Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
@janikema90 Ja vim, ze bych mela. Jenze je to hrozny téma na reseni a operaci bych nedala, byt bez syna nekde a v nemocnici. Jsme na sebe fixovaní hodně a navíc ještě kojím. Mam z te porodnice k nemocnici nejaky blok. To byl muj prvni pobyt. Vubec jsem se tam z nepohodlí nevyspala a bylo mi zle.
Ja to neresila, myslela jsem, ze se to spraví. Hemeroidy mi zmizely.
S tim konecnikem, ono normalne je to v poradku, vyleze to jen s kálením, potom se zase zatáhne, ale ano, je to neprijemne. Je mi neprijemne popisovat to i zde.
Obcas tomu musim pomoct nebo naopak sverač nechce držet, když je potřeba a mám to namále.
S tim unikem moči, to je jen občas při námaze například.
Takže myslite, ze to nejde dohnat práškama? Přirodními léky?
Ne. Bylinky na tohle rozhodně nepomůžou. A to, že jsi fixovana na syna, tak se holt pobytem v nemocnici „odfixuješ“. Tohle je hrozná hláška „jsem fixovana na dítě.“ V 17 měsících už je snad na normální stravě a mléko má jen jako doplněk. Jestli chceš mít v 50 letech únik stolice, tak si kup heřmánek a dělej si sedací koupele
Co víc poradit. Přestaň být citlivka a mazej k doktorovi. Čím dřív, tím líp pro tebe.
@KKikina píše:Nez
Tak další krásný román. Vyřeš si svůj zadek a neřeš kraviny. Jestli ti přijdu jako hňup. Ty která máš složený didakťák, tak mě přijdeš jako hňup ty
@KKikina píše:
Tak další krásný román. Vyřeš si svůj zadek a neřeš kraviny. Jestli ti přijdu jako hňup. Ty která máš složený didakťák, tak mě přijdeš jako hňup ty
No od Tebe to sedi, kdyz mas chybu i ve ctyrech radcich textu.
Inkontinence se dá občas vyřešit speciálním cvičením na posílení pánevního dna. Zda to může pomoci i na konečník, pochybuji. Ale skutečně si zajdi k doktorovi. Oni se ti smát nebudou. A třeba to půjde celé spravit i bez operace. Takto přece žít nechceš.
@KKikina píše:
A něco udělej i s pravopisem![]()
A to si dovolíš se svým pravopisem napsat zrovna ty, ty hvězdo?
Tohle příroda nevyřeší, chce to zahodit stud a jít s tim k lékaři
@KKikina prosim te, vem si prasek a jdi se dospat
o co ti jde? Zenska je ve stresu a ty ji tady budes skolit o cem? ![]()
Zakladatelko, to je hrozny. Hele, jsou specializovani lekari, proktologove, myslim, a pred tema se fakt nemusis stydet ukazat zmasakrovanou pr.del. ulevi se ti.
Ja jsem resila nasledky vcelku pohodoveho porodu loni v lockdownu, kdy se fakt vyzyvalo nechodit k doktorovi. Na zachode jsem kazdej den vzyvala vsechny svate a porod protii tomu byl krasnej
to, co zazivas ty, si neumim predstavit ani v nejhorsi nocni mure. Prosim te, nestyd se a jdi, prece si tim vyrazne nesnizis kvalitu zivota
![]()
Manzel ti rekl, ze pujde s tebou, tak to pred doktorkou muze rict on. Nebo at ji misto tebe zavola, vysvetli ji situaci a poprosi ji o zadanku na proktologii.
Na proktologii uz to ale musis zvladnout ty. Oni vidi x riti denne a v horsim stavu.
Jinak u techto odbornych lekaru, hlavne v nemocnicich, se ceka mesice na termin, takze to neznamena, ze tam pujdes zitra a na operaci za tyden.
@KKikina píše:
A něco udělej i s pravopisem![]()
A uz zase si jdeme rypat na nespravnem miste co? Zrovna ty, ktera ty hrubky taky seka jak kralici mlady. ![]()
@Anonymní píše:
@zlobivá_matka Dobře a zeptám se narovinu. Dá se to řešit ji jinak, než operativně?
To, co popisuješ, se jmenuje prolaps rekta. Tvůj jsem neviděla, tudíž těžko říct, jakou budeš potřebovat léčbu. Nedovedeš si představit, kolik babiček si to tají a pak se na pitevně nestačíme divit. Fakt, je to normální zdravotní problém, žádný trapas.