Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to měla v 38+4 a volala jsem opakovaně zběsile do porodnice, protože jsem měla i stahy a sestřička mi řekla, ať si vezmu 6 tabletek černého uhlí. Začalo to v sedm večer a ve tři jsem do porodnice jela, kde mě přivítala nasraná sestra. Nicméně, vyblila jsem i dítěti plodovou vodu a navíc mělo zběsilý tep z toho. Takže mě napojili na kapačky, a jeden den jsem si poležela, aby se rozhodli, zda zvládnu normální porod nebo císaře. Druhý den mi porod vyvolali. Takže, za mě určitě k DR!
Tyy jo, mě naháníte hrůzu, já mám teď třetí den průjem, ale že bych do sebe nic nedala to zase ne a snažím se pít hodně. Navíc mě to chytne vždycky jen jednou večer nebo jako dnes ve 2 hodiny rano. Říkám si, že ještě dnes vydržím co bude nebo nebude a zítra bych to řešila. Jinak sem taky ve 37tt :-/ Taky sem někde četla, že se tělo čistí před porodem, tak to nějak zatím neřeším..uvidím co dnes. První den jsem si myslela, že je to z nějakého jídla, ale dnes v noci už to nebude kvůli jídlu učitě :-/ Doufám, že je to jen blížícím se porodem…
A kdyby jo, tak do jak dlouhé doby se rodí od čištění??? Pořád se pozoruju a snažím se rozeznávat všechny známkyblížícího se porodu…každý den něco řeším..jestli to není hlenová zátka, tak je to mlezivo a teď do toho průjem ![]()
Holky, díky za rady. Manžel mi ráno dovezl kolu novou - ta co jsem pila v noci neměla bubliny už a kupodivu to zabralo lépe - netuším jestli to bylo těma bublinama ![]()
Každopádně dr jsem zaspala, takže se to vyřešilo samo a už jsem 3-4hodky nebyla na záchodě (krom malé - konečně je vidět, že si tělo vodu vzalo.. ), takže to byla fakt viroza.
Teď doufám, že nezačnu rodit, protože mám ještě dost práce ![]()