PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
21.9.06 14:08

Holky, tak už jsem se bavila o tom CARu s kolegyní z práce a byla naprosto úžasná!! Řekla mi, že si z toho nemám vůbec dělat hlavu, že mimi je na prvním místě před vším a že to mám klidně říct šéfovi, protože až začneme jezdit na vyšetření, tak se to stejně neututlá a on prý pro mně bude mít určitě pochopení, protože se jim taky nedařilo mít mimi a nevyhodí mně, i když jsem ve zkušební době.. Takže po těch 14 dnech, až budu mít víc informací, mu to řeknu a nechám to na něm, jestli mně vyhodí, nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.9.06 14:12

soptiku, tak to je jasny… ty sis vzala toho jedinyho dokonalyho a my ostatni mame smulu…protoze kdyz to tak posloücham, tak kazda si na tom svym neco najde, vcetne me samozrejme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 14:13

Ahoj Perli, to ses teda opravdu musela pěkně vyspinkat.
To je dobře. Jen odpočívej.
Já už mrchuju. A už mám taky metřík!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 14:16

NIC

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 14:17

zZDENIKU : chi chi já to beru tak, že kdyby si na tom svým nenašla něco kvůli čemu bych do něj mohla rejt, tak bych se nudila ! :lol: :lol: :lol: :lol:

SOPTIKU : je to paráda !! At to takhle vydrží !! :wink:

proboha, tak já nevím, co se dneska zae děje.. jestli je blbej tlak a já ho mám zase extra nízkej...... :? :? fakt jsem děsne unavená. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
21.9.06 14:19

Soptiku, to je pekne vyznani. Treba se to k manzelovi nejak dostane a bude si te vazit jeste vic :wink:

Kacko, ja bych si taky dala vdolecek. Jeeeee. Ale mela jsem vybornou koprovku s knedlikem a masem. Tatova pritelkyne varila :) To se Jonys pekne najedl.

Perlo, jen spi. Musis delat co si mimino zada :)

Marinko, pokud ma sef za sebou takovou zkusenost tak bude mit pochopeni. To se to hned lepe pracuje, co? Jsem rada.

Mati, teda, polivka z automatu opravdu neni nic moc zdraveho :evil: Dej si zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 14:22

NIC

Příspěvek upraven 25.05.15 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
21.9.06 14:22

Holky, já zas mizím. Jdu naproti mamce a jdem někam posedět a pokecat. Zatím papa
Mějte se tu hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 14:24

No tak u nás budeme bez večeře určitě… sice mám v lednici naložený maso, ale ani mě nehne ho udělat. Nemluvím s ním, tak at si to užije !!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

HANI : chi chi Jonys ! Krásnýýýý ! :lol: :lol: jak se máš ? Jak si užíváš poslední dny na Kypru ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1279
21.9.06 14:25

Tý jo, já ani nemám sílu vás dočítat 8O !
Kato , tak tebe taky ta bestie dostihla? To je mi líto :(
A co ABBEY , to je naše jediná naděje na tento týden, doufám že to ještě platí?!!
Matiee - ano, to je výstižné :lol: . Mám spavou nemoc :lol: . A hele, ty potvůrko, ty s tou perlorodkou nedáš pokoj :lol: :lol: :lol: ?!
Hani , no jó, já ho poctivě a vzorně poslouchám :wink:
Kačko , copak se zase stalo, zase tě manža zlobí?! Já mu fakt asi přijedu naplácat :evil: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
21.9.06 14:25

Hanni, to je fakt, já jsem to vůbec nevěděla, že měl takovou zkušenost a opravdu jsem se bála mu to říct.. Teď to půjde mnohem snáz. A jsem ráda, že to ví i ta kolegyňka, nemám už takový pocit, že před všema něco tajím..

Ještě hodinku v práci, už bych šla domů, už nemám co dělat :) A mám hlad, musím se stavit do pekárny a koupit si nějakou mňamku :)

Ahoj perli a zdeniku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
21.9.06 14:30

Matie, dalamanky jsou lepsi nez automaticka polivka. Chvalim :)

Kacko, zacina to byt nejake hekticke. Fakt, je toho cim dal vic na zarizeni a obstarani. Ale zatim si aspon udrzuju prehled :) Dneska po asi deseti tydnech prselo. Takova krasna putrz mracen. To byla parada. Otevrela jsem okno a lokala a lokala :)

Marinko, hodinka, to je jako nic. Udelej si kafe, pomalu ho vypij, umyj hrnecek, uklid stul a priprav se na cestu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 14:56

NIC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
21.9.06 15:00

Nééé já už sem nechci teplo !!! Dyt je uplně jasno a je asi 22st !!! To Ti Máťo jako nestačí ? 8O :D

MATO : no já před něj nebudu to maso házet, protože to bych riskovala to, že taky vyletíme do vzduchu než by vůbec zapálil sporák !!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Ježiš ten mi pije krev. Když muý řeknu at si pití udělá sám, tak jde do kuchyně a začne důležitě hledat skleničky ve všech možnejsch skříňkách, kde nikdy nejsou a moc dobře to ví. Ale asi čeká, že se zvednu a to pití mu udělám. smolík. :evil: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 15:04

NIC??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová