Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maci,nam nakazali 4dny abstinence!!ale vydrzeli jsme ted pet,protoze mi nebylo dobre.
sopti,to jo,ja se nechci nekoho dotknout,vim,ze nekdo je tlusty,ze je nemocny,sama vim,ze kdyz se berou prasky a jdou kila nahoru,at uz je to zadrzovanim vody nebo necim jinym,tak s tim jde jen horko tezko hnout,ale kdyz to ma nekdo vyzrane ![]()
mato
,ja treba vim,ze kdybych trosku omezila jidlo a aspon obcas posilovala,tak bych vypadala jinak,mato ty aspon cvicis,ja ted na to pekne zase dlabu,vim,ze mi staci malo a postava se mi zformuje,takhle mam rozkydly stehna,brisko jak pneusky,jen zadek mam dobrej,to jak chodime porad nekde s gumpem venku a behat.
ale ja slibuju ze budu cvicit,nechci byt rozkydla a uz nesezeru celou milku v deset vecer,jako vcera,slibuju ![]()
Tak já slibuju,že už nikdy večer nesežeru půlku Studentské pečetě jako včera.
![]()
KAMI asi jsme měli včera stejné chutě.
nejhorsi je,ze mi porad kazdy rika,ze nejsem tlusta,to se pak blbe motivuje a kdyz do nich hustim,at mi aspon neco vytknou,tak reknou treba jako,tak cvic,stehna se ti trochu povolili,tak zase nadavam,jak si muzou dovolit mi rict,ze mam rozkydla stehna,ja jsem proste pripad
![]()
jenze nejhorsi je,ze s tim musim pracovat,pac budeme chodit na ten aquaerobic a tam budu v plavkach
,v obleceni,vypadam dobre,teda myslim,ale v tech plavkach to neschovam ![]()
Já skoro taky,ale když očekávám mrchu,tak celkem pravidelně …
ty chute?pred mrchou je mam taky sileny,to bych sezrala vse na co prijdu.
holky,az necekane zmizim,tak jsem jela k nasim cekam az manza zavola a jedu ho vyzvednout a frcime,ale zitra jsem zpet!
mato,jsem a jsem a jsem
![]()
mam taky vic kilo nez bych mela mit,sice mam ted 62,ale porad je to hodne,porad jeste nake to kilo vody asi mam
chi,chi,kazdy tomu rika jinak…voda…speky ![]()
HOLKY NEŠTVITE MĚ !!!!
Já mám k výšce 172 cm / 94 kg.Tak a teď se můžete bavit o tom,která z vás má kila navrch.Vy ne,to jenom já…
A konec debatě o kilech navrch.
A nejsi a nejsi a nejsi! Možná že jsi oteklá, to nevím, nevidím na tebe, ale tlustá prostě NEJSI!!!!!!!!!
A neštvěte mě, nebo vám sem plácnu odstrašující fotku v plavkách, abyste viděly!!!!!!!!!!!!
tak to ja vam odstrasujici fotku v plavkach neposlu,to bych vam neudelala i kdyz byste me hodne stvaly
,dobre,tak jsem otekla
,teda povolena,takhle tomu budeme rikat,jo ![]()
stve me,ze bydlis daleko,protoze bych s tebou chodila jinak cvicit a proste bysme chodili obe pravidelne a nemohly se pak na nic vymlouvat ![]()
sopti,dobra konec debaty ![]()