Prosím levné recepty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ted jsem k tomu nasla to video, kdyby to nekoho zajimalo…
http://tn.nova.cz/…recepty.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tiffany píše:
Teď zrovna jsem si udělala jeden výbornej a zdravej salát. Červená řepa nastrouhat, přidatl prolisovaný česnek, natrhanou bazalku a zálivka - balzamikový ocet, olej, sůl a třtinový cukr.
- Citovat
- Upravit
@Cuarentena píše:
Je to moc zajímavý recept, ale ten jídelníček od Kami, co zakladatelka překopírovala, počítal opravdu s osmdesáti korunami na den pro čtyři lidi - takže dvacet korun na jednoho. Tam by se podobné jídlo nevešlo ani náhodou, lilky jsou drahé, jogurt je drahý, citrony jsou teď skoro za stovku kilo, rukola, mandle… Takové jídlo je opravdu už v jiné cenové relaci, bohužel.
Příspěvek upraven 17.08.14 v 19:01
- Citovat
- Upravit
@Catus píše:
Ale zase teď v létě se dá nakoupit mraky levné zeleniny a dělat to do zblbnutí na milion způsobů.
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup Kačko, pak ti musím napsat, že mimo jsi ty. Zkus se s podobnými jídly vejít do rozpočtu 20 korun na den. Ty jsi uuplne… - dosaď si něco. Jogurt pro spoustu lidí JE drahý, je to nedostupný luxus. Lilek samozřejmě taky. Je vidět, že naštěstí nemusíš podobné problémy řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup To je kouzelné, ty mi napíšeš, že jsem uuplne mimo, já ti to akorát vracím, ty to mezitím smažeš a vypadám jako buran já.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena píše:
@KackaDoup Kačko, pak ti musím napsat, že mimo jsi ty. Zkus se s podobnými jídly vejít do rozpočtu 20 korun na den. Ty jsi uuplne… - dosaď si něco. Jogurt pro spoustu lidí JE drahý, je to nedostupný luxus. Lilek samozřejmě taky. Je vidět, že naštěstí nemusíš podobné problémy řešit.
ja jsem to uzdaavno smazala predtim
ZE HNED KAZDY VI CO KDO KDY UDELAL UPLNE PRESNE, spatne jsem se divala neviDela jsme 20 KC NA DEN..
- Citovat
- Upravit
@Krasavicaa : taky bych rada pozvánku. Byla jsem ve skupině hned na začátku, a než jsem se rozkoukala, tak jsem byla vyhozena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
500G JUGURTU ZA 15 KC ROZDELIM NA 4 PORCE? TO JE DRAHY LUXUS?
- Citovat
- Upravit
@Cuarentena píše:
@KackaDoup To je kouzelné, ty mi napíšeš, že jsem uuplne mimo, já ti to akorát vracím, ty to mezitím smažeš a vypadám jako buran já.![]()
![]()
NEVYPADAS, PROSTE JSME USOUDILA ze mimo nejsi… ![]()
- Citovat
- Upravit
@myskalucka píše:
@Krasavicaa : taky bych rada pozvánku. Byla jsem ve skupině hned na začátku, a než jsem se rozkoukala, tak jsem byla vyhozena
Nechávám jen aktivní členy. Holky potřebují inspiraci, a tu jim neaktivní nedají…
- Citovat
- Upravit
@Cuarentena píše:
Lilek samozřejmě taky. Je vidět, že naštěstí nemusíš podobné problémy řešit. Holka, musim, ale 15 kc za lilek na dve hlavni jidla neni zadny luxus!!!
- Citovat
- Upravit
@Cuarentena píše:
Než škudlit každou kačku a vařit blafy, tak by možná nebylo od věci hledat nějaký přivýdělek ![]()
- Citovat
- Upravit
@Krasavicaa píše:
Než škudlit každou kačku a vařit blafy, tak by možná nebylo od věci hledat nějaký přivýdělek
kdyz nekdo nema 15 kc na jogurt pro 3 az 4 lidi tak uz je asi spis na hmotne nouzi
- Citovat
- Upravit
@KackaDoup píše:
kdyz nekdo nema 15 kc na jogurt pro 3 az 4 lidi tak uz je asi spis na hmotne nouzi
No to už je masakr ![]()
- Citovat
- Upravit