PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
20.9.06 09:16

holky,ani jsem vam nerikala,teda nepsala :wink: ,ze jsem myslela,ze mam jit dneska na kontrolu na endokrinologii do motola,proste jsem myslela porad ze ve stredu no a vcera jsem neco rano hledala a koukla do diare a videla tam,ze mam jet v utery 8O ,no to byli mety :wink: ,stejne jsem tam dve hodiny cekala,vcera byl pan doktor jak zabrzdenej :oops: ,ale hne dpri vchodu do ordinace(kdyz me opet prohledl od hlavy az k pate :roll: )me potesil,pry jak to delam,ze vypadam cima dal lip :wink: ,no jo,no nejsem otekla,s postavou jsem v laznich taky trosku zacvicila(ikdyz uz to neni znat),mela jsem dobrou naladu…i kdyz po tech dvou hodkach cekani :twisted:

no abych se tady nechvastala,tak rikal,ze ted jsem naprosto zdrava,teda z jeho pohledu,ze leky brat samozrejme porad,ale na kontrolu za rok,pak rekl,ze doufa,ze me uvidi mnohem drive,pac budu tehotna,to taky doufam :wink:

no a jeste jeden roman na zaver,predevcirem vecer,spis v noci,sly jsme spat kolem pulnoci a najedou hafan zacal stekat a prisel za nami do loznice a postekaval a vrcel a dozadoval se nasi pozornosti a popobihal na balkon,jsme ho okrikli,ja cela podelana,at manza jde kouknout co se deje,ten ho jen okrikl a ja misto abych otevrela okno a mrkla z balkonu jsem se k nemu zachumlala,hafana to prestalo bavit a spali jsme

no a rano jsem prisli k autu a nakej debil se nam ho snazil ukrast,ale nepodarilo se,znicil nam akorat zamek od prednich dveri,takze tam lezeme kufrem otevrit :twisted: ,debil,taky to nemohl kdyz uz tak odtahnout cele :roll: .

no ale co jsem chtela,ten nas hafan je normalne hlidac,kdo by to byl rekl,milacek nas,a ponauceni:od ted nebudeme podcenovat zadne jeho stekani :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 09:16

nazdárek ! :lol:

SOPTIKU : ty jsi to Kamče nádherně ve stručnosti sdělila. :lol: :lol: :lol: :lol:

MACI : :cry: ale no jo no. ted máš před sebou Gennet a to miminko si odneseš. :lol:

MATO : :P :P :P :P :P jsem z toho včerejšího šoku málem nespala !! :P :D :D :D :D

Jééééé se mi zase teda fakt chtělo do práce. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
20.9.06 09:18

kaci,co jsem to slysela 8O kam vas to tchyne chce tahnout a kdy?nechce vas tam tahnout dooufam,hned jak vas propusti z porodnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 09:20

ts ts ts ts ts tak já jsem vám tu pro srandu jo, ? 8O :D :D :D No dobrá !!! Mojí tchýni na vás !! :P :P :lol: :lol: :lol:

SARI : ty jsi moje zlatíčko, že jsi se mě zastala !! :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 09:21

KAMI vidíš,jakého máte doma hlídače http://www.volny.cz/…fici/141.gif že se těm zlodějům nepodařilo to auto ukrást…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 09:23

KAČKO ahoooj.Copak nemohla jsi kvůli tchýni ani spát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

ahoooj dobré ráno,no trochu jsem si dnes přispala :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605

ahojky Kačenko, Máťo, Sunn, Kamilko, Zuzi a Sári :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
20.9.06 09:24

Dobre rano.

Soptiku, krasne jsi to shrnula. I ja dekuji :) Doufam, ze do patku bude test primo ukazkovy :wink:

Kacko, tak do Emiratu? 8O A kdy, prosim te?

Kamco, tak to je dobre, ze jsi zdrava :) A Dr, ktery zvysuje sebevedomi, to je vyhra :D

Zuzi, taky mame album a plnime a plnime :)

Macel, mrzi me, ze zase prisla. Blbka. Ale jsem moc rada, ze jste se objednali do CARu. Ucidis, ze to bude bleskovka :wink:

Maty, tak vecer hura na to :)

Abbey, drzim palce at se ta cara uz ukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 09:25

JITU dobré ráno.Však máš na to taky nárok,vždyť jsi těhulka.A co kočárek,řešili jste ještě včera večer s manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

Huráááááááááááááááááááááá dnes jsem 12tt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holky mám dobrou zprávu,prošly mi ty kočárky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prostě jiný mít nemůžu a je to!!!!!!
Sice se na ně nechtěl ani podívat,ale to ho přejde :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544

Ahoj všem

Kami-to jsi špatně pochopila. tchýně si odveze Píďu na dovolenou do emirátů, je tak úžasná, že ani s sebou nebude potřebovat kačku, protože bude kojit sama. :D :evil:

Maci-ty jsi psala, že jsi 1DC a na metříku máš 2DC? Co to je, toto? :?:

Ahoj Myško, buď ráda, že pracuje. ten můj se touhle dobou tak vrací z hospody.

Sáro-přesně jak psala Mata. Musíš si uchránit ječák na pozdější použití. Ale za známou-to bych ho pověsila za koule do průvanu. Neexistuje.A klidně by to mohla být britská královna a jel by. A ještě na kafíčko. :evil:

Všechny ostatní zdravím. Mám teď okýnko, tak tu snad někdo se mnou bude. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.06 09:26

Kami , hafan je teda šikulka! :lol: :lol: :lol: A zloděj taky… :twisted:

Kačenko , rádo se stalo, pošleš mi za odměnu do zásoby jeden profi prskanec? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
20.9.06 09:27

VYSVĚTLENÍ PRO VŠECHNY
Kačka do Emirátů nejede,jenom ta její pitomá tchýně se rozhodla,že pojede ona s Píďou.Kačka to samozdřejmě nedovolí.Tak už prosím netrapte Kačku,protože ona jinak z toho předčasně porodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
20.9.06 09:27

HANI : no radši no comment ! :lol: Jak se dneska máš ??

oni jsou vůbec všichni na hlavu ! tchýně si plánuje dovolený s MÝM SYNEM , když mu budou ani né 4 měsíce… tchán si představuje, že budu do porodu v práci - páč neřeší náhradu za mě a po porodu hned zase nastoupím !!! se oba dva kapku sekli !!!!!! co kapku !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: A just ne !!! :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová