Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky,ani jsem vam nerikala,teda nepsala
,ze jsem myslela,ze mam jit dneska na kontrolu na endokrinologii do motola,proste jsem myslela porad ze ve stredu no a vcera jsem neco rano hledala a koukla do diare a videla tam,ze mam jet v utery
,no to byli mety
,stejne jsem tam dve hodiny cekala,vcera byl pan doktor jak zabrzdenej
,ale hne dpri vchodu do ordinace(kdyz me opet prohledl od hlavy az k pate
)me potesil,pry jak to delam,ze vypadam cima dal lip
,no jo,no nejsem otekla,s postavou jsem v laznich taky trosku zacvicila(ikdyz uz to neni znat),mela jsem dobrou naladu…i kdyz po tech dvou hodkach cekani ![]()
no abych se tady nechvastala,tak rikal,ze ted jsem naprosto zdrava,teda z jeho pohledu,ze leky brat samozrejme porad,ale na kontrolu za rok,pak rekl,ze doufa,ze me uvidi mnohem drive,pac budu tehotna,to taky doufam ![]()
no a jeste jeden roman na zaver,predevcirem vecer,spis v noci,sly jsme spat kolem pulnoci a najedou hafan zacal stekat a prisel za nami do loznice a postekaval a vrcel a dozadoval se nasi pozornosti a popobihal na balkon,jsme ho okrikli,ja cela podelana,at manza jde kouknout co se deje,ten ho jen okrikl a ja misto abych otevrela okno a mrkla z balkonu jsem se k nemu zachumlala,hafana to prestalo bavit a spali jsme
no a rano jsem prisli k autu a nakej debil se nam ho snazil ukrast,ale nepodarilo se,znicil nam akorat zamek od prednich dveri,takze tam lezeme kufrem otevrit
,debil,taky to nemohl kdyz uz tak odtahnout cele
.
no ale co jsem chtela,ten nas hafan je normalne hlidac,kdo by to byl rekl,milacek nas,a ponauceni:od ted nebudeme podcenovat zadne jeho stekani ![]()
nazdárek ! ![]()
SOPTIKU : ty jsi to Kamče nádherně ve stručnosti sdělila.
![]()
MACI :
ale no jo no. ted máš před sebou Gennet a to miminko si odneseš. ![]()
MATO :
jsem z toho včerejšího šoku málem nespala !!
![]()
Jééééé se mi zase teda fakt chtělo do práce.
![]()
kaci,co jsem to slysela
kam vas to tchyne chce tahnout a kdy?nechce vas tam tahnout dooufam,hned jak vas propusti z porodnice ![]()
ts ts ts ts ts tak já jsem vám tu pro srandu jo, ?
No dobrá !!! Mojí tchýni na vás !!
![]()
SARI : ty jsi moje zlatíčko, že jsi se mě zastala !!
![]()
KAMI vidíš,jakého máte doma hlídače http://www.volny.cz/…fici/141.gif že se těm zlodějům nepodařilo to auto ukrást…
Dobre rano.
Soptiku, krasne jsi to shrnula. I ja dekuji
Doufam, ze do patku bude test primo ukazkovy ![]()
Kacko, tak do Emiratu?
A kdy, prosim te?
Kamco, tak to je dobre, ze jsi zdrava
A Dr, ktery zvysuje sebevedomi, to je vyhra ![]()
Zuzi, taky mame album a plnime a plnime ![]()
Macel, mrzi me, ze zase prisla. Blbka. Ale jsem moc rada, ze jste se objednali do CARu. Ucidis, ze to bude bleskovka ![]()
Maty, tak vecer hura na to ![]()
Abbey, drzim palce at se ta cara uz ukaze.
JITU dobré ráno.Však máš na to taky nárok,vždyť jsi těhulka.A co kočárek,řešili jste ještě včera večer s manželem?
Huráááááááááááááááááááááá dnes jsem 12tt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky mám dobrou zprávu,prošly mi ty kočárky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prostě jiný mít nemůžu a je to!!!!!!
Sice se na ně nechtěl ani podívat,ale to ho přejde
![]()
Ahoj všem
Kami-to jsi špatně pochopila. tchýně si odveze Píďu na dovolenou do emirátů, je tak úžasná, že ani s sebou nebude potřebovat kačku, protože bude kojit sama.
![]()
Maci-ty jsi psala, že jsi 1DC a na metříku máš 2DC? Co to je, toto? ![]()
Ahoj Myško, buď ráda, že pracuje. ten můj se touhle dobou tak vrací z hospody.
Sáro-přesně jak psala Mata. Musíš si uchránit ječák na pozdější použití. Ale za známou-to bych ho pověsila za koule do průvanu. Neexistuje.A klidně by to mohla být britská královna a jel by. A ještě na kafíčko. ![]()
Všechny ostatní zdravím. Mám teď okýnko, tak tu snad někdo se mnou bude.
![]()
Kami , hafan je teda šikulka!
A zloděj taky… ![]()
Kačenko , rádo se stalo, pošleš mi za odměnu do zásoby jeden profi prskanec? ![]()
VYSVĚTLENÍ PRO VŠECHNY
Kačka do Emirátů nejede,jenom ta její pitomá tchýně se rozhodla,že pojede ona s Píďou.Kačka to samozdřejmě nedovolí.Tak už prosím netrapte Kačku,protože ona jinak z toho předčasně porodí.
HANI : no radši no comment !
Jak se dneska máš ??
oni jsou vůbec všichni na hlavu ! tchýně si plánuje dovolený s MÝM SYNEM , když mu budou ani né 4 měsíce… tchán si představuje, že budu do porodu v práci - páč neřeší náhradu za mě a po porodu hned zase nastoupím !!! se oba dva kapku sekli !!!!!! co kapku !!!!
A just ne !!!
![]()