PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
9.1.09 22:34

tak jsem chtěla dát nějakou fotečku a nechce mi to uploadnout, prý si mám zkontrolovat server, jestli to „dělá“… no jasně, chyba bude na mé straně, asi by to potřebovalo zmenšit, což jsem i udělala, nějak (no znáte mě), no zkrátka nic, tak nic :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.1.09 02:55

Táááák,dortík je hotový.Teď to tu pouklízím a valím do peřin.

Přeju všem dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.1.09 09:01
Radka75 píše:
petro - ještě jsem zapoměla, ta indukční varná deska je super, super. Akorát na štědrý den jsem zjistila, že mi nefunguje půlka hrnců i pánev, ikdyž je na indukci. Tak jsem musela kapra smažit v papiňáku. Naštěstí mi hrnce poslali nové, ikdyž jsem je už měla 3 roky. O problému prý věděli. Tak to jsem ráda, nebyly úplně nejlevnější. Ještě koupíme jednu pánev, ale jak jsem už koukala jsou dost drahé.

tak to je fakt dobrý, tak ale zas máš nové hrnce ne? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
10.1.09 09:50

Gábince přeju vše nej k narozeninám!!!

Mates proplakal noc, ty zoubky ho asi trápí… Navíc má zase opruzený zadek, my se toho asi nezbavíme :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.1.09 09:51

Báro zkuste pytiol, ten sice smrdí, ale zabral nám rychle v nejhorším stadiu. jo taky genciánka, potírala jsem na radu dr. zadeček, aby se to vysušilo.
to samý pro Janču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.1.09 09:53

Dobre ranko

Samik vstal o 7h :roll: Tak teraz usína v postielke.Už bol nervozny.V noci som skušala nechať ho bez prsa.Tak som k nemu vstala uložila ho,pohladila,dala pusinku a schovala sa.Nastal šialeno šialeny rev.Až sa začal dusiť.Tak som ho radšej zobrala k sebe do postele.No nič budeme skušať ďalej.

Včera sme boli na navšteve u kamošky a prišla k nim ešte jedna navšteva.Aj s deťmi čo mali chrípku.Tak len dufam,že sme si ju neodniesli domov.To je napad chodiť po navštevach s chorými deťmi :x .
kitty25 píše:
Luci, někde tu vegetu snad budou mít. Bohužel mi přijde, že kdybychom ti jí poslali, že se ti to nevyplatí, vzhledem k novému systému poštovného… stálo by to nejmíň za poštovné 50 možná víc. Bo už by to musel být balíček :( :( :( :( :(
Diky si zlata.Ale večer som si spomenula,že kamoška ju taky použiva,tak som jej dnes rano zavolala odkiaľ ju ma.Že si ju od tchyninej sestry objednava.Tak som si rovno objednala 3 baličky.Jeden vraj stoji 35kč.Neviem či to je moc alebo malo,ale stoji to zato.Aspoň Samik nemusí jedlo,ktoré nemá žiadnu chuť.Aj tak by to nejedol :)
jirabobes píše:Luci
Fakt nevím,kde je máš.
Už som ich našla.Boli medzi papierami v kastliku :D :D :D :D :D :D
Radka75 píše:
Luciku - já taky pořád něco hledám, máme ještě spusta věcí v krabicích a jako na potvoru je to vždycky v té poslední. Nevím, jestli jsem vám to psala, ale když nás stěhováci přestěhoali, tak zapoměli jednu krabici v garáži, kde jsme měli věci a v té byli šrouby na ložnici, takže šíleně důležitá krabicie, všechno jsme prošli 3×, 3 hodiny času v hajzdlu. A USB jsem hledala o víkendu. Taky mám KB a taky ten klíč na el. bankovnictví. Ale já si vždycky stáhnu ten program, co tam mají a tne dost pomůže. Teď jsem to stahovala do 3 počítačů a bylo to o nervy, kort u mamina starého. Nešla mi tam java a nová verze explorera kvůli paměti,ale pak jsem to nějak rozchodila.
Taky tam mam certyfikat,aj Adam.Našťastie ich mam aj v PC.Ale jak som psala už som ich našla.Adam by ma zabil.2 4GB kľuče :lol: :lol: :lol: .Adam mi čosi vravel,že cez Explorer namam chodiť na bankovnictvo.Už neviem prečo,že to davali v spravach.Nezavidim vam to sťahovani.Jo a konečne už maš net bolo načase :lol: :lol: :lol: :wink:
žížala píše:Luci
Já taky pořád něco hledám, Matík neustále uklízí. :lol:
To mame šikovné detičky,čo??? :lol: :lol: :lol:

