Prosím o radu / názor - můžu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.10.19 12:31

Ani jsem to nečetla - ano, můžete.

A teď vážně - udělejte si test znovu. Já si dělala test asi 4 dny po předpokládaném početí a byl negativní. Když se mi po dvou týdnech změnily chutě a měla jsem deset dní zpoždění, udělala jsem test znovu a bylo to tam. Prostě pokud to probíhá podobně jako u Vašeho prvního těhotenství, je možné, že jste znovu těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.19 12:41

@Martina Sáblíková no s tou teplotou je to stejné jako u prvního těhotenství ale to mi ukázalo snad hned 3den po vynechání MS. A teď to budou už skoro 4týdny od předpokládaného početí…proto mě matou ty testy, než sem si udělala 1. test byla jsem si na 100% jistá že těhotná jsem. A že se začnem snažit o druhé dítě jsme si s přítelem řekli tento týden, takže jsem si také nemohla nic vsugerovat, jako že na sobě hledám kdejaké příznaky těhotenství a tak

• Citovat
  • Upravit
18.10.19 12:47

Mně to u prvního těhotenství taky test ukázal hned. A u druhého ne. Test stojí 40 korun, šla bych do toho :dance: držím palce. No a kdyby ne, může to být viróza a vynechání menstruace je taky celkem normální věc. Třeba to ještě přijde. Ale přála bych Vám, aby to už klaplo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí