Prosím o tip na penzion nebo apartmany - Šumava či západní Čechy

228
13.5.18 20:00

Prosím o tip na penzion nebo apartmany-Šumava či západní Čechy

Prosím o nějaký tip na dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
13.5.18 20:21

Šumaváček, je to 1 km za hranicemi, ale vlastní to čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.5.18 20:27

Šumava je hrozně velká, co tam chceš dělat? Je to jako by dotaz zněl, chci jet do Itálie, prosím o tip na dovolenou. Jezdíme do Filipovo Hutě (apartmanymodrava.cz) nebo na Kvildu (Aparthotel Teddy), ale záleží, co od pobytu očekáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
13.5.18 20:48

A co u toho Teddyho, je to tam pěkné?
Máme roční holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.5.18 20:53

@Aqualech Pěkné to je, ale je to hned u silnice, takže to chce po dítěti koukat. My máme rádi tu Filipovku, kde kolem baráku běhají akorát tak srny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
13.5.18 21:07

Penzion U Hudecku, spokojenost a bezva vaří. Je to na Šumavě, Stachy - Kusov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.5.18 21:13
@Hadumi píše: Šumava je hrozně velká, co tam chceš dělat? Je to jako by dotaz zněl, chci jet do Itálie, prosím o tip na dovolenou. Jezdíme do Filipovo Hutě (apartmanymodrava.cz) nebo na Kvildu (Aparthotel Teddy), ale záleží, co od pobytu očekáváš.

Taky bych volila spíše Filipovku s ročním dítětem. Nebavilo by mě pořád hlídat, jestli neni v silnici. Jinak na Kvildě je ještě pěkný Kilián, je to stranou od silnice a je tam možnost jídla, ale zase je tam pořád narváno. Taky je hezká Pamferka na začátku Železné Rudy a je tam v okolí docela vyžití, které baví děti i dospělé. Je tam taky možnost jídla, vnitřní herna pro děti i venkovní hřiště, silnice daleko a Ruda v pěší vzdálenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
13.5.18 21:28

@Aqualech apartmány červený Dvůr kousek od Krumlova, není to teda úplně Šumava, ale bylo to tam super. Zahrada plná zábavy (nenásilné), pískoviště, potůček a konvičky, na samote, kolem jen louky s kravama a lesy, úplná nádhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
14.5.18 10:32

Super apartmány jsou ubytování Hodanová, je to napůl atelier, napůl ubytování, ale moc krásné (ovšem bez TV, což já uvítala, ale manžel kritizoval). Je tam i veškerá výbava pro mimča (vanička, nočník atd…). Je to ve Filipově Huti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
14.5.18 10:41

@japato je to přímo vedle toho, co jsem dávala já. Taky moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí