Prosím levné recepty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3222
1.11.12 07:43
@Brokianaa píše:
@Magdali Já to taky nechápala, ale jak to podle toho popisu budeš prakticky dělat, tak to půjde… Je to jak bys vzala plínku čtvercovku a přeložila horní třetinu na tu prostřední a pak na to tu dolní-vznikne pás a ten si zas opticky rozdělíš na třetiny a přehodíš jednu třetinu na prostřední a pak druhou třetinu a vlastně ti vznikne čtverec… U chleba to bude vypadat trošku jinak :lol:
No doufám, že jsem to nějak jakš takš napsala :-)

jj, už to asi chápu a snad se mi to povede, díky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.11.12 07:50
@Brittana píše:
@Brokianaa jeste jsem se chtela optat, jak dlouho asi vydrzi? (pokud ho teda nezblajznem jeste za tepla..? :mrgreen: )

Peču ho většinou ráno, takže ten den má ještě křupavou kurku - nepřikrývám - mám jen na prkýnku (dědeček mi hned vyrobil kulaté prkýnko na míru - je zlatý :* ) a než jdu spát tak ho dám do sáčku. Druhý den je pořád krásně vláčný, jen ta kurka už není křupavá, ale to by jaksi ani nešlo :-) Třetí den už není:-)
Akorát teď mi zbyy dvě patky - pekla jsem odpoledne tudíž to „přežilo“ dvě noci a dneska ráno už byl takový sušší, ale měkký a jíst se to dalo, ale já radši čerstvý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.11.12 07:51
@Magdali píše:
jj, už to asi chápu a snad se mi to povede, díky :potlesk:
:palec: Holky, hlavně pak pisněte jak chutnal :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.12 13:12

Tkže levná polévka brokolicová, kterou může i miminko půl roční. brokolici povařit ve vodě, potom přidat lžíci másla a měkké sýry dle potřeby. na vávěr ji rozmixujete.. výborná:-)
dále zapékanéí těstoviny za pár korun..bramboráky recept stejný jako klasické bramboráky jen místo brambor dáte rozmočený tvrdý chléb..ýborný..
obalovaný starší chléb ve vajíčkua smažený na oleji..pochoutka, lze obložit čímkoiv je libo:-)
rajská a jakákoliv jiná omačka…rajský protlak smicháte s kořením bob. list, nové koření, crlý pepř..4kuličky, a jeden list..vařit, jak je po 15min uvařeny, tak se scedí koření a dochutí cukrem a solí a zahustí vosou s hldkou moukou..smíchat a zamíchat do omáčky…podávat s knedlíkem a sekanou..doboru chut!! :andel: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.11.12 14:53

@zdendouškaz No tu brokolicovou polévku s taveným sýrem bych rozhodně nedávala půlročnímu miminu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
20.11.12 16:48

@Brokianaa jo to já taky ne tavené sýry obsahují tavící soli které odvápňují kostid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.12 18:01

Dát do polévky třeba i tvrdý sýr nebo ho vynechat..zálrží na zvyku a potřebě rodiny..já už miminka neřeším mam velké děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.11.12 18:01

Holky a co ten chlebík - pekly jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.11.12 18:03
@zdendouškaz píše:
Dát do polévky třeba i tvrdý sýr nebo ho vynechat..zálrží na zvyku a potřebě rodiny..já už miminka neřeším mam velké děti..

Já to nemyslela nijak zle…já taky občas používám… Jen že jsi tam napsala, že mohou už miminka od půl roku tu polévku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.12 18:19

Já to také nemyslela zle, já to prostě vařím i mým dětem a všem i příteli polévka moc chutná..sýr bnesýr..našla jsme ji na www.vareni.cz kde si zadáš suroviny a najdou se ti recepty..výborná stránka, kterou všem maminkám moc doporučuji…:-)..já se nezlobím, nic se nestalo, nejde o život..já to napsala, protože jsem to malému dávala od mala:-) :lol: v pohodičce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
20.11.12 19:42

@zdendouškaz jojo člověk se podívá dnes na pulty je mu většinou zle, kdysi bylo všechno jiné něco horší něco lepší :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
20.11.12 20:19

vareni.cz taky často používám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.11.12 09:33

Ahojky jsem tu nová s vařením mám jakési zkušenosti, ale občas mrknu na kuchařky na netu. Pokud si nebudeš vědět rady s vařením mrkni na www.ekucharka.net, určitě tam najdeš i levné recepty a podrobný postup jak vařit(videa). To určitě umíš, ale já jsem tam našla i spoustu vychytávek. Moc zdravím a jak bude chvilka přidám i nějaké recepty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoui08
21.11.12 12:20

Holky moc děkuji, za zůčastnění na discusi a za vaše příspěvky :kytka:
I když sem nepíši, discusi sleduji, ale jsem v jednom kole. Některé vaše receptíky už jsem odzkoušela a super :pankac: Mooc děkuji a za další příspěvky, budu i nadále moc ráda :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2238
21.11.12 15:02

@Brokianaa jj, ja jsem ho pekla. byl dobry, ale nejak jsem z nej moc citila kvasnice…pritom jsem jich nedavala moc :think: ale jinak super…obcas ho urcite udelam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat