Čůrání krve, bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3543
13.8.11 10:09

tak určitě minïmálně na pohotovost.. přímo do nemocnice.. nechci tě strašit, ale to je zánět močových cest jako … počítej s tím, že si tě tam nechají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.11 10:15

Ja myslim ze nenechaji.Dostane atb a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
13.8.11 10:18

karlička. uvidíme… pokud je tam dost krve, řekla bych, že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
13.8.11 10:19

Urcite nenechaji,ja to prodelala pred dvema mesici a dokonce jsem s tim hodila i do prace,protoze nic jineho mi nezbyvalo.
V nemocnici by si ji mozna nechaly kdyby prestala curat upne a to by hrozilo vycevkovani.
Ale tim ji radsi strasit nebudu :wink:
p.s.a nalez krve jsem mela v moci taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
13.8.11 10:25

Ja curala jen krev a dr to brala jako nic.dyz si vzpomenu ze jsem musela s pruhlednym kaliskem pres cekarnu plnou lidi :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
13.8.11 11:09

Nečetla jsem ostatní příspěvky, ale sama za sebe si myslím, že je to zánět močáku, případně ledvin.. :nevim: Zánět jsem měla už mockrát a začínalo to běháním na wc každou chvilinku, přičemž tam jen kapka a bolest jako blázen.. Taky jsem měla jednou trochu krve a bylo mi řečeno, že se to asi dostává na ledviny.. To Tě ale nechci strašit, jen píšu jak jsem to měla já. Nakonec jsem dostala antibiotika a algifen na bolest a s ledvinami díkybohu nebylo nic. Jinak já byla na urologii. Držím palce, ať se toho brzy zbavíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
13.8.11 11:13

Ahoj, určitě je to zánět močáku. Zajdi na pohotovost, dostaneš ATB a brzo se ti uleví. Já to měla nedávno (s bílkovinou i krví) a doktor mi akorát musel vymyslet ATB, která se můžou při kojení. Trochu jsem mu s tím zamotala hlavu, ale něco vymyslel :mrgreen: Hospitalizace se určitě neboj. Doporučí ti pitný režim, teplo a klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
13.8.11 11:33

měla jsem zánět močových cest hodněkrát, i po rozboru v moči našli krev, ale nikdy nebyla viditelná při močení
v případě, že bych měla při močení víc krve než moči, běžela bych hned na urologii
teplé na záda a podbřišek, pít - nic slazeného, kofeinového, studeného, ale nejlépe urologický čaj, klidně 4l za den, nebo aspoň teplou vodu, nejíst nic dráždivého, hodně zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.8.11 12:12

zánět ledvin.. také jsem to měla.. dvakrát.. dostala jsem ATB, zlepšilo se to.. a hrozili, že mi vezmou ledvinu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
13.8.11 12:56

tak je to akutní zánět ledvin cévkovali mě a to byla úleva vyčůrat jsem se nemohla chytla jsem příjemnou směnu na kartičku se jen usmáli že jí nepotřebují dohodli se s dětským co a jak a mám macmiror čaj pít nemusím je prej hnusnej říkal dr ale koupila jsem si ho.Byla jsem přímo na urologii pohotovost byla až od 9 a prý nemají co dělat tak proč by mě nevzali,byli fakt příjemní krve bylo hodně až cucky ale ted je to už lepší piju co to dá už krev skoro nečůrám a jde to i když to bolí teda i pálí ale je to lepší jsem nabalená v zimních fuskách a mikině ale pomohlo mi to v pátek jedu na ko kdyby se to zhoršilo mám přijet hned. a docela se divil že včera večer nic a v noci najednou toto:(no snad to brzo přejde.Hlavně že si mě tam nenechali chtěl mi dát atb co syn nesnese tka jsme docela bojovlai s tím co mi dát abyhc nemusela přestat kojit ale zvládnul to dr Mrázek má ode mě opravdu pochvalu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
13.8.11 12:57

jo a mám pít aspon 4 litry denně kdžy kojím tma čím víc tím líp no se asi upiju já na pití moc nejsem a to tomu taky nepřidalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.8.11 13:01

Tak to je dobře, žes to podchytila včas. Mě teda uro čaj chutnal, prostě bylinky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.8.11 13:02

crystal, tak hlavně že už je dobře :hug:
Ledviny jsou svinstvo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
13.8.11 13:04

Mě to taky takhle jednou chytilo, krvavý zánět, fůj. Vyfásla jsem nějaké tabletky a OK.

Jinak na to trpím, ale vždycky zatím bez krve, jen ta jedna příhoda.

Určitě se ti taky rychle uleví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
13.8.11 13:18

já zatím nikdy nic a až ted ale stálo to zato ted je už líp a snad mě to už nepotká :zed: nikomu tohle nepřeju ani nepříteli a jsem ráda že v nemocnici byli tak milí a ochotní.akorát jak hodně piju chodím hodně na wc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí