PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
20.9.06 11:27

maci,nam nakazali 4dny abstinence!!ale vydrzeli jsme ted pet,protoze mi nebylo dobre.

sopti,to jo,ja se nechci nekoho dotknout,vim,ze nekdo je tlusty,ze je nemocny,sama vim,ze kdyz se berou prasky a jdou kila nahoru,at uz je to zadrzovanim vody nebo necim jinym,tak s tim jde jen horko tezko hnout,ale kdyz to ma nekdo vyzrane :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 11:30

Kami - třeba já :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:32

MATI nezlob !!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:33

mato :twisted: :twisted: ,ja treba vim,ze kdybych trosku omezila jidlo a aspon obcas posilovala,tak bych vypadala jinak,mato ty aspon cvicis,ja ted na to pekne zase dlabu,vim,ze mi staci malo a postava se mi zformuje,takhle mam rozkydly stehna,brisko jak pneusky,jen zadek mam dobrej,to jak chodime porad nekde s gumpem venku a behat.

ale ja slibuju ze budu cvicit,nechci byt rozkydla a uz nesezeru celou milku v deset vecer,jako vcera,slibuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:35

Tak já slibuju,že už nikdy večer nesežeru půlku Studentské pečetě jako včera. :oops: :oops: :oops:
KAMI asi jsme měli včera stejné chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109

nejhorsi je,ze mi porad kazdy rika,ze nejsem tlusta,to se pak blbe motivuje a kdyz do nich hustim,at mi aspon neco vytknou,tak reknou treba jako,tak cvic,stehna se ti trochu povolili,tak zase nadavam,jak si muzou dovolit mi rict,ze mam rozkydla stehna,ja jsem proste pripad :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109

sopti,ja je mam kazdy vecer :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:36

jenze nejhorsi je,ze s tim musim pracovat,pac budeme chodit na ten aquaerobic a tam budu v plavkach :roll: ,v obleceni,vypadam dobre,teda myslim,ale v tech plavkach to neschovam :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:37

Já skoro taky,ale když očekávám mrchu,tak celkem pravidelně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:43

ty chute?pred mrchou je mam taky sileny,to bych sezrala vse na co prijdu.

holky,az necekane zmizim,tak jsem jela k nasim cekam az manza zavola a jedu ho vyzvednout a frcime,ale zitra jsem zpet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 11:44

Nic

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:47

mato,jsem a jsem a jsem :twisted: :twisted:
mam taky vic kilo nez bych mela mit,sice mam ted 62,ale porad je to hodne,porad jeste nake to kilo vody asi mam :wink: chi,chi,kazdy tomu rika jinak…voda…speky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 11:51

HOLKY NEŠTVITE MĚ !!!!

Já mám k výšce 172 cm / 94 kg.Tak a teď se můžete bavit o tom,která z vás má kila navrch.Vy ne,to jenom já…

A konec debatě o kilech navrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
20.9.06 11:52

A nejsi a nejsi a nejsi! Možná že jsi oteklá, to nevím, nevidím na tebe, ale tlustá prostě NEJSI!!!!!!!!!

A neštvěte mě, nebo vám sem plácnu odstrašující fotku v plavkách, abyste viděly!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 11:55

tak to ja vam odstrasujici fotku v plavkach neposlu,to bych vam neudelala i kdyz byste me hodne stvaly :oops: ,dobre,tak jsem otekla :wink: ,teda povolena,takhle tomu budeme rikat,jo :wink:

stve me,ze bydlis daleko,protoze bych s tebou chodila jinak cvicit a proste bysme chodili obe pravidelne a nemohly se pak na nic vymlouvat :wink:

sopti,dobra konec debaty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová