Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak už jsem se bavila o tom CARu s kolegyní z práce a byla naprosto úžasná!! Řekla mi, že si z toho nemám vůbec dělat hlavu, že mimi je na prvním místě před vším a že to mám klidně říct šéfovi, protože až začneme jezdit na vyšetření, tak se to stejně neututlá a on prý pro mně bude mít určitě pochopení, protože se jim taky nedařilo mít mimi a nevyhodí mně, i když jsem ve zkušební době.. Takže po těch 14 dnech, až budu mít víc informací, mu to řeknu a nechám to na něm, jestli mně vyhodí, nebo ne..
soptiku, tak to je jasny… ty sis vzala toho jedinyho dokonalyho a my ostatni mame smulu…protoze kdyz to tak posloücham, tak kazda si na tom svym neco najde, vcetne me samozrejme…
Ahoj Perli, to ses teda opravdu musela pěkně vyspinkat.
To je dobře. Jen odpočívej.
Já už mrchuju. A už mám taky metřík!!
zZDENIKU : chi chi já to beru tak, že kdyby si na tom svým nenašla něco kvůli čemu bych do něj mohla rejt, tak bych se nudila !
![]()
SOPTIKU : je to paráda !! At to takhle vydrží !! ![]()
proboha, tak já nevím, co se dneska zae děje.. jestli je blbej tlak a já ho mám zase extra nízkej......
fakt jsem děsne unavená. ![]()
Soptiku, to je pekne vyznani. Treba se to k manzelovi nejak dostane a bude si te vazit jeste vic ![]()
Kacko, ja bych si taky dala vdolecek. Jeeeee. Ale mela jsem vybornou koprovku s knedlikem a masem. Tatova pritelkyne varila
To se Jonys pekne najedl.
Perlo, jen spi. Musis delat co si mimino zada ![]()
Marinko, pokud ma sef za sebou takovou zkusenost tak bude mit pochopeni. To se to hned lepe pracuje, co? Jsem rada.
Mati, teda, polivka z automatu opravdu neni nic moc zdraveho
Dej si zeleninu.
Holky, já zas mizím. Jdu naproti mamce a jdem někam posedět a pokecat. Zatím papa
Mějte se tu hezky.
No tak u nás budeme bez večeře určitě… sice mám v lednici naložený maso, ale ani mě nehne ho udělat. Nemluvím s ním, tak at si to užije !!!!
![]()
HANI : chi chi Jonys ! Krásnýýýý !
jak se máš ? Jak si užíváš poslední dny na Kypru ? ![]()
Tý jo, já ani nemám sílu vás dočítat
!
Kato , tak tebe taky ta bestie dostihla? To je mi líto ![]()
A co ABBEY , to je naše jediná naděje na tento týden, doufám že to ještě platí?!!
Matiee - ano, to je výstižné
. Mám spavou nemoc
. A hele, ty potvůrko, ty s tou perlorodkou nedáš pokoj
?!
Hani , no jó, já ho poctivě a vzorně poslouchám ![]()
Kačko , copak se zase stalo, zase tě manža zlobí?! Já mu fakt asi přijedu naplácat
!
Hanni, to je fakt, já jsem to vůbec nevěděla, že měl takovou zkušenost a opravdu jsem se bála mu to říct.. Teď to půjde mnohem snáz. A jsem ráda, že to ví i ta kolegyňka, nemám už takový pocit, že před všema něco tajím..
Ještě hodinku v práci, už bych šla domů, už nemám co dělat
A mám hlad, musím se stavit do pekárny a koupit si nějakou mňamku ![]()
Ahoj perli a zdeniku..
Matie, dalamanky jsou lepsi nez automaticka polivka. Chvalim ![]()
Kacko, zacina to byt nejake hekticke. Fakt, je toho cim dal vic na zarizeni a obstarani. Ale zatim si aspon udrzuju prehled
Dneska po asi deseti tydnech prselo. Takova krasna putrz mracen. To byla parada. Otevrela jsem okno a lokala a lokala ![]()
Marinko, hodinka, to je jako nic. Udelej si kafe, pomalu ho vypij, umyj hrnecek, uklid stul a priprav se na cestu ![]()
Nééé já už sem nechci teplo !!! Dyt je uplně jasno a je asi 22st !!! To Ti Máťo jako nestačí ?
![]()
MATO : no já před něj nebudu to maso házet, protože to bych riskovala to, že taky vyletíme do vzduchu než by vůbec zapálil sporák !!!!!!
Ježiš ten mi pije krev. Když muý řeknu at si pití udělá sám, tak jde do kuchyně a začne důležitě hledat skleničky ve všech možnejsch skříňkách, kde nikdy nejsou a moc dobře to ví. Ale asi čeká, že se zvednu a to pití mu udělám. smolík.
![]()