Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@harpyje píše:
Nemyslela jsem hladinu prolaktinu. a le prolaktinom. no to je fuk. Tak a't se tp brzy vyřeší
Jo Tak uz vim, mrkla jsem na to doporuceni. Takze se to bude teprve zjistovat.Co to znamena pokud tam nejaky bude nebo nebude?
Kam jsi objednnaná?
co se bude dít netuším. obvykle se to léčí lékama, v určitém procentu pípadů se přistupuje i k operaci. oboje je řešení, které pomůže. prostě na něja počkej, nejdřív se to musí vyšetřit, do té doby ti nikdo nic neřekne ![]()
@harpyje píše:
Kam jsi objednnaná?co se bude dít netuším. obvykle se to léčí lékama, v určitém procentu pípadů se přistupuje i k operaci. oboje je řešení, které pomůže. prostě na něja počkej, nejdřív se to musí vyšetřit, do té doby ti nikdo nic neřekne
Jsem objednana na neurologii k 20.unoru a na genetiku. Hlavne uz nemam MS temer rok, ani spineni, nic. O mimco se snazime 4 roky, ale predtim jsem MS mela normalne a mam I 11 letou dceru.
Ahoj holky
Mam jit ted v Pondeli na CT mozku, ale vcera rano jsem vstala pekne nachlazena. Ryma, bolest v krku, teplota. Rvu do sebe prasky a piju zazvorovy caj, ale obavam se ze to bude na delsi dobu. Myslite ze muzu I presto vysetreni podstoupit? Nechce se mi cekat dalsi mesice na novy datum ![]()
Ahoj devcata mate prosim nekdo zkusenost s praskama jmenem Pramipexol? Doktor mi je napsal misto Dostinexu