Prolaktimenie a problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
HJA
61
3.2.18 20:56

Tak dnes se mi spustilo mleko, boli me bradavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HJA
61
3.2.18 21:01
@harpyje píše:
Nemyslela jsem hladinu prolaktinu. a le prolaktinom. no to je fuk. Tak a't se tp brzy vyřeší :)

Jo Tak uz vim, mrkla jsem na to doporuceni. Takze se to bude teprve zjistovat.Co to znamena pokud tam nejaky bude nebo nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
3.2.18 21:04

Kam jsi objednnaná?

co se bude dít netuším. obvykle se to léčí lékama, v určitém procentu pípadů se přistupuje i k operaci. oboje je řešení, které pomůže. prostě na něja počkej, nejdřív se to musí vyšetřit, do té doby ti nikdo nic neřekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HJA
61
3.2.18 21:08
@harpyje píše:
Kam jsi objednnaná?co se bude dít netuším. obvykle se to léčí lékama, v určitém procentu pípadů se přistupuje i k operaci. oboje je řešení, které pomůže. prostě na něja počkej, nejdřív se to musí vyšetřit, do té doby ti nikdo nic neřekne :)

Jsem objednana na neurologii k 20.unoru a na genetiku. Hlavne uz nemam MS temer rok, ani spineni, nic. O mimco se snazime 4 roky, ale predtim jsem MS mela normalne a mam I 11 letou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HJA
61
25.3.18 11:43

CT vysetreni

Ahoj holky
Mam jit ted v Pondeli na CT mozku, ale vcera rano jsem vstala pekne nachlazena. Ryma, bolest v krku, teplota. Rvu do sebe prasky a piju zazvorovy caj, ale obavam se ze to bude na delsi dobu. Myslite ze muzu I presto vysetreni podstoupit? Nechce se mi cekat dalsi mesice na novy datum :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HJA
61
3.6.18 18:53

Prasky na prolaktinemii

Ahoj devcata mate prosim nekdo zkusenost s praskama jmenem Pramipexol? Doktor mi je napsal misto Dostinexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí