Antikoncepce Cilest - 7denní pauza, vynechané prášky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.12 12:50

ochrana v 7-dení pauze, při chybě užívání

Ahoj, prosím o radu. V prvním týdnu praní HA Artizia jsem jeden prášek vynecha s tím, že sem si ho vzala hned jak sem si vzpoměla. Ale teď nevím zda jsem i tak chráněná v 7-dení pauze. Děkuju za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulka149
4.11.12 11:24

Dobry den vas prispevek mi pomohl vcera jsem si zapomela vzit prasek a dnes sem si vzala 2 doufam ze budu chranena

• Citovat
  • Upravit
Simona526
15.6.13 19:33

změna HA na jinou

Prosím o radu, beru HA katya a mám přejít na cilest. doktor mi řekl, že první prášek si mám vzít normálně po 7 denní pauze, ale na letáčku je, že si první prášek mám vzít hned další den po dobrání staré HA. Budu chráněna když to udělám tak jak mi řekl doktor?

• Citovat
  • Upravit
stydlivá
20.8.13 16:37

Můžu se zeptat brala jsem antikoncepci tedkon 2 plata po sobě a v pátek jsem dobírala a v sobotu jsem měla sex s přítelem (vím že jsem chráněná) ale měnstruace se nedostavila a ted už je uterý :think:

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
20.8.13 16:38
@stydlivá píše:
Můžu se zeptat brala jsem antikoncepci tedkon 2 plata po sobě a v pátek jsem dobírala a v sobotu jsem měla sex s přítelem (vím že jsem chráněná) ale měnstruace se nedostavila a ted už je uterý :think:

když bereš dvě plata za sebou rozhází se cyklus. alespon to gynekolog nedoporučuje z tohoto důvodu ;)

• Citovat
  • Upravit
stydlivá
20.8.13 16:40

A nemáte zkušenost s tím kdy se to tak srovná?

• Citovat
  • Upravit
LuMiTa
20.8.13 16:41
@stydlivá píše:
A nemáte zkušenost s tím kdy se to tak srovná?

to bohužel, já to udělala jednou, bylo mi asi 15 let, to už nějaký pátek je :-) potom cca v 17ti jsem HA vysazovala úplně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8877
20.8.13 16:42
@stydlivá píše:
Můžu se zeptat brala jsem antikoncepci tedkon 2 plata po sobě a v pátek jsem dobírala a v sobotu jsem měla sex s přítelem (vím že jsem chráněná) ale měnstruace se nedostavila a ted už je uterý :think:

já když brala dvě platíčka za sebou před těhu, tak jsem nikdy problém neměla, vždycky přišla mrcha jako obvykle 3-4den po dobrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.11.14 11:39

dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem si v pátek vzala poslední prášek a v neděli jsme spolu s přítelem měli sex a udělal se do mě jestli to něčemu vadí, včera jsem normálně menstruaci dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí