Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte kde se dá pronajmout monitor dechu v Českých Budějovicích? Pojišťovna na to přispívá a tak bych toho ráda využila, máme měsíční dvojčata…
Děkuji za tipy… V Dráčku v Alešově, mají asi dovolenou, nikdo mi nezvedá telefon ![]()
@nigrinka já budu půjčovat přes Sluníčko.
Pokud využiješ, dej mi vědět, jak jsi spokojená ![]()
http://monitordechu.ewr.cz/…ydejni-mista
Zkus se taky zeptat přímo v porodnici, kámoška měla zapůjčeno přímo z porodnice, ale nebydlí v ČB.
Příspěvek upraven 31.07.13 v 12:14
A není lepší si je koupit?
z ruky tě vyjdou 2 ks na 1200kč a pak je můžeš prodat
@nigrinka Netušila jsem, že jde monitor pronajmout..napadá mě snad jen bejbycentrum, tam mají a ví skoro vše ![]()
@Anonymní píše:
A není lepší si je koupit?z ruky tě vyjdou 2 ks na 1200kč a pak je můžeš prodat
Hlavně, když se ti něco stane s novým, nebo z druhé ruky, tak nějakou dobu trvá, než se oprava - výměna vyřeší. U půjčeného ti dají náhradní hned a taky pořizovací cena je úplně někde jinde, než cena za pronájem.
U monitoru z druhé ruky už většinou nemáš záruku a s kým se pak kde handrkovat
@Tapeta píše:
@nigrinka Netušila jsem, že jde monitor pronajmout..napadá mě snad jen bejbycentrum, tam mají a ví skoro vše
Tam jsem se ptala, bohužel nic ani neví kde ![]()
@Anais píše:
Hlavně, když se ti něco stane s novým, nebo z druhé ruky, tak nějakou dobu trvá, než se oprava - výměna vyřeší. U půjčeného ti dají náhradní hned a taky pořizovací cena je úplně někde jinde, než cena za pronájem.
U monitoru z druhé ruky už většinou nemáš záruku a s kým se pak kde handrkovat
S tím naprosto souhlasím. A když mi na to dá pojišťovna tak není co řešit.
Ahoj, pojišťovny prispivaji i na koupi monitoru. Ja osobne si myslim, ze monitor je citlive zařízení a nevěřila bych tomu, ze mu nic neni, i kdyz na prvni pohled funguje, kdyz si ho pujcuje tolik lidi. To uz je lepsi su koupit pouzity po jednom diteti.Co se tyce prispevku od pojišťoven vetsina ti da v tehu 1000kc kredit, nebo vic pokud je z nich i otec ditete. Ten muzes pouzit na co chces-vitaminy, predporodni kurzy, tehu cviceni, nadstandardní pokoj v porodnici, monitory, chuvicky atd. Tak si jeste rozmysli, zda bys to nevyuzila jinde. Jinak o ten kredit se musite prihlasit samy, info urcite dostanete na stránkách pojišťovny.
Ja planuji koupi monitoru Jablotron, cesky vyrobek a pri případne reklamaci zapujci jiny na dobu reklamace. Stoji 2500kc a s tou slevou od poj.to mam za 1500kc. Ale jsou i levnejsi, ale tenhle ma dobre recenze. Nechci ale nikomu nic vnucovat, kazdeho vec zda mu vyhovuje pzjceni ci koupe, jen rikam svuj nazor a chci poradit.
![]()
U nás pujčují monitor v porodnici v Nymburce. Nevěděla jsem, že pojištovna přispívá i na pujčení, dali jsme za něj 900kč na pul roku.
Ahojky..já jsem z Budějc a za 800 ho prodám…sice je už mimo záruku ale je pouze po mé dcerce..takže když budete mít zájem…
Dobry den, jsem v jiznoch cecach v obci Lisov a potrebovala bych, nejlepe od zitra, pujcit na tri dny monitor dechu. Nemate nekdo nejaky, ktery treba nyni nepotrebujete? Dekuji!
Já se ti přicpu do diskuze a zeptám se, kde pronajmout, dá se v porodnici ( čb)? Z druhé ruky kupovat nechci kvůli certifikaci.