Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj
Marti
neporadím
Musí to být děsný pocit. ![]()
Radeček umí říct: kočička…takový skřek podobný na čiči nebo kiki,a znak pro kočičku
na pejska říká baf,baf
na kravičku říká bů
na vlka říká vvv a někdy hauuu
Jinak říká :táta,bobo = boty,lulu,ee,mam=mňam,papa,gaba=Gabka,děti (to ale jen šeptá),bác,bum,baf,há=hají,dudu=dudlík,baó=balón,…a víc si nevzpomenu
Přestal říkat auto,voda,máma
Znakuje: kočička,hotovo,světlo,mlíko,pápá,paci paci,ták je veliký,pití,česat (i s tipyckým skřekem),umýt
Přestal znakovat: dudlík a někdy znakoval hají a to už taky nedělá.
A to je asi všechno.No rozhodně si teď na nic jiného nevzpomenu.
Bebuško
To víš,Kikinka byla moje první dítě.
Nová kočička asi nebude.Rozhodně ne dokud bude žít Taigr.To je naše druhá kočka.A navíc.....ona asi žádná nebude tak perfektní jako byla Kikinka. ![]()
LUCIKU píše:![]()
![]()
![]()
Zas netečie voda
![]()
![]()
![]()
![]()
Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch
(koberec,sedačka,…to už je normalka)
Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinkyNo nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci![]()
ad židlička, u nás podobné, naštěstí už jsme koupili mamuta v ikei, tak snad bude lepší papání. dělá to ale jen večer
ad zuby - my jsme na tom stejně, Robik v pátek v noci teplota, leze mu druhá strana té poslední stoličky a dolní špičák.
na Emčiné /neteř/ oslavě byl protivný jak činže, jsem si to vůbec neužila a večer jsem hodinu uspávala, no paráda… už aby ty zas… zuby byly venku
Radka75 píše:
Bebuško - vítej zpátky, to je fajn, že jste si užili hory, lyžování tiše závidím. Pokud jsi měla v loňském roce nějaký příjem (mateřská ani rodičovská se nedaní) např. proplacená dovolená, ze kterého jsi platila zálohu na daň, tak ti jí zúčtují a určitě něco vrátí. A co se týče životního a penzijního, tak to se odvíjí od výše příjmu, takže možná má smysl možná ne. zavolej si vaší účetní, tak ti řekne.Filda dneska v knížce našel kozu a ovečku a řekl správně mé a bé. Tak jsem měla velkou radost. Poznaj vaše děcka hodně zvířátek??? A co uměj říct?? Dneska tu byli známí a jejich chlapeček co má 22 měsíců umí počítat do 10 a 15 písmen z abecedy, tak mám pocit, že filda je nějakej zaostalej.
luciku - dobrou dětskou postýlku mají v ikee
marti - hezké fotečky
TV - zatí mjen znělka z večerníčka a šťastných deset
tak se mějte hezky
jinak hezké fotky
Robin pozná jen medvídka a co dělá říct neumí jen se tomu hrozně směje. to je celé další zvířata nic
takže se tu nevytahuj jo?
![]()
Luci u nás vede rozhodně Mamut, když budou korunky tak jí koupíme. ale ještě je čas.
postýlka
Luci, zkusím se ti podívat, jestli nezapomenu.
My jsme dnes dali matraci na nejníž a až Matík trochu rozumu pobere, tak mu vyndáme dvě šprušle v nohách. To nám udělali naši a mohly jsme lézt ven a zároveň jsme byly chráněné před pádem. A pak velká postýlka. Tak to mám zatím vymyšlené, jen nevím, jestli rovnou velkou nebo tu rostoucí.
Kitty
Jsem ráda, že je na tom Matík s Robinkem stejně, my jen místo medvěda máme psa a kočku.
A na zuby už nadávám dnem i nocí. ![]()
Pokoj uklizen, jdeme zapojovat telku, to zas bude boj.
Samik už spinka od 19:15,bol už unaveny,tak sme si ani pohadku neprečítali.Keď papal večer kašu tak mi do toho zavolala mamka.Ja tu behala s telefonou a lžičkou za Samikom jak švihla.
Mati teraz ma napadlo,že samik sa dve noci za sebou zobudil 1× s revom.Tak ako popisuješ,ako keby ho dačo bolelo.Asi skušaju.Teda dufam.To by ma mrzelo,že by ho niečo bolelo a ja zla macocha ho len uložim.Jejda ja som nevypla tučne písmo
.Tak teraz ![]()
kitty25 píše:Akeho mamuta???Samko mi takto beha pri papani furt.Okrem ranneho jogurtu.To mi sedi na kolenach.LUCIKU píše:ad židlička, u nás podobné, naštěstí už jsme koupili mamuta v ikei, tak snad bude lepší papání. dělá to ale jen večer![]()
![]()
![]()
Zas netečie voda
![]()
![]()
![]()
![]()
Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch
(koberec,sedačka,…to už je normalka)
Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinkyNo nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci![]()
kitty25 píše:mamut židlička ,Mamut postel…Teraz som z toho mimo
Luci u nás vede rozhodně Mamut, když budou korunky tak jí koupíme. ale ještě je čas.
žížala píše:Ja chcem buď menšiu alebo rastucu.Nechcem ho pak rovno šupnuť do velkej.Take male mimi
A pak velká postýlka. Tak to mám zatím vymyšlené, jen nevím, jestli rovnou velkou nebo tu rostoucí.
Ja mam dnes nejaky pomaly net 5min. sa mi načitala galerka
A ďalšich 10 sa mi uploadbla-bla-bla fotka
Takto Samík kouka na reklamy
http://emimino.cz/…P1210005.JPG kolem si nevšimajte
dnes som 3× vysavala bebe sušenky ![]()
Já tu jsem takýýýý. ![]()
A teď jdu na letáky.
Ještě si vypnu metříky,ať se tu vejdeme všichni.Mám ten podpis nějak moc dlouhý. ![]()
Zdravím,
tak mareček stale teplotuje, ráno mažeme k lekárke
dobrú…