Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No proto
, ale ja jsem stejne napul mrtva, asi tu usnu
ahoj Katy
odkaz na stranky je: www.wunschkinder.de
jo a klidne zacni az po ms, jo a mer v pochve, v puse je to nepresne, no ale jak chces ![]()
Maty ty jsi stejne teda … ty jsi byla po laparce hned jak rybicka ja jsem asi tak 4 dni zkomirala ![]()
mato,diky,jsem rada,ze sis vsimla
,takze kdyz zase nekdy,klidne posli,treba ji mit zorvna nebudu ![]()
holky,ja vas nestiham docist
,ale prelitavam to a snazim s eneco duleziteho strebat teda spis zachytit.
mino to jsem dneska chytila jeste nakupni horecku,ale s manzou,takze platil kartou,no uznejte ve 4you meli super slevy,sice ta jedna bundicka ve sleve nebyla,ale ja ji nutne potrebovala
,takze zitra na smichove resim jen cerne botky a cernou kabelku a kozeny pasek,ufff ![]()
ale jsem spokojena,az na to,ze dziny,ktere jsem si koupila jsou hodne bokove a hodne na telo,takze hubnuti zdar ![]()
no jinak ja taky kato zacinam merit bt,zitra zacnu,uz slibuju!!ale zacnu v sedm hodin,podle toho jak pak budu vstavat do prace to prizpusobim a stejne pak ty smeny…no ale ja to chci jen tenhle cyklus,kdyz jsme bez snazeni abych vedela jestli ovu bude ci ne.
tak se mejte vsechny krasne my jdeme ven s hafanem nez bude ordinace
No Maty ja jsem na to fakt dost zvedava ![]()
Katy - kdybys chtela neco vedet nemecky tak se klidne zeptej ![]()
Ták, návštěva mi odešla a šupky dupky na emimino
.
Nikduš , k té tchýni - my bydlíme v RD, ve spodním patře tchánovci a v horním patře my, celé jsme si to tam předělali, vytvořili jsme si tam sociálku, kuchyň, to nahoře nebylo. Prostě jsme si udělali z horního patra samostatný byt.
Nikduš, pošlu ti SZ, ju?
Díky, holky za info.
Nikduš, až budu potřebovat něco v NJ, určitě se na tebe obrátím ![]()
Kouknu na ty stránky a začnu měřit teplotku. Snad to bude k něčemu dobré. Budu asi s váma teploty konzultovat.
Matiee - vínečko je mňamka. Taky si dám slenku - když ta mrcha dorazila, tak to trošku zapiju ![]()
Děvčata, musím bohužel pádit. Švagrovka si koupila nějakýho exotickýho kocoura za 3000,– a teď ho přivezla. Tak ho jdu okouknout. Pak musím pustit k PC manžílka. Asi budem muset koupit ještě jedno PC
Nějak se nemohu odlepit ![]()
Tak papa zítra.
KatoZ pokud jsi si chtěla někde přečíst o měření BT, tak tady je to pěkně popsané: http://www.rodina.cz/clanek3694.htm
Ahojky snažilkám i těhulkám.
Zas jen krátce nakukuju a čtu pouze posledních pár stránek, jelikož nestíhám. Chci vás jen letmo pozdravit, páč pádím do vany. Jsem úplně celá slaná. Byly jsem s holkama na bruslích a krásně jsme se zapotily. Holky fakt nádherné odpoledne. Mám fantastickou náladu. Taky se mi blíží termín mrchy, ale já jsem zatím nějak podezřele v klidu. Asi neřeším, nedovedu si to vysvětlit. V neděli máme s manžou 1. výročí svatby, tak jsem zvědavá, jestli mi s něčím překvapí. Raději nic moc nečekám, Ale tajně doufám, že nezapomene. Ale myslím, že nezapomene.
KataZ - ještě se asi neznáme, tak posílám ahojík. A držím palce ať nad mrchou vyhraješ.
Holky mějte se. Jdu se naložit.
Je Perli, ty bydlíš úplně stejně jako já!!! Taky byteček v horním patře se sociálkou a zrekonstruovanej.
Tchánovci v dosahu jen když je chci vidět já. Krása.
Ahoj Lucisku, neznáme se. Jsem tu krátce. Taky zdravím ![]()
Ale už fakt mažu. Vždycky si řeknu, že si ještě něco přečtu a pak mě to nutí zas psát ![]()
Jdu na toho kocoura!
papapapa
Hm, to fakt všechny spíte???????
Teda Profičky, to je ostuda ![]()
Holky, já bydlím taky s tchánovcama.Máme dvoupatrový barák, v prvním poschodí bydlí tchýně,ve druhém my dva.Dříve tu bydlela Petrova babička,takže jsme si to po ní všechno zrekonstruovali a teď po dodělání balkónů,to je už všechno,co jsme chtěli.Ještě toužím po nové kuchyňské lince,ale na to teď nejsou peníze.Navíc,jestli budu bez práce,tak musíme začít šetřit.
Dneska jsme konečně dodělali ty balkóny.Jsem utahaná jako pes.Zítra ještě natřu parapety a bude to naprosto perfektní.Tak jsem jen nakukovala,protože nebyl čas,ale nebojte stíhám číst a ráno budou opět zprávy.
KATAZ teplotu si měř,ať víš na čem jsi.Máš aspoň nějakou orientaci a podle ní poznáš,kdy je OVU a kdy dojde mrcha.Ale ta mrcha tě už nezajímá,že?
![]()
MATI já nespím,čekám až začne Ordinace.Ale jak jsem psala,dneska jsme dodělali balkóny a tak nebyl moc čas s vámi vykládat.
Jak vidím,tak jste všechny utekly na Ordinaci.Tak se loučím a zítra zase ahoooj.http://animace.org/…/G420009.gif