Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak určitě minïmálně na pohotovost.. přímo do nemocnice.. nechci tě strašit, ale to je zánět močových cest jako … počítej s tím, že si tě tam nechají…
karlička. uvidíme… pokud je tam dost krve, řekla bych, že ano…
Urcite nenechaji,ja to prodelala pred dvema mesici a dokonce jsem s tim hodila i do prace,protoze nic jineho mi nezbyvalo.
V nemocnici by si ji mozna nechaly kdyby prestala curat upne a to by hrozilo vycevkovani.
Ale tim ji radsi strasit nebudu ![]()
p.s.a nalez krve jsem mela v moci taky
Ja curala jen krev a dr to brala jako nic.dyz si vzpomenu ze jsem musela s pruhlednym kaliskem pres cekarnu plnou lidi
![]()
Nečetla jsem ostatní příspěvky, ale sama za sebe si myslím, že je to zánět močáku, případně ledvin..
Zánět jsem měla už mockrát a začínalo to běháním na wc každou chvilinku, přičemž tam jen kapka a bolest jako blázen.. Taky jsem měla jednou trochu krve a bylo mi řečeno, že se to asi dostává na ledviny.. To Tě ale nechci strašit, jen píšu jak jsem to měla já. Nakonec jsem dostala antibiotika a algifen na bolest a s ledvinami díkybohu nebylo nic. Jinak já byla na urologii. Držím palce, ať se toho brzy zbavíš ![]()
Ahoj, určitě je to zánět močáku. Zajdi na pohotovost, dostaneš ATB a brzo se ti uleví. Já to měla nedávno (s bílkovinou i krví) a doktor mi akorát musel vymyslet ATB, která se můžou při kojení. Trochu jsem mu s tím zamotala hlavu, ale něco vymyslel
Hospitalizace se určitě neboj. Doporučí ti pitný režim, teplo a klid.
měla jsem zánět močových cest hodněkrát, i po rozboru v moči našli krev, ale nikdy nebyla viditelná při močení
v případě, že bych měla při močení víc krve než moči, běžela bych hned na urologii
teplé na záda a podbřišek, pít - nic slazeného, kofeinového, studeného, ale nejlépe urologický čaj, klidně 4l za den, nebo aspoň teplou vodu, nejíst nic dráždivého, hodně zdaru
zánět ledvin.. také jsem to měla.. dvakrát.. dostala jsem ATB, zlepšilo se to.. a hrozili, že mi vezmou ledvinu ![]()
tak je to akutní zánět ledvin cévkovali mě a to byla úleva vyčůrat jsem se nemohla chytla jsem příjemnou směnu na kartičku se jen usmáli že jí nepotřebují dohodli se s dětským co a jak a mám macmiror čaj pít nemusím je prej hnusnej říkal dr ale koupila jsem si ho.Byla jsem přímo na urologii pohotovost byla až od 9 a prý nemají co dělat tak proč by mě nevzali,byli fakt příjemní krve bylo hodně až cucky ale ted je to už lepší piju co to dá už krev skoro nečůrám a jde to i když to bolí teda i pálí ale je to lepší jsem nabalená v zimních fuskách a mikině ale pomohlo mi to v pátek jedu na ko kdyby se to zhoršilo mám přijet hned. a docela se divil že včera večer nic a v noci najednou toto:(no snad to brzo přejde.Hlavně že si mě tam nenechali chtěl mi dát atb co syn nesnese tka jsme docela bojovlai s tím co mi dát abyhc nemusela přestat kojit ale zvládnul to dr Mrázek má ode mě opravdu pochvalu ![]()
jo a mám pít aspon 4 litry denně kdžy kojím tma čím víc tím líp no se asi upiju já na pití moc nejsem a to tomu taky nepřidalo
Tak to je dobře, žes to podchytila včas. Mě teda uro čaj chutnal, prostě bylinky:-)
Mě to taky takhle jednou chytilo, krvavý zánět, fůj. Vyfásla jsem nějaké tabletky a OK.
Jinak na to trpím, ale vždycky zatím bez krve, jen ta jedna příhoda.
Určitě se ti taky rychle uleví ![]()
já zatím nikdy nic a až ted ale stálo to zato ted je už líp a snad mě to už nepotká
nikomu tohle nepřeju ani nepříteli a jsem ráda že v nemocnici byli tak milí a ochotní.akorát jak hodně piju chodím hodně na wc ![]()