Poradna duly
Jana Čurdová
cancerko, jo je to masakr, my jsme se u prvniho snazilo celkove rok a pul, a ted to vyslo napoprve, byla jsem z toho hodne v soku a hlavne ty reakce lidi me stvou, kazdy se na me diva jako na blazna, ale ja vim sama ze to bude drsne. Ale beru si to nejspis diky hormonum
v tehu s juli jsem pracovala az do posledniho mesice (v trafice v supermerkatu) a asi tak 20 lidi denne mi reklo jak jsem strasne tlusta kazdy den o neco vic. Strasne me to stvalo.. no a ted me bude asi stvat tohle ![]()
tady maji skoro vsichni male ditka ze? to je super no ale asi vedu
budete nekdo porizovat dvoj kocarek? ale asi mate detivetsi uzsi to zas epamatuju. nevim si rady jaky vybrat a taky chci starsi.
lucialinko, no prave proto ze jsou tak brzo po sobe a juli byla taky cisarem ale nedavno jsem se dovedela ze to jeste neni receno, tak jsem zvedava, ve stredu je konecne kontrola..
jo a taky se modlim at nejsou dve…
Ahoj, hlásím se k Vám do klubu, zatím mi vychází TP 5.12., ale …
před 1,5 rokem jsem měla zamlklé těhotenství skoro ve 12 tt, tak ještě moc nejásám,na další kontrolu jdu až 11.5. Mám to nechat na přírodě a být v klidu ( to se doktorovi hezky řekne)
,zatím to nikdo kromě partnera neví,ale jak to dlouho utajím…moje prsa mě prozradí ![]()
Kšírka
Ksirko tak drzim pesti!!!!!!!!!
Jo a prosim prozradte mi nekdo jednou provzdy jak s projevuje zamkle tehu?
Tak už to mám potvrzené je tam naštěstí jen jedno a zatím vypadá OK. Já tu pravděpodobnost dvojčat mám strašně vysokou, tak se toho vždycky fakt děsím ![]()
Podle UTZ mi řekla, že jsem 7+1 tt tedy TP 2.12.2009, ale podle nechráněného sexu je to nereálné, takže to bude spíš tak jak to mám na metříku.
Nu 6.5. jdu na genetiku na krev a 7.5. mam prvni poradnu na gyn.
to Magdicka
nu já jsem si taky říkala, že to podruhé půjde podobně pomalu jako u prvního, takže jsem se bála, abych to pak do těch tří let stihla a ono se to povedlo napoprvé.
A že to bude pro tebe záhul to je jasný, ono je to spíš o tom, jestli je někdo kdo pomůže, pohlídá apod.
Já s tím moc počítat nemůžu. Občas může pohlídat prababička, ale tu nechci příliš zatěžovat. Ale pevně doufám, že v těch dvou letech už to bude s hlídáním jednodušší.
to Kšírka
Držím palce ať to vyjde. Doktorům se to opravdu říká, ale mají pravdu, člověk nesmí stresovat, protože stres má na tělo velikánský vliv.
U prvního těhu jsem to nechtěla říct do prvního genetického vyšetření a vydržela jsem v pohodě. Teď nevím, jestli tak dlouho vydržím to neříct, prostě nějak víc věřím, že to bude ok a že to můžu říct.
