Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ka-tka píše:
S escalatory ani obrubniky nemam problem, dokonce na escalatory lezu prednim nezaaretovanym kolem. Jen to musis vyzkouset… a obrubniky…
TAky je to o zvyku, ale vetsinou na obrubnik vylezam jednou rukou a vpohode.
Navic s 1 ditetem to jde obouma rukama.A nemas nekoho v okoli kdo slaloma a S4 ma? Aby jsi si to odzkousela na vlastni kuzi i s pujcenym ditetem.
tak to jsi dobrá, nezaaretovaným kolem, jsem to zkusila jednou a děsný, ale též nemám s eskalátorama už žádný problém, jde jen o zvyk
tak gratuluju k výběru, možná to bylo dobré, že rozhodl manžel, někdy to není na škodu co?
jinak my jsme s kamarádkou obcházely obchody a x-lander uvádí váhu kolem 13kg, ale to je jané taky. ty bohužel uvádí jen váhu podvozku a to je 8kg a ten sporťákový návlek určitě tak čtyři kila má taky.
na boudu jsem si na mimibazaru koupila takovou šusťákovou věc, aby to zakrylo, je to na sucháče a spokojenost. bohužel jsem se ptala v krámě a ani v nové kolekci to nezatemnili. škoda kolekce 2006 to měla suprové
No jednou jsem zapomnela v preze v metru zaaretovat a odvtedy to nedelam ![]()
no já ho jednou nemohla zaaretovat, protože jsem si ulomila ten kolíček a byla to síla, ale vše je asi o zvyku.
Katuš, znám tě z jiných diskusí a teď jsem si všimla, že jsi opět těhu. Moc gratuluju. Máš docela kuráž na tři malé dětičky. ![]()
No dekuji, neplanovali jsme, ale kdyz uz se postestilo.
A odvahu? Vubec netusim co mne ceka…
Zdravím maminky
chtěla jsem poprosit o radu, mám X-lander XA 2009, ale zvažuji koupit Concord Fusion
moc se mi libí , ale nemáte někdo s těmito kočárky zkušenost
? Hlavně rozdíl mezi X-landerem? Jsme s ním moc spokojení
ale půjde do světa, nám už stačí jen sporťáček…Děkuji za rady ![]()
concord nemá nafukovací kola, a navíc ta kola nejsou zrovna nejlepší kvality, takže po krátké době vypadají poměrně sjetě. u novějších kolekcí si maminky stěžují na střechu, která padá, nekryje atd.
není tak terénní jako Xlander.
výhodou je velmi prostorný sporťák, do šířky i délky ložné plochy.
nicméně, po posledních recenzích na fusion bych se raději poohlédla po jiném typu, zvlášť do terénu,..
já jezdím s CASUAPLAY S4. Pokud by tĕ zajímaly bližší informace tak si řekni =)
Maminky poraďte, sice je to ještě moc brzy, ale už se koukáme pomalu na kočárky. Který by jste podle vašich zkušeností doporučily. Určitě bychom chtěli lehký, prostorný a prostě praktický.
Koukni na eshopy a mas tam ten svuj, ktery se ti bude libit. pak bych hledala recenze apod.