Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maci, to je dobře, alespoň vidíš, že je to šikovná paní doktorka, a snad s ní budeš spokojená!!!! Hlavně BUDEŠ těhotná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takže si pište: Týden od 16. 10. si pro // rezervuje MACELINKA!
Maci klííííd je fakt dobrá, mladá to je ale je pečlivá, povídá si s tebou všechno ti vysvětlí já jsem spokojená a ty budeš taky uvidíš!!!
I mě hned napoprvé vyšetřila a SPG nedělali my měli 1 měsíc starý tak ho dělat nechtěli. Na první schůzce mi dala i svůj telefon kdybych cokoliv potřebovala a hlavně mi udělala nějaký stěry ale nevím na co to bylo a našla mi něco a myslím že právě to mi zlepšilo tu imunitu.
u nas manzelovi krev neodebirali…
maci, myslim, ze staci 2 dny abstinence..tim padem to pak neprosvihnete uplne
..my jsme meli taky 2 dny a rikali mu, ze to staci
AAJI: díky za info
jsem moc zvědavá, první dojem je dost důležitý ![]()
manža měl SPG skoro před rokem, takže mu ho určitě zopáknou ![]()
jsem zvědavá na tebe, jak v pátek pořídíš…!!!
A v pátek jde na gyndu taky Máťa, to jsem taky moc zvědavá!!!!!
Máťo, jsi zlatá, ráda bych si to rezervovala, alespoň do konce roku nebo i příští rok, hlavně NĚKDY!!!! A klidně beru všechny profi snažilky sebou!!!! Třeba se nad náma někdo smiluje!!!! PROSÍM PROSÍM ![]()
Abbey - co ten další testík?? A co teplota????
zDENI v CAR mu neodebírali krev. To je zvláštní - ať se podíváš na web stránky jakéhokoliv centra, všude je napsáno rozbor krve na přenosné choroby u obou partnerů. V Podolí třeba mají postup že až když je výsledek krve negativní - objednají partnera na spmg. Manželovi brali ráno krev, odpoledne tam volal, řekli mu že je vše OK a rovnou mu dali termín na SPMG. No, holt každá klinika má jiný postup.
Ahooooj holkýýý,
MACI : no to je bezva zpráva !!!!!!!!!!!!!!!! Huráááááááááá !!!
Uvidíš, že Ti tam bude moc příjemně ! Gennet je opravdu krásná klinika a sestřičky tam jsou strašně milé !!! A pak tam budeš chodit na velké UTZ a ty jsou super. Já chodila k MUDr. Smetanové - primářka a to je prostě andílek. Jsou tam všichni super !! takže budu moc držet palce !!!!
Mám z Tebe radost ! Hele a co víš.. třeba to bude potřeba až na ty UTZ ! zatím mrcha nedošla !
PPPPRRRSSSSKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM !
PERLI : čáááu naše těhule !
tak jak je ?
![]()
MATO : a kdy jdeš na stehy ???
ZDENI : paráááda ! Pupík se začíná ukazovat !!! zmenšila prsa ??
![]()
Všem krásný den !
Zdeni: taky si myslím, že dva dny stačí ![]()
Dido: jsi v seznámku ![]()
a snad i ostatní změny co jsem dostala přes SZ provedeny ![]()
MARINKO - kde jsi??????????
a dlouho tu nebyla KAROTKA!!!!!!!?????
Káťo - ahojky ![]()
MACI to je super,že už jsi objednaná do CARu.Já musím počkat,jak přijde mrcha a hned zajít ke gyn. doktorce a ta mě to domluví u svého známého na klinice v Brně.Prý mu zavolá a domluví se s ním na tom,aby se na mě pořádně podíval a asi provedl inseminaci.
dobre ranko…
![]()
som konecne v praci, v nemocnici pred vysetrenim na urologii som ogrcala chodbu, bleee
vrrrrrrr
je mi zleeeeee…
som chcela,tak mam… ![]()
ked to ma pomoct babatku,tak to pretrpim,idem si dat polievku..
sorry,ale nestiham citat..
zdenik - ako sa citis? zle ti neni?
A vůůůůbec … jdu prsknout pro všechny naše profičky !
takže 3
2
1
ted !!
**PPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSKÁÁÁÁÁÁÁM PROFI TĚHU PRSKANEC PRO KAŽDOU NAŠÍ SNAŽILKU !!!
PRRRRRSK ! **
som este stihla zaregistrovat..
maci - super,v CARe vam urco pomozu, sak su odbornici. budes dalsia tehulinka ![]()
Kačko: správně!!! Prskej dokud můžeš!! Za chvíli už z tebe bude profi maminka ![]()
na chvíli se loučím, zase se ukážu, páááá a díky ![]()
Maci no comment! Já to teď neřeším. V pátek jsem ještě volala do CAR, vysvětlily jsme si mou situaci, tak mi řekla abych vy:,–(ila Utroš, protože dle všech mých výsledků mám hladinu progesteronu vysokou sama o sobě a abych počkala zda teda MS dorazí. Nic se tím u mě rozhodně neohrozí, pokud bych byla „náhodou“ těhu. Tak už ho 5 dní neberu a stále nic. BT 37,1.
Počkám do pátku - pokud nedorazí tak pojedu do CAR. Už jsem si smluvila nějakou schůzku, takže mám důvod tam jet taxikem a nebudu muset si ho platit ze svého. Žádný další test už dělat neboudu - jsou na mě alergický a nechtějí mi ukázat dvě čárky -šmejdi! ![]()
Kači , ahojky!!! no právě uvažuju, že zalezu zpátky do postýlky, nějak se mi zavírají oči. Zase jsem se totiž vzbudila v pět
.
Zdeni , cha, na mě nemáš, mě vylezl pupík asi tak dva dny před odebráním vajíček
a ještě nezmizel a doufám že už nezmizí!!! Teda myslím po dobu ještě 8mi měsíců, pak ať zmizne
. Normálně mám obrovské problémy najít nějaké neškrtící kalhoty když mám jít ven.