ahojky berunky..CANCERKO jsem moc ráda že je všechno v pořádku,,já jdu do první poradny v utery tak uvidíme co a jak,,dá mi průkazku a řekne i termín porodu,,,My jsme se o fifu snažili 11 měsíců je to krásný zdravý kluk,,o druhé 7 měsíců,,to dopadlo špatně v lednu revize dělohy,,ted po první ms jsem si řekli že se už nebudeme chránit když mi tak dlouho trvá než zapadnu a šuo hned na poprvé,,o mě už to ví spousta lidí,,sama mi dr, řekla kdyby každá maminka měla jisté že bude tři měsíce mlčet a bude mít zaručené že všechno dobře dopadne tak to bude dělat s radosí každá,,když se chci radovat mám se radovat,,druzí ví že těhu jsem nosí mi kokinka
,,ale taky všichni počítáme že vyhrané neni!!MAGDI jak se projevuje zamlklé těhu??já šla na kontrolu s tím že jse vše v pořádku bylo mi dobře ,,vůbec sjem nekrvácela nic a ona mi řekla že to už nosím 14 dní mrtvé
,,,Kšírko vítám tě tady,,ja o mimi přišla 10+5tt,,vím moc dobře jak to bolí,,ale ted bude všechno v pořádku,,doufám!!!prsa mě taky moc bolí…jinak holky brzy ono každý začátek je težky,,a pak si mimi na sebe zvyknou a budou si spolu hrát a tak takže to bude časem dobré ![]()
lucialinko jezismarja to je za trest!
uz je to pryc, tak ted se jen radovat z noveho stesti..
no prave ze tu nemame vubec nikoho ani jednoho pribuzneho snad jen nakou kamosku a trhlou tchyni, ktera by uz nejradsi dala julci talir spaget
a nema tov hlave moc v poradku, dite bych ji nesverila ani omylem. a ta taky pracuje takze neprichazi v uvahu.
paneboze ja zas sezrala celou cokoladu! uz si je kupovat nebudu! a pak zemi nema byt zle…
cancerko jak se to pozna ze mas strasne vysokou pravdepodobnost dvojcat?
no koukam ze je nas vic ‚napoprve‘
ty jo s juli jsem si meria bazalni teplotu a delala testy na ovulaci, protoze to porad neslo a ted prask! ![]()
ja to taky vsem hned vykecala, proste jsem tehotna a drnebo pozdeji se to dozvi vsichni ne? to manzel e trasne povercivy a jeste to kamosum taji, vcera jsme to museli rict tchanovi, protoze mi frt cpal krvavy steak a nechapal ze ho jist takhle nebudu… po cely vecer uz ani nepip
![]()
Ahojky holky, možná po tom všem trápení, ač neuvěřitelné, že by se mi podařilo, se k vám přidám !
nemám to ale ještě potvrzené dr., budu vědět příští týden …
ještědko no tak uvidíme,,,snad jo,,,a bude už všehcno v pořádku…jak je na tom syn???
Lucialinko mrkni psala jsem to ve snazeni at to tu nemusim vypisovat
osud se zblaznil, to je jedine dobre
kez by to v tech kolejich pokracovalo
ma pred sebou jeste ale moooc ![]()
to magdicka
jak poznám, že mám velkou pravděpodobnost dvojčat?
nu jednoduše, mám 4 dvojčata v rodině.
1. moje mamka je dvojče
2. moji bratranci z mamčiny strany jsou dvojčata
3. moje tety z otcovi strany jsou dvojčata
4. moji bratranci z otcovi strany jsou dvojčata ![]()
to jestedka
no třeba se začíná vše obracet k lepšímu, tak se pak ozvi, jak je to s Nikolaskem a jestli ti potvrdil dr těhu
Cancerka…
snad uz konecne jo, uz toho nestesti bylo dost.. urcite dam vedet …
jinak s nicolaskem jsem popsala ve snazeni..vcera jsem tam byla ![]()
je tak malickej…
Jestedko je mi to moc lito!
kdybych te cetla tak ti poradim at do to ho jdes hned, ja vim jak pisou telo je unavene ale je to jednina vec na svete ktera te muze postavit na nohy. prosim dej vedet jak je na tom klucik, modlim se za tebe.
kdy pujdes na kontrolu?
cancer - tyyy blaho!
ja mam bratrane a sestrenici dvojcata a taky na to myslim… ![]()
Dobre ránko,,no jestedko uvidíme,,a nicolasek chce bojovat bobíšek malá,,drž se,,,magdