte váhu! Teda, že já vám všem naplácám! :D :wink: Miminko potřebuje mít trochu základnu! Když jsem měla vloni o své svatbě 48 kg a stres, tak nevěřím tomu, že na tohle by se mimi chytlo. :? Sice jsem od 14 let neměla MS, ale myslím, že tohle by to ještě dorazilo. Takže holky, mějte raději pár kileček navíc a buďte spokojené. Upřímně, mně se to teď docela líbí, ten těhustav - myslím jako že se člověk nemusí nějak žinýrovat, co zrovna jí. :D

Jak řekla zpěvačka Madonna: Těhotenství je jediná doba, kdy můžu sežrat všechno, na co přijdu. :D :wink:

(Ale mezi námi, ono se miminku moc k vychrtlinám nechce, takže preventivně raději už začít dřív). Nebojte, to se pak vyběhá. Děti dají tak zabrat, že se kilča pak ani nestačí usazovat. :lol: :wink:

Tak se mějte zatím pěkně a já jdu na banku. :wink:

Zatím papa LIO :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.9.06 13:27

ahojky :wink:
Zdeni - díky :P já myslím, že dva dny budou stačit… :wink:
a Perli - vy jste neměli nařízenej žádnej absťák??? 8O No, mně teda sestřička říkala do telefonu: "Správně by měly být 3 dny,ale když ne, tak nevadí, takže dodržet to nemusíte :wink: "
a nebojím se výsledku, minule to vyšlo výborně, tak snad se to moc nezměnilo…
určitě bude někde chyba u mě :?

Kačí - už ho vidíš???? :wink:

Soptíku - jsi šikulka, takový souhrny se hodí, je nás tu jak much a nejde to všechno přečíst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová