PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
25.1.09 18:07

Ahoj

Marti
neporadím :( Musí to být děsný pocit. :?

Radeček umí říct: kočička…takový skřek podobný na čiči nebo kiki,a znak pro kočičku
na pejska říká baf,baf
na kravičku říká bů
na vlka říká vvv a někdy hauuu

Jinak říká :táta,bobo = boty,lulu,ee,mam=mňam,papa,gaba=Gabka,děti (to ale jen šeptá),bác,bum,baf,há=hají,dudu=dudlík,baó=balón,…a víc si nevzpomenu
Přestal říkat auto,voda,máma

Znakuje: kočička,hotovo,světlo,mlíko,pápá,paci paci,ták je veliký,pití,česat (i s tipyckým skřekem),umýt
Přestal znakovat: dudlík a někdy znakoval hají a to už taky nedělá.

A to je asi všechno.No rozhodně si teď na nic jiného nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.1.09 18:12

Bebuško
To víš,Kikinka byla moje první dítě. :( Nová kočička asi nebude.Rozhodně ne dokud bude žít Taigr.To je naše druhá kočka.A navíc.....ona asi žádná nebude tak perfektní jako byla Kikinka. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.1.09 18:29
LUCIKU píše: :-( :-( :-( :-( Zas netečie voda :-( :-( :-( :-( :-( Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch :lol: (koberec,sedačka,…to už je normalka) :roll: Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinkyNo nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel :roll:
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci :wink: :)

ad židlička, u nás podobné, naštěstí už jsme koupili mamuta v ikei, tak snad bude lepší papání. dělá to ale jen večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.1.09 18:30

ad zuby - my jsme na tom stejně, Robik v pátek v noci teplota, leze mu druhá strana té poslední stoličky a dolní špičák.

na Emčiné /neteř/ oslavě byl protivný jak činže, jsem si to vůbec neužila a večer jsem hodinu uspávala, no paráda… už aby ty zas… zuby byly venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.1.09 18:35
Radka75 píše:
Bebuško - vítej zpátky, to je fajn, že jste si užili hory, lyžování tiše závidím. Pokud jsi měla v loňském roce nějaký příjem (mateřská ani rodičovská se nedaní) např. proplacená dovolená, ze kterého jsi platila zálohu na daň, tak ti jí zúčtují a určitě něco vrátí. A co se týče životního a penzijního, tak to se odvíjí od výše příjmu, takže možná má smysl možná ne. zavolej si vaší účetní, tak ti řekne.

Filda dneska v knížce našel kozu a ovečku a řekl správně mé a bé. Tak jsem měla velkou radost. Poznaj vaše děcka hodně zvířátek??? A co uměj říct?? Dneska tu byli známí a jejich chlapeček co má 22 měsíců umí počítat do 10 a 15 písmen z abecedy, tak mám pocit, že filda je nějakej zaostalej.

luciku - dobrou dětskou postýlku mají v ikee

marti - hezké fotečky

TV - zatí mjen znělka z večerníčka a šťastných deset

tak se mějte hezky

jinak hezké fotky

Robin pozná jen medvídka a co dělá říct neumí jen se tomu hrozně směje. to je celé další zvířata nic

takže se tu nevytahuj jo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.1.09 18:35

Luci u nás vede rozhodně Mamut, když budou korunky tak jí koupíme. ale ještě je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
25.1.09 18:52

postýlka
Luci, zkusím se ti podívat, jestli nezapomenu.
My jsme dnes dali matraci na nejníž a až Matík trochu rozumu pobere, tak mu vyndáme dvě šprušle v nohách. To nám udělali naši a mohly jsme lézt ven a zároveň jsme byly chráněné před pádem. A pak velká postýlka. Tak to mám zatím vymyšlené, jen nevím, jestli rovnou velkou nebo tu rostoucí.

Kitty
Jsem ráda, že je na tom Matík s Robinkem stejně, my jen místo medvěda máme psa a kočku. :lol: A na zuby už nadávám dnem i nocí. :twisted:

Pokoj uklizen, jdeme zapojovat telku, to zas bude boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 19:40

Samik už spinka od 19:15,bol už unaveny,tak sme si ani pohadku neprečítali.Keď papal večer kašu tak mi do toho zavolala mamka.Ja tu behala s telefonou a lžičkou za Samikom jak švihla.

Mati teraz ma napadlo,že samik sa dve noci za sebou zobudil 1× s revom.Tak ako popisuješ,ako keby ho dačo bolelo.Asi skušaju.Teda dufam.To by ma mrzelo,že by ho niečo bolelo a ja zla macocha ho len uložim.Jejda ja som nevypla tučne písmo :lol: .Tak teraz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 19:41
kitty25 píše:
LUCIKU píše: :-( :-( :-( :-( Zas netečie voda :-( :-( :-( :-( :-( Ide ma poraziť.Ešte,že až teraz,lebo Samik mal zas kašu vo vlasoch :lol: (koberec,sedačka,…to už je normalka) :roll: Nejak mi prestal papať v židličke,tak ho nahaňam po celom byte.Ešte,že je tak malinkyNo nič mam tam nejake veci na šitie,tak idem na to,lebo zo Samikom nemam šancu.Furt mi ťaha zakebel :roll:
Dobru nocku sladke sničky a prebudenie bez nemoci :wink: :)
ad židlička, u nás podobné, naštěstí už jsme koupili mamuta v ikei, tak snad bude lepší papání. dělá to ale jen večer
Akeho mamuta???Samko mi takto beha pri papani furt.Okrem ranneho jogurtu.To mi sedi na kolenach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 19:44
kitty25 píše:
Luci u nás vede rozhodně Mamut, když budou korunky tak jí koupíme. ale ještě je čas.
mamut židlička ,Mamut postel…Teraz som z toho mimo :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 19:48
žížala píše:
A pak velká postýlka. Tak to mám zatím vymyšlené, jen nevím, jestli rovnou velkou nebo tu rostoucí.
Ja chcem buď menšiu alebo rastucu.Nechcem ho pak rovno šupnuť do velkej.Take male mimi :lol: Chcem mu urobiť pekny detský pokojik a nejak by mi tam ta velka nešla.Pokojík bude zelený.Ale iba tak jemne.Už nechcem žiadne syte a tmave barvy.Paj je tu tma jak v pytly
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
25.1.09 20:10

Ja mam dnes nejaky pomaly net 5min. sa mi načitala galerka :roll: A ďalšich 10 sa mi uploadbla-bla-bla fotka
Takto Samík kouka na reklamy
http://emimino.cz/…P1210005.JPG kolem si nevšimajte :lol: dnes som 3× vysavala bebe sušenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
25.1.09 20:18

Taková pěkná stránka. Šup a jsem tam taky.

Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.1.09 20:20

Já tu jsem takýýýý. :)

A teď jdu na letáky. :-) Ještě si vypnu metříky,ať se tu vejdeme všichni.Mám ten podpis nějak moc dlouhý. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
25.1.09 20:21

Zdravím,
tak mareček stale teplotuje, ráno mažeme k lekárke

dobrú…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek