Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ![]()
obnovují diskuzi🙏. Mám po 4 porodu (do té doby jsem nic takového nezaregistrovala) a když dceři bylo7 měsíců, tak jsem si zjistila cystokélu a padá mi i mimo jiné deloha. Jsem z toho všeho úplně hotová, snažím se s tím psychicky poprat, ale nejde mi to. Gynekolog mi řekl, že na operaci To ještě nevypadá (já teď krom občas divného pocitu nic jiného nevnimam) a při mince, že bych ráda zkusila rejuveanci, tak mě poslal na urologii, kde mi doktor oznámil, že mi udělá urodynamiku (na to taky moc toužím jit
a pak zhodnotí, zda má rejuvenace smysl anebo mě pošle rovnou na operaci…
V nemocniční rehabce mě učí jen oegelovy cviky, že nic jiného lepšího na to neni😳. Na soukromé rehab mi řekla paní, že je to celkem k ničemu, když nevím, jak to moje dno na to je pořádně… Nejvíc mě ubiji, jak to nikdo neřeší pořádně.
Ano, to je přesně to nejhorší, že nikdo nemá vůli to řešit, přitom je to extrémně zatěžující zdravotní stav nejen fyzicky ale i psychicky. Taky mam takové zkušenosti. Běžní lékaři od toho dávají ruce pryč. Ale určitě zkuste urogynekologii, třeba v Brně na Obilním trhu, tam mají vůli tyto věci řešit, a jsou tam bezva lékařky. Držím vám pěsti ✊ bojujte tak dlouho, dokud vám někdo nepomůže 🙏
@Risuha děkuji za odpověď ![]()
@Risuha Mohu se zeptat, jak se Vám daří s odstupem času a kde jste podstoupila operaci? Taky by mě zajímalo, jak dlouho jste byla po porodu. Moc děkuji