Prolaps pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
14.6.22 18:59

Zdravím,
zkoušela. U mě změna nastala. Neříkám, že to je jako před porodem, to už nikdy nebude. Ale opravdu mi to pomohlo a to i psychicky. Půjdu na to ještě jednou. Na pokleslé poševní stěny se to doporučuje minimálně třikrát. Takže předkládám, že po druhé to bude ještě lepší. Těchto peněz opravdu nelituju. I ten sex je úplně u něčem jiném. :D Dejte pak vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 21:01
@Alenaaa11 píše:
Zdravím,
zkoušela. U mě změna nastala. Neříkám, že to je jako před porodem, to už nikdy nebude. Ale opravdu mi to pomohlo a to i psychicky. Půjdu na to ještě jednou. Na pokleslé poševní stěny se to doporučuje minimálně třikrát. Takže předkládám, že po druhé to bude ještě lepší. Těchto peněz opravdu nelituju. I ten sex je úplně u něčem jiném. :D Dejte pak vědět. :)

A prosím tě kolik to stálo?

• Citovat
  • Upravit
62
14.6.22 21:48

13000,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.22 22:03
@Alenaaa11 píše:
13000,–.

Díky, to není zase tolik.

• Citovat
  • Upravit
54
14.6.22 22:50

Zdravím maminky, slečny, dámy.
Chci Vám jen doporučit další alternativu k posílení pánevního dna ( a ne jenom pánevního svalstva). A tou je jízda na koni. Když Vám vhodně vybraný cvičitel (trenér) bude korigovat sed, budete cvičit pánevní svalstvo ani nebudete vědět jak. Doporučuji začít anglický styl ježdění, bez sedla s voltižnim „madlem“. Ve správným sedu na koni, cvičíte i když kůň jde „jenom“ krokem. Mimoto si „krásně“ protáhnete záda, zpevníte břicho, zadek a stehna a protáhnete přirozeným způsobem achilovky.
Cvičitele si vybírejte pečlivě, nestačí že Vás někdo posadí na hřbet koně a povodí Vás po kruhu. Hledejte takého, který bude dbát o to, aby jste správně seděli a hlídal Vás. (jak správně sedět, si můžete najít na netu, pro vaší lepší představu, a toho se snažit dosáhnout). Když to bude správně, bude Vás to „pálit“ v lýtkách, budete mít pocit, že máte „boule“ mezi nohama… První 2-3 hodiny doporučuji max po 30ti minutách
Držím Vám palce.
(moje odbornost: 35 let na koních, trenér, hipoterapie)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.22 06:24
@Anonymní píše:
Děvčata, nebojte se operace, pokud si dobře vyberete doktora. Já jsem tu kdysi psala, že to mám za sebou letos v březnu v Ostravě na urogynekologii u MUDr. Gartnera a bylo to super. Teda bolelo to po operaci neskutečně, trvalo to dlouho, než se to zahojilo, ale už cvičím třikrát týdně (jakýkoli sport kromě trampolínek), sex. život je zcela ok jako za mlada, prostě spraveno.

Ahoj, prosím té jaký zákrok si podstoupila?
Jak si spokojena z výsledkem nyní? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.22 13:35

Ahoj, zkoušel někdo cvičení na p. Dno Hypopresivni techniku???- branicni.
Jakékoliv zkušenosti??? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.10.22 12:26

Zdravím dámy,

k tomu laseru - něco to udělalo, laser mudr chválila, že už ta přední stěna na sebe krásně navazuje a že je tam jen mírná rektokéla, co se vstřebá dalším laserem. Manžel cítí, že je to kolem vchodu užší, mě osobně taky přišlo, že spodek vypadá líp, v dřepu už nic neleze… ale před pár týdny mi konečně dorazila ms a zhoršilo se to, tak jsem si na kontrole tělíska postěžovala doktorovi, že jakmile trochu zatlačim, tak hrůza a on mě po osmi měsících pořádně vyšetřil s tím, že to je na operaci - prolaps dělohy a močáku 2. a 3. stupeň, že by udělali závěs dělohy. Ještě mě poslal na nějaké magnetostimulacni křeslo, takže chodím tam, cvičím core a kegely a asi půjdu na operaci. Jen nevím kdy, jelikož mám tři děti. Víte někdo, jak dlouho trvá rekonvalescence? Jinak laser můžu doporučit, vyhozené peníze to nejsou, ale na dělohu to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.22 20:38

@Nihanin.1 Dobrý den, můžu se prosím zeptat, zda je u Vás po operaci stále vše v pořádku? Jsem rok po porodu, bohužel u mě nastal prolaps dělohy a přední stěny. Cvičím, ale výsledky mizerné. Nechci se s tím smířit do konce života. Přemýšlí o operaci..děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
14.2.23 18:35

@Věrka 74 dobrý den,

Ja též byla před týdnem na zadní plastice. Jaká byla rekonvalescence?

Ja po týdnu opět odpoledne během únavy tam mám ten výběžek. Jsem z toho úplně špatná, přitom všechny jejich doporučení dodržují.

Vy jste už po te operaci byla úplně ok? Neměla jste podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.3.23 20:34

@Hasil
Mohla bych se zeptat jak se u vás projevilo to utržení obou levator ani?
Teprve mě čeká ultrazvuk ale mám pocit že musím mít dost podobný problém…
Jak jste na to přišla, že to máte utržené a jaké jste měla přidružené problémy?
Mně dost bolí i záda a kostrč, nevím jestli to k tomu může být také.
A jak vám to operovali, laparoskopicky?
Moc prosím o odpověď, Jsem z toho nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.4.23 20:53

U me taky byl bilateral utrzeny levator ani, tak budu reagovat. Ve vchodu byla videt vyboulena predni stena pul na pul se zadni stenou. Ja jsem hodne resila, jak to vlastne ma dole vypadat, kdyz tohle prijde gynekologovi v pohode. Po operaci jsem se koukla a fakt nechapu, ze toneresil driv.. Jinak se to vysetruje ultrazvukem pri tlaceni, stupen prolapsu se udava, kam se to vyleze pri tlaku.

Ja mela zacpu, kdyz jsem zatlacila, tak to bylo jeste horsi a zaseklo se to v te rektokele, pomohlo mi hodne psylium a pit litry vody. Zada me boli uz x let, pry to mohlo byt uz potrhane po druhem diteti a treti to dodelalo. Pri chuzi pocit spatne zavedeneho tamponu, stipani pri sezeni v aute … a cviceni bez efektu.

Jinak operace -zaves delohy, predni i zadni steny, to hodne zlepsila, zada me teda boli furt, ale aspon ze me nelezou organy. Zatim to je dva mesice, tak doufam, ze pocvicim a bude to tip top :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
26.4.23 10:13

@Risuha díky za napsání zkušenosti 👍 a operace byla v pohodě? Jak dlouho člověk musí být v nemocnici? A Jak dlouho jste na tu operaci čekala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 21:16

@Goni Ahoj, máš/měla jsi stejný problém s močovou trubicí jako @renci87? Vrátila se do původní pozice? Mam týž problém a nevím co teď. Gynekolog odmítá jakkoliv řešit.

• Citovat
  • Upravit
4
23.5.23 13:01

Dělali mi to v pondělí a v pátek odpoledne jsem šla domů. Na operaci jsem čekala tři měsíce. První dva týdny jsem fakt nedělala nic a pak pomaličku obnovovala činnost, šest týdnů po mi to přišlo už jako zhojený. Občas mě teda pekelně píchne jizva a kostrč, snad se to zlepší cvičením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí