Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me to taky chytlo z niceho nic.Vecer v pohode a rano rezani,boleni,krev,a strasne me bolelo v zadech,citila jsem se hrozne,nemohla jsem dojit ani k dr.Par dni to teda trvalo asi tyden nez jsem se dostala z nejhorsiho.Tak at te to brzy zabere.A hodne pit,kazdou chvili.
Piju co to dá ale musím říct že je to už o hodně lepší až se divím že tak rychle.No hlavně abych to ěla za sebou
Ahoj všichni co to čtete,
nemám s tím zkušenosti, ale si myslim s ostatními, kteří to tu psali, že je to zánět moč. cest. Právě to teď mám,
a strašně to bolí. Každých 5.minut CHODIM NA ZACHOD!!!
A už mě to vážně nebaví!
Věřím vám!
KAMILA 9
LET ![]()
Áchjo, holky já se zblázním
Mám to taky…Už 2 dny ale teď už je to hotové peklo! Celou noc jsem nespala aporad litam na WC… Zatím jen piju ty urologické čaje ale ty už mi připadá že přestávají pomáhat. A k toktorovi se mi moc nechce se tak ukazovat
…Tak snad to do rána přežiju ![]()
Claud! a - proc se nechces ukazovat dr?? Vezme si jen vzorek moci, nic jineho s Tebou neudela… ja jsem si loni taky rozhanela zanet mocovych cest urologickymi caji tak dlouho, az jsem skoncila se zanetem ledvin na pohotovosti. Ono se to pak rozjelo dost rychle - pored jen paleni, neustale litani na zachod, a potom behem par hodin neskutecna bolest v zadech, teplota… byla jsem pak skoro mesic na 3 ruznych ATB.
Mňa keď toto chytí, tak mám vždy pripravený Urinal, dám si aj tri tabletky naraz. Vždy mi to zaberie, len raz som bola s tým u dr. v tehu. Inak prajem moc sily, je to hrozná bolesť ![]()
Tak dobrá no
Jaj a to máme mít v pátek třídní sraz a kempovat pod stanem
Myslíte, že to neni blbej napad? ![]()
Ahoj holky mam takovy dotaz
Dva dny pred dostani ms jsem mela bolesti pravy strany od pupiku k ledvinam [ BYLA TO SVALOVA BOLEST] vedela jsem ze ms prichazi. U me je to normalni jev nebot to mam i pri ovulce zalezi z jaky strany ovulka je ted jsem to mela i pri ms jinak to nemam. Pocitala jsem stim ze budu mit bolesti vetsi nez mam.
Co me zarazi je ze jsem nes se mi spustila ms tak jsem curala spis krv a dalsi den ms kraceni prislo ale potom dalsi den se mi krvaceni nespustilo musela jsem pouzivat tampony abych zjistila zda jeste mestrujuji nebo ne. Pri pouzivani tamponu ms krvaceni bylo ale na vlozce ne. Na vlozce jsem to mela jenom prvni den potom uz ne.
Nic me ted neboli ani nepaly tak nevim jestli je to normalni nikdy pred tim jsem to nemela jo tohle byla moje jakoby druha ms po mimodeloznim tehu.
Diky holky za odpoved.