Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdeni , mně to právě nefachá, když to zkopíruju
A na to že bříško nezatáhneš si zvykni…nezatáhneš ho teď pěkně dlouho ![]()
Dík za přivítání, Myško. Zkus to bez té dvojtečky, už jsem to opravila. Je to o pěstounské péči na přechodnou dobu.Fakt mě to zaujalo. Já už od malinka uvažuju, že bych šla do nějaký adopce. Ale samo chci nejdřív svoje vlastní děti. Prostě ten pocit, když se Domča narodil a zašklebil se a já v něm viděla jeho tátu… to je nepopsatelný.To bych si chtěla móc zopáknout.Ale tohle je takový kompromis, který by šel s vlastní rodinou skloubit. Jak se máš, myšičko, ještě pracuješ? Tenhle týden naposledy, ne?
chjo, dneska se s hostama roztrhl pytel, ted prisli 2polaci a chteli jednoluzkovy pokoj pro 2 osoby
NO COMMENT!
Nekteri lidi me opravdu prekvapuji, samozrejme jsem jim rekla, ze to teda nejde…
![]()
Jůůů hezky, takhle se šetří! Budou spát na sobě? Nebo možná v sobě
..
Ten odkaz je o pěstounské péči.
Ahoj Dido !
Já tohle rozhodnutí nepovažuju za šílenství, ale za hodný obdivu! Pejska mám vybranýho, ale ještě není na světě, dokonce ani v bříšku… ![]()
Ségra , já bych brala i darebu a klidně i urvanýho a třeba dva a hned!!!
![]()
Sarah, stihnete to do Vánoc? No to vlastně nestihnete. Na to jsou třeba 4 měsíce.. Ty jsi ho chtěla na Vánoce, no ne?
Dido , stihneme, snad akorát, doufám… A když ne, tak holt ne, no…
Znáš to… ![]()
jo.. Sarah. jednoho věřím, ale myslím, že Domča má teď natolik fakanovský období, že kdybych ti ho půjčila, radši bys je chtěla postupně.Domčův hysterák double, to bych asi nezvládla.I když, on by zas asi nebyl tak rozmazlenej. ![]()
Dido , už mi to jde
Já o tom už četla někde jinde a zaujalo mě to, ale spíš až jak odrostou vlastní děti, protože se jim chci věnovat naplno jak svým tak „cizím“.....
Jéééééééééé, mně teď odpověděl Markův šéf na můj mail, super, vypadá to, že si budeme společnými silami převychovávat mého velkého workoholika ![]()
Jo a v práci budu asi ještě týdny 3, ale tento už je vlastně jen jeden den, příští týden dny 4 a pak taky 4, takže to jde ![]()
No jo.. V nejhorším tu vaší psí maminu přiberem do Profi snažilek. ![]()
Mě čeká nucená dovča dva týdny. Teta jede na Djerbu. Nemám hlídání.Vrhnem se na nočník. Bude to boj. Každý den přepírám min. troje punčošky. ![]()
Sarah , já myslím, že se vyplatí počkat si na jedno super mimi než prvního uřavnce který stojí ve frontě
Nezlob se, nezlehčuji tvůj problém, vím jaké to je čekat marně, i když asi ne tak úplně, já už jedno doma mám
ale prostě věřím, že všechny co tu jsme se toho miminka dočkáme. A za tím si stojím ![]()
Dido , a myslíš si, že je na nočník už připravený? Občas se vyplatí radši dva měsíce počkat, než svádět 2 měsíce boj
A pokud už připravený je, řekne si sám ![]()
On si právě začal říkat sám… jenže ne vždycky.
Tak je mi na jednu stranu líto to nevyužít, dokud ho to baví a na druhou stranu bych radši počkala.Zkusím ty dva týdny, budu prát jak šílená a uvidíme, třeba to ještě odložím. Žádnej stres. Já půjdu do hajan. jsem v poslední době děsně unavená. Tajně doufám, že by to mohlo být hormonální.
Ale to jsou velice předčasné úvahy.Ty jo, takhle pozdě a ty Myško nespíš? Jak to?