Radko Filipek je strašne šikovný jak mluví.Samik už taky umí hau Ale naučil sa to sám,jak furt štekaju vonku psi :D :D :D Som čumela jak puk 8O

Tak to je asi všetko :lol: Idem dačo robiť,lebo mi je zima jak sedím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.1.09 09:55

Baro pytiol som sice neskušala,aleuž som sem napsala,že nam pomohol Sudocrem.Je fakt užasny.Natrela som pred spanim a do rana to mal už len jemne ružove a vyschnuté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.1.09 10:03

Dobré ránko,
včera večer to tu bylo mrtvé, to jsou věci a Jiřka šla spát ve tři, blázen (v dobrém) :lol:
já to včera asi zakřikla, neb už ve tři v noci měl Vojta teplotu, neměřila jsem ho, ale byl teplý, rýma neskutečná, ráno měl obě očička tak zalepená, až jsem se lekla, nos oblepený šušněma, navíc začal děsně slintat, možná zuby, i když dr. včera nic neviděla a teplotu teď ráno měl přes 38, ale nurofen zabral hned. Kašel opět hnusný, ale teď, co je vzhůru, tak už se mu to zas zahleňuje, tak už to zas zní jinak.
Jinak můj teploměr je fakt zajímavý, mám digitální, který, když se to na chvilku ustálí na nějaké teplotě, tak zapípá, jenže když jsem to i po pípání tam nechala chvilku dýl, tak to hned lezlo ještě nahoru. Takže kdybych dala na to, tak si řeknu, že je to jen teplota, po chvilce už jsem konstatovala „horečku“, opravdu zajímavý krám :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.1.09 10:04

Dobré ráno všem
Jsem spala 3 hoďky,tak určitě ještě zapluju. :wink:

A tady je důvod nespaní… :D

No jsou tam nějaké nedostatky :oops: Zjistila jsem,že čtverec se potahuje hůř a měla jsem nějak míň hmoty. :roll: A ty potvory mi zabraly času až hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.1.09 10:08

Bebuško
Nene,ve 3:45 hod.Ještě jsem to tu musela poklidit a zabalit Gabce dárky a umýt se.
Přeju,ať je Vojtovi brzo dobře.

Všem marodům přeju,ať je dobře.

Včera jsem se dozvěděla,že byl špatný tlak.Tak asi proto mi bylo tak mizerně.Nachcípaná jsem pořád,ale tak normálně.Zahleněná,trochu rýma,kašel a tak.....Včerejší dopoledne teda normální nebylo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.1.09 10:11

Bože Jiřko ten je nádherny 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :D Obdivujem,že dokažeš fungovať a tak malo spať

Gabke prajeme všetko aj k narodeninám!!!

Vojtiku ať je nemoc rychlo preč!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.1.09 10:24

Luci
Dík. :D No víš,já funguju tak spíš na heslo.Ještě,že po mě nikdo nechce přemýšlení. :lol: :lol: :lol: Za hoďku půjde Raďulka spinkat.Jasně,že půjdu s ním.V noci budu skládat letáky. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.1.09 10:26

LUci to vystihla, Jiřko, ten je fakt nádherný, ty brďo, neváhej a zkoušej nabízet své výrobky na netu, vím, že nejsi penězohamoun, ale tohle by se vyplatilo dělat na zakázku. I když chápu, že s třema dětma by to bylo jen o těch nocích a to by si brzo „umřela“..:-)

Tak s tímhle dortíkem bude mít Gabks překrásnou oslavu, tak přejem všecičko nej k tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.1.09 10:57

Gabce vše nej…

Jiři jsi matka šikulka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.1.09 11:57

Holky díky :oops: :huban:

Právě jsme odstrojili vánoční výzdobu. :( Tak zase až za rok.

Bebuska píše:
LUci to vystihla, Jiřko, ten je fakt nádherný, ty brďo, neváhej a zkoušej nabízet své výrobky na netu, vím, že nejsi penězohamoun, ale tohle by se vyplatilo dělat na zakázku.

Tak dobré to není,aby mi za to zaplatili. :? Ještě bych se musela zlepšit.
Možná až děti vyrostou. :wink:

Jdu nakojit a uspat Radečka.Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí