Prolaps pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
24.5.24 23:24

Ahoj :lol:
obnovují diskuzi🙏. Mám po 4 porodu (do té doby jsem nic takového nezaregistrovala) a když dceři bylo7 měsíců, tak jsem si zjistila cystokélu a padá mi i mimo jiné deloha. Jsem z toho všeho úplně hotová, snažím se s tím psychicky poprat, ale nejde mi to. Gynekolog mi řekl, že na operaci To ještě nevypadá (já teď krom občas divného pocitu nic jiného nevnimam) a při mince, že bych ráda zkusila rejuveanci, tak mě poslal na urologii, kde mi doktor oznámil, že mi udělá urodynamiku (na to taky moc toužím jit :zed: a pak zhodnotí, zda má rejuvenace smysl anebo mě pošle rovnou na operaci…
V nemocniční rehabce mě učí jen oegelovy cviky, že nic jiného lepšího na to neni😳. Na soukromé rehab mi řekla paní, že je to celkem k ničemu, když nevím, jak to moje dno na to je pořádně… Nejvíc mě ubiji, jak to nikdo neřeší pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.11.24 21:11

Ano, to je přesně to nejhorší, že nikdo nemá vůli to řešit, přitom je to extrémně zatěžující zdravotní stav nejen fyzicky ale i psychicky. Taky mam takové zkušenosti. Běžní lékaři od toho dávají ruce pryč. Ale určitě zkuste urogynekologii, třeba v Brně na Obilním trhu, tam mají vůli tyto věci řešit, a jsou tam bezva lékařky. Držím vám pěsti ✊ bojujte tak dlouho, dokud vám někdo nepomůže 🙏

@Risuha děkuji za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.12.25 18:35

@Risuha Mohu se zeptat, jak se Vám daří s odstupem času a kde jste podstoupila operaci? Taky by mě zajímalo, jak dlouho jste byla po porodu. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí