PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
26.1.09 15:09
LUCIKU píše:
Samik spal od 12-12:30.Zobudil sa zo „super náladou“.Vydržala som to 1,5h,pak som si musela zobrať paralen,lebo som myslela,že mi praskne hlava.Pekne som ho dala do postielky.Chviľu reval a pak sa ukľudnil a hral sa.Potom som ho vybrala a pekne sa hra.Nechapem čo mu je.Žeby zuby :roll: :nevim:

skusa to na teba...... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.1.09 15:10

tak u nas sa uz chrni 3hodky… 8O :D

asi ho zmohla prechadzka vonka..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.1.09 15:18
martinaSK píše:
tak u nas sa uz chrni 3hodky… 8O :Dasi ho zmohla prechadzka vonka..... :lol:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O o tom možem len snivať :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.1.09 15:22
LUCIKU píše:
martinaSK píše:
tak u nas sa uz chrni 3hodky… 8O :Dasi ho zmohla prechadzka vonka..... :lol:
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O o tom možem len snivať :(
:(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.1.09 15:50

Luci tak si zkus založit diskusi a třeba se seznámíš přes net. My se tak taky seznámily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.1.09 15:51

Ahoj holky,

Marti - hezké fotky, Filda má stejnou čepici a rukavice :-)
díky za info o hem.

bioodpad - my budeme mít kompost, zatím házím do odpadků

chudák Terka, držíme palce ať je celé její rodině lépe

janko - to brzy přejde, filda má taky občas období, že jí jen něco a ostatní odmítá. Poslední dobou jíme kaši jen pokud je na každé lžice kus piškotu. Někdy mu to tak dávám, aby měl dost mléčných výrobků, jindy má smůlu. A začíná odmítat UM, obzvlášť pokud vstává po sedmé, v polospánku je to OK, ale jak je moc probuzený, tak to nechce. Zkus nabízet různá jídla, ale to asi děláš, že. Já mám takovou hru s dudákem, ale Matík na ně nejni, tak nevím

Petro - tak v sobotu držíme palce¨

dnes jsme viděla v ikei ten mamutí nábytek :-). my radši půjdem do té borovice, pokoj má vymalovaný na modro, tak by to měl vše modré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.09 16:18

Tak já taky potvrzuju, že procházka byla fajn, pak jsem si dala ještě kafčo u Petry a mastila dom. A vařim a vařim, Vojta zase a ještě furt spí, tak dnes to bude večer asi na dýl :-(

Janko, co nová telka?

Marti, Kubko vypadá opravdu velký, ale na to už jsi asi zvyklá, to ti tu napíšem téměř pokaždé, co? :-)

Jo, navrhuju hodně předběžný srazík v herničce na 16.2. Dostala jsem obsílku, že mi naměřili trošku větší rychlost, neřádi (spěchala jsem na plavání, jedno z mála, na kterém jsme byli) a kousek od herničky jdu na policii zjistit, kolik mi napaří :-) :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.1.09 16:33

pro ty, kdo maj OZP pojišŤovnu - ten kredit na dospělý a děti se dá taky použít defacto na vše, co koupíš v lékárně. Takže i kaše, výživy, boty, léky (kdybyste neměli plavání a očkování). Manžela k nim přehlásil Filip a ten kredit 1000 dostane on :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
26.1.09 18:11
Radka75 píše:
pro ty, kdo maj OZP pojišŤovnu - ten kredit na dospělý a děti se dá taky použít defacto na vše, co koupíš v lékárně. Takže i kaše, výživy, boty, léky (kdybyste neměli plavání a očkování). Manžela k nim přehlásil Filip a ten kredit 1000 dostane on :-)

Hezky jsi to vymyslela.

Enio, jo jo, hejtmana máme stejného a náš je to navíc i zastupitel 8).

Hernička 16.2.? Pokud budeme zdraví, ráda.

Kompost na zahradě sice malinký máme, takže hned plný, a vzhledem k tomu, že zahrada je fakt mrňavá, větší fakt nechci. Zkusím zjistit, kde seženu popelnici na bioodpad, někteří sousedi ji mají. Jenom nevím, kam ji dát, aby mi nelétala po zahradě, dost tu fouká a „ohrádku“ máme jen na jednu popelnici:?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.1.09 19:03

Inge
Existuje prý kampost, ve kterém jsou spešl žížaly a rozkládá rychle.

Radko
Dneska jsem koupila bio jogurty ochucené a Matík snědl asi 4 lžičky. K večeři jsem mu nakrájela na kostičky jogurtový chleba s lučinou, snědl tak třetinu, kouek žloutku a jinak to rozházel všude možně. :roll: A to tak krásně baštil. Ráno s kaší se mnou vyběhl hned.

Do herničky, pokud budeme zdraví, dojdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.1.09 19:23

Ahoj
Tak jsem byla dneska megašikovná. 8) :D Dopoledne práce.Pak návrat domů.O půl jedné práce.Pak letáky.Pak jsem vyzvedla děti ze školky.Ve čtyři zase práce.Pak jsem nakoupila.Pak jsem vysála byt.Pak „školení“ a teď jdu udělat kašičku.

LUCIKU píše:Odražadlo ešte neprišlo :-( ,dúfam,že príde,lebo zajtra sa mi nechce zas sedieť doma :roll:

Mě taky měl dneska přijít nový telefón.A taky nic. :( Neboj,my se dočkáme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.1.09 19:33

Jiřko
To je fakt mazec, Radeček musí být úplný andílek. Já mám pocit, že od návratu z hor jen nosím, chovám a uklízím neuvěřitelný čurbes. :roll:

Bebuško
Super, včera jsem měla zapnutou exhibici krasobruslení a byla to paráda. Při tom sportu je to nejvýraznější, jak je skvěle vidět.

Jdu koupat, Honzovi se vyloupnul atopák na rukách (ve třiceti :roll: ), tak nechci, aby se máčel.

Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.1.09 19:35
jirabobes píše:
LUCIKU píše:Odražadlo ešte neprišlo :-( ,dúfam,že príde,lebo zajtra sa mi nechce zas sedieť doma :roll:
Mě taky měl dneska přijít nový telefón.A taky nic. :( Neboj,my se dočkáme. :wink:
UŽ JE TU!!! :D :D :D Ono ho neposlali poštou ale nejakou tou rozvažkovou službou.Prišiel o 18h.Ešte,že tu bol kamarat na kafe,lebo řidič mi volal,že ako sa k nam dostane.Že je na takej a takej ulici.Ja samozrejme mimo.Tak ho navigoval kamarat :lol: :lol: :lol:

Samik už spinka,tak konečne idem rozbaliť balik.Nechcela som pred nim.Jezdil tu s tou krabicou ako s autom.

Chlubici okienko:Samík už vie jazdiť s autičkom na zotrvačnik.Normalne si ho potiahne dozadu a paki pusti. 8O :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.1.09 19:36

Jo holky viete o tom aka nasleduje stránka.Ta najkrajšia na svete :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.1.09 19:42

Luci
Mě jej má přivést donášková služba. :twisted: Ve čtvrtek mi poslali mail a SMSku,že do dvou pracovních dnů mi ho přivezou. A nic. :twisted: :twisted: :twisted: Já pořád říkám lidem,že ještě číslo nemám.Jak u blbých. :roll: A navíc se těším na nový telefon.
To jsem ráda,že aspoň tobě už balíček došel.Až přijede Adam,tak nezapomeňte fotit. :wink:

Jo a dneska dorazili O:,–(níci!!! Ale myslím si,že kdybych jim nenapsala,tak by se na to vyprdli.Tímto mooooc děkuju Katce:huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí