PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
21.9.06 20:08

Příspěvek upraven 08.04.14 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
21.9.06 20:08

Ahojky všem. dneska jsem byla nevěrnice, ale kolik jsem toho stihla 8O 8O 8O No k neuvěření: návštěvu babičky s kafíčkem, okopání záhonků, uklizení celého baráku (prach, úklid, luxování, vytírání) uvařir, vyprat a udělat plány do školy, jo a ještě dekorace z dýní na stoly a na hřbitov. No musím se sama pochválit. 8O :D

Zítra jedeme hned po práci na for arch, tak tu taky asi nebudu, tímto vás zdravím a přeju krásnou dobrou noc, pěkný pátek i víkend (ale to už se snad ozvu).

Mějte se, posílám pozdrav všem bříškům, snažibříškům a mrchám ty ty ty. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 20:10

Jofi, co je u tebe po práci???? Já tam jedu cca ve 14.00… Doufám, že tam do sebe vrazíme - tuším, že u stánku s jídlem :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.9.06 20:12

MATI tak přeji krásné tuleníčko. :oops: :oops: :oops:

JOFI já tady dneska taky moc nebyla a tak jsem stihla udělat takovou spoustu věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
21.9.06 20:15

S

Příspěvek upraven 08.04.14 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.9.06 21:01

musím se vám pochlubit,jaká mám modrá očka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.9.06 21:02

jezis,dala jsem to nake velke :oops: a neni to tak hezky videt :cry: ,kdyz to mam v albu,tak to jde hezky videt,jak je mam modre,ale asi se to odrazi i od svetriku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.9.06 21:14

Ahoj profíci!!!

Tak já jsem taky dneska měla absenci, musela jsem dopřipravit byt na tu návštěvu. Už tu je, je moc fajn, s manžou si pěkně pokecali anglicky a já se tvářím inteligentně a dělám posuňky… :wink: Akorát mi okupuje gauč v obýváku, takže se nemůžu dívat na Růžovku, tak si vás jdu dočíst… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.9.06 21:16

kamco, to mas cocky ne? :wink:
ja myslim, ze je to videt pekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.9.06 21:23

nemam zdeniku,ja mam od mala hezke oci :oops: ,ale nak v tom mem obyc ksichtiku postupne zanikaji,ale tady na te fotce mi prijde ze hezky zari.

mimochodem,jsem desne prase a manza taky :twisted: ,po vcerejsim shlednuti jste to co jite,jsem si rekla,ze omezim vecerni sldkosti,no jo,ale to je nesmim kupovat,protoze jsme koupili kamosce k narozeninam velkou bombosku modre z nebe a nestihli jsme k ni jet,takze hadejte co jsme delali poslednich deset minut :twisted: :evil: ,hadali se o to,abysme meli kazdy od kazdeho druhu spravedlive,jsem nechutna,beeeee :evil:

rano jdu jezdit na kole,at mam asopn dobry pocit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
21.9.06 21:48

Dobrý večer, tak jsem si teď přečetla o Missorce a je mi z toho nedobře :cry: :cry: :cry: Co budeme dělat? 8O
Jdu vás přelouskat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.9.06 21:54

Ahoj Myško , je to špatný, nevím, co budeme dělat… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
21.9.06 22:09

Ahoj sestřičko, jj, je to moc špatné :-( Pokud Missorka postaví nový dům, tak půjdeme za ní, ale co když ne a tento nám spadne na hlavu? 8O :? :cry: Já ji neznám osobně, dá se říct, že ani moc odsud z diskuzí, ale i tak mi tady bude moc chybět…emimi je prostě Missorky :)

Co návštěva? A krk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
21.9.06 22:28

Uf..dočetla jsem vás :-)

Zuzi, valím oči 8O jak pokračujete s domečkem 8O Pěkně vám to utíká. A miminko se má k světu, tak to má být ;-)

Abbey , moc na zítra držím palce, jsem vážně zvědavá, co ti v CARu řeknou ;-)

Maty , doufám, že manžel nakonec očka od sumo odtrhnul a přilepil je na tvé svůdné tělo ;-) Já se na ten sraz vážně musím dostat ať vím, jak všechny „tlusťošky“ vypadají :lol: Já ti totiž nevěřím ani za mák 8)

Kami , hezké modré kukadla. Ten svetřík je ještě víc zvýrazňuje :-) Je jasné, na co jsi manžela ulovila ;-)

Jitu a Kači , srovnejte si ty vaše chlápky do latě…dokud je čas. Já jsem sice proti převychovávání manžela, ale občas je to potřeba ;-)

Všechny ostatní moc zdravím :-)

U nás bude dnes asi krušná noc. Miky kašle a má rýmu. Je celý zahleněný, tak se mu špatně spinká :-( Naštěstí jsem doma až do úterý, tak se snad dá do kupy než zase půjde do školky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.9.06 22:28

jeste vam ukazu naseho hafana s kamaradem,je uzasnej,jsou mu dva mesice a krasne si spolu vyhrali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová