Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach jooo,s chlapama je to těžký…Já mám teda štěstí alespoň v tomto.Můj muž je ten nejbáječnější a nejstarostivější chlap,kterýho znám.Proto ho tak moc miluju.Ale kdo ví,co bude po 11 letech,že?Ale takové typy se moc nemění,tak doufám,že mu to zůstane.
OMLOUVÁM SE VŠEM
![]()
Jdu se odreagovat úklidem a pak se vrátím k vám a určitě už budu mít lepší náladu a budu si s vámi povídat jako jindy.
Mám vás moc ráda ................
![]()
DĚKUJU MOC
JITU nemáš zač,my jsme tu od toho.
![]()
Jdu nakoupit,protože doma už nic není.
matyyyyy - nevymyslaaaajjjjj !!!! ja tiez nemam malo kil, sak 2,5roka brania liekov a vselicoho ineho da zabrat
no ale co, vsetky sme na jednej lodi a sme radi, ze sa mame, vobec nezalezi,kolko ma ktora kg, POCUJEEEESSSSSS????????????????? inak by som aj ja nezapadala.. ![]()
ahojte,
tak teda dneska mám náladu fakt smutnou.
Jsem uplně mimo z Peti.
Věděla jsem to, ale stejně mě to dorazilo.
![]()
No uvidíme, jak to dopadne.
JITU : co to čtu ?
ach joooo. Chlapi jsou vážně na pěst !!!!
Ty se snaž na to nemyslet. Máš toho kouzelnýho mimiska v bříšku a ten je ted nejdůležitější ! Ještě s MOničkou !! ![]()
U nás je taky tichá domácnost !!! Můj "manžel " - ani nevím, zda mu tak můžu ještě říkat.. Dorazil někdy v 1 v noci aniž by cokoliv řekl. Takže já doma brečela, proč mi nebere mobil, děsila jsem se, že se něco stalo.
fakt IDIOT !!!
Nechci si ani představovat kde byl a s kým. Ještě by se mi z toho udělalo špatně.
Fakt no comment. A navíc dělá, že se vlastně nic nestalo a děsně se diví, proč s ním nemluvím.
To mě sere nejvíc.
KATAZ : koukám, že mrcha dorazila
tak držím palce do dalšího cyklu ! ![]()
jdu vás dočíst.
Krásný den všem.
Zdení nezlob
Ještě před půl rokem bys dala pravou ruku za to, kdyby konečně vylézalo, teď vylézá a tobě se to nehodí??? ![]()
Jíťo - zase přijď
a uklízení je báječná věc na odreagování ![]()
KAČKO - až dneska dorazíš, napsala jsi úžasný komentář k tomu článku Missorky!!!! Mám z toho až husí kůži!!!!
Jitu - tak to já zkusila taky. Řekla jsem mu, že až bude chtít o tom mluvit ať přijde. No zatím nepřišel. Srab ![]()
Musíme to brát s humorem. Já došla až tak daleko, že jsem vlastnímu manželovi psala dopis ![]()
No a asi po měsíci jsem mu něco říkala a naznačila jsem, že to bylo v tom dopise a on mi řekl, že jsi to nepamatuje. HAHA jen to zas prostě nechtěl pitvat no. Vidím mu až do žaludku.
Matiee - jedu dál. To do ovu uteče
Ano ségra má 5 dětí. To je co??? A měla asi 3 potraty. Akorát ona není zrovna vzorná máma. Pije a moc se o ně nestará. Pila a kouřila i v těhu. Je to sice smutný tohle o ní psát, ale já ji moc ráda nemám. Měla děti i v děcáku, když se o ně nestarala. Moc jsem tenkrát kvůli tomu brečela.
Proč ona má sakra tolik dětí a my nic?!!!!!! Je to strašně nespravedlivý.
Jitu, hlavně při tom úklidu pozor na kytky
![]()
Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:08
MATO : to jsou prostě hormony.
prožila jsem toho s Peťou strašně moc a nějak si neumím představit, že by tu neměla být. Asi jsem na hlavu, co ? ![]()
Holky, teď jsem teprve zjistila, že jsem ještě nesnídala. Sedím tu od rána a nemůžu se odlepit
Jediný co jsem ztihla, bylo dát prádlo do pračky. ![]()
Nevím co budu dělat jestli to tu skončí.
![]()
Třeba si Missiorka založí svůj vlastní dům a pak přeběhnem k ní! ![]()
holky, stejně zůstaneme tam, kde bude i Missorka!!! Budeme držet při sobě!!!!
Pamatujete, jak nám umožnila předělat naší diskuzi název na PROFI snažilky z NOVÉ snažilky, vždycky pomáhala co se týče metříku, přihlášování,atd.atd…Missorka je vždycky ochotná a pohotová!!!
Musím jí také napsat nějaký komentář!!
Kači na hlavu nejsi, neboj
A možná to je taky trochu těma hormonama.
KATAZ :
chi chi no ty jsi tomu teda na:,–(ila korunu. tak at žijou hormony !
Jo a jestli to tady skončí, tak prostě půjdeme tam, kde se to rozjede díky Petě !!!!!! ![]()
MACI : přesně tak !!!