PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
523
21.9.06 10:04

Ach jooo,s chlapama je to těžký…Já mám teda štěstí alespoň v tomto.Můj muž je ten nejbáječnější a nejstarostivější chlap,kterýho znám.Proto ho tak moc miluju.Ale kdo ví,co bude po 11 letech,že?Ale takové typy se moc nemění,tak doufám,že mu to zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
21.9.06 10:04

OMLOUVÁM SE VŠEM :wink: :wink: :wink:

Jdu se odreagovat úklidem a pak se vrátím k vám a určitě už budu mít lepší náladu a budu si s vámi povídat jako jindy.

Mám vás moc ráda ................ :P :P :P

DĚKUJU MOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 10:06

JITU nemáš zač,my jsme tu od toho. :D :D :D

Jdu nakoupit,protože doma už nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
21.9.06 10:08

matyyyyy - nevymyslaaaajjjjj !!!! ja tiez nemam malo kil, sak 2,5roka brania liekov a vselicoho ineho da zabrat :? no ale co, vsetky sme na jednej lodi a sme radi, ze sa mame, vobec nezalezi,kolko ma ktora kg, POCUJEEEESSSSSS????????????????? inak by som aj ja nezapadala.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 10:08

ahojte,

tak teda dneska mám náladu fakt smutnou. :cry: :cry: :cry: Jsem uplně mimo z Peti. :cry: :cry: Věděla jsem to, ale stejně mě to dorazilo. :cry: :cry:
No uvidíme, jak to dopadne.

JITU : co to čtu ? :cry: :cry: ach joooo. Chlapi jsou vážně na pěst !!!! :cry: Ty se snaž na to nemyslet. Máš toho kouzelnýho mimiska v bříšku a ten je ted nejdůležitější ! Ještě s MOničkou !! :wink:

U nás je taky tichá domácnost !!! Můj "manžel " - ani nevím, zda mu tak můžu ještě říkat.. Dorazil někdy v 1 v noci aniž by cokoliv řekl. Takže já doma brečela, proč mi nebere mobil, děsila jsem se, že se něco stalo. :cry: :cry: :cry: fakt IDIOT !!! :evil: :evil: :evil: Nechci si ani představovat kde byl a s kým. Ještě by se mi z toho udělalo špatně. :evil: Fakt no comment. A navíc dělá, že se vlastně nic nestalo a děsně se diví, proč s ním nemluvím. :x To mě sere nejvíc.

KATAZ : koukám, že mrcha dorazila :cry: :cry: tak držím palce do dalšího cyklu ! :wink:

jdu vás dočíst.
Krásný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 10:09

Zdení nezlob :wink: Ještě před půl rokem bys dala pravou ruku za to, kdyby konečně vylézalo, teď vylézá a tobě se to nehodí??? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.9.06 10:10

Jíťo - zase přijď :P a uklízení je báječná věc na odreagování :wink:

KAČKO - až dneska dorazíš, napsala jsi úžasný komentář k tomu článku Missorky!!!! Mám z toho až husí kůži!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 10:11

Jitu - tak to já zkusila taky. Řekla jsem mu, že až bude chtít o tom mluvit ať přijde. No zatím nepřišel. Srab :wink:
Musíme to brát s humorem. Já došla až tak daleko, že jsem vlastnímu manželovi psala dopis :oops:
No a asi po měsíci jsem mu něco říkala a naznačila jsem, že to bylo v tom dopise a on mi řekl, že jsi to nepamatuje. HAHA jen to zas prostě nechtěl pitvat no. Vidím mu až do žaludku.

Matiee - jedu dál. To do ovu uteče :) Ano ségra má 5 dětí. To je co??? A měla asi 3 potraty. Akorát ona není zrovna vzorná máma. Pije a moc se o ně nestará. Pila a kouřila i v těhu. Je to sice smutný tohle o ní psát, ale já ji moc ráda nemám. Měla děti i v děcáku, když se o ně nestarala. Moc jsem tenkrát kvůli tomu brečela.
Proč ona má sakra tolik dětí a my nic?!!!!!! Je to strašně nespravedlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 10:12

MACIKU : díky. :wink: já z toho mám husí kůži taky a brečím tu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 10:15

Jitu, hlavně při tom úklidu pozor na kytky :roll: :wink:

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 10:17

MATO : to jsou prostě hormony. :cry: :cry: :) prožila jsem toho s Peťou strašně moc a nějak si neumím představit, že by tu neměla být. Asi jsem na hlavu, co ? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 10:18

Holky, teď jsem teprve zjistila, že jsem ještě nesnídala. Sedím tu od rána a nemůžu se odlepit :) Jediný co jsem ztihla, bylo dát prádlo do pračky. :lol:

Nevím co budu dělat jestli to tu skončí. :cry: :cry: :cry:
Třeba si Missiorka založí svůj vlastní dům a pak přeběhnem k ní! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
21.9.06 10:19

holky, stejně zůstaneme tam, kde bude i Missorka!!! Budeme držet při sobě!!!!
Pamatujete, jak nám umožnila předělat naší diskuzi název na PROFI snažilky z NOVÉ snažilky, vždycky pomáhala co se týče metříku, přihlášování,atd.atd…Missorka je vždycky ochotná a pohotová!!!
Musím jí také napsat nějaký komentář!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 10:19

Kači na hlavu nejsi, neboj :lol: A možná to je taky trochu těma hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 10:21

KATAZ : :lol: :lol: :lol: :lol: chi chi no ty jsi tomu teda na:,–(ila korunu. tak at žijou hormony ! :lol: Jo a jestli to tady skončí, tak prostě půjdeme tam, kde se to rozjede díky Petě !!!!!! :)

MACI : přesně tak !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová