Prolaps pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.3.14 17:46

Máte zkušenost?

Holky, nemáte někdo zkušenost s tímto přípravkem?

Hledám cokoliv co by mohlo pomoct na prolaps dělohy…

http://www.patentnimedicina.cz/…tygri-pramen

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.14 13:40

Já mám prolaps dělohy po 2. porodu, objevil se asi 3měsíce po, bylo to jako by mi čouhala půlka švestky naširoko ven. Gynekoložka řekla, že na operci to není. Mě to nečiní žádne potíže a teď 18měsíců po porodu je to výrazně méně, ale rok to bylo skoro stejné. Cvičím občas dle Mojžíšové (vleže pokrč. kolena, nádech ať se zvednou žebra a snažit se břicho vtáhnout pod ty žebra a vydržet. Pak se může cvičit v jakékoli poloze). Užívala jsem i ten tygří pramen, za mě bez efektu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.14 13:51

Ale užívala jsem opravdu krátce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.14 08:44
@Anonymní píše:
Já mám prolaps dělohy po 2. porodu, objevil se asi 3měsíce po, bylo to jako by mi čouhala půlka švestky naširoko ven. Gynekoložka řekla, že na operci to není. Mě to nečiní žádne potíže a teď 18měsíců po porodu je to výrazně méně, ale rok to bylo skoro stejné. Cvičím občas dle Mojžíšové (vleže pokrč. kolena, nádech ať se zvednou žebra a snažit se břicho vtáhnout pod ty žebra a vydržet. Pak se může cvičit v jakékoli poloze). Užívala jsem i ten tygří pramen, za mě bez efektu.

Můžeš mi prosím napsat co sex? Dá se provozovat i v jiné poleze než v misionářské (jak všude píšou) a není to bolestivé?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.14 22:42

My sme sexovali v misionářské, nebo ja na kolenách, manžel zezadu, nechtěla sem ať to vidí, nebo cítí. V leže se to schovalo. Teď 2r. po porodu to neční ven, ale je to ve stoje cítit u vchodu, ale už necvičím, potíže žádné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.14 22:48

Ahoj, muzu se zeptat jak je to s tehotenstvim? Ja mam take spatne panevni dno.. Ale z duvodu chronicke zacpy, kt. Jsem sice vyresila, ale pamatka mi na ni zustala.. :( nemam to teda tak, ze by mi neco lezlo ven, ale proste mam to tam vse trosku niz a jinak poskladane, nez to byvalo.. lekari to neresi a ja taky zatim nechci, protoze mi to problemy nedela-jen telo se mi trochu meni.. Ale chtela bych mit aspon dve deti… Jen se bojim, jak pak budu vypadat a hlavne, jestli budu schopna je donosit :,(..

• Citovat
  • Upravit
StrelenaLenka
20.3.15 14:21

Ahojky taky to mám..malému jsou dva měsíce.
Jediné čeho se bojím…je aby se to nezhoršilo..nechtěla bych aby byl malej jedináček..Jinak porod i s prasklou plodovou vodou byl do tří hodin..malej vážil 4170g a měřil 53cm…ovšem sem přijela v nepravej čas…jelikoš klistýr neudělali..pak odemě všichni odešli…(změna směn) a nakonec přišli stim že musíme honem rodit…takže na porodním sále sem byla cca necelé dvě hodinky…kdy sem byla potrhaná jak na horní tak dolní straně..nastřižená a porod dotažen..zvonem…můj gynekolog mi říkal, že se na mě vyřádili…ale hlavní je že je malej v pořádku..teď jen doufám že v případě dalšího(ch)těhotenství nebude problém :-( teda jestli se dokopu k sexu..zatím na to nemám ni pomyšlení :oops:

• Citovat
  • Upravit
StrelenaLenka
20.3.15 14:37

A teda v leže to není vidět..ale když stojím..a dám si tam zrcátko…tak to je taky jako bych měla vchod,,vyplněný,, ale jak tady čtu že až po roce viděly změny k lepšímu..tak nebudu panikařit..budu cvičit Kegelovo,,zatínání,, možná i ty cviky dle Mojžíšové..popř. koupim,,poševní činky,, a snad se to aspoň trochu zlepší

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.15 10:56

Ahoj

Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost. Mám pokles dělohy bylo mě doporučena klinika G-CENTRUM v Olomouci kde se to dá prý řešit lejzrem. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
788
6.1.16 20:49

Ahoj :kytka:,
chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte čerstvé zkušenosti s chirurgickými řešeními prolapsu pochvy a střevní stěny. Po dvou porodech se mě týká oboje :zed:, tak bych potřebovala vědět nějaké novinky v možnostech a hlavně, jestli nevymysleli nějaké trvalé řešení. Nebo alespoň dlouhodobé :?.

Díky…

Edit: po druhém porodu jsem 2 roky, takže předpokládám, že už se stav moc nezmění, tedy alespoň k lepšímu :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.16 21:09

močova trubice usti v pochve

Ahojte mam problem je mi 29 po dvou cisarskych rezech z duvodu uzkeho p.dna nedokazi dojit k vrchiol pri sexe, jdu zkolabovat a mocovou trubici nemam pod klitorisem ale v pochve mohl to byt neci zamer? Sex mi je neprijemny diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.16 22:57

Řešila bych určitě s dr. taky se mi to ted stalo 3mes po porodu, a budu muset k dr. zajímá mě její názor, co s tím, je celkem rozumná a naopak mi přijde, že věci řeší až moc

a připojím dotaz - nevíte někdo jak je to s jzdou na koni, může se nebo si to zhoršim?

• Citovat
  • Upravit
422
14.3.17 14:34

@renci87 ahoj, prosim te, jak jsi na tom dnes s tou mocovou trubici? Vratila se ti do puvodni pozice? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
6.6.17 10:30

@cverunka ahoj, muzu se zeptat, jak se ti nyni dari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
6.6.17 11:04
@Goni píše:
@cverunka ahoj, muzu se zeptat, jak se ti nyni dari?

Ahoj. Momentálně mám měsíc a půl do druhého porodu. Jsem kupodivu ok, ale docela se děsím, co bude po porodu. I před těhotenstvím už to bylo docela dobré. Cítila jsem to hlavně při velké únavě, jinak už spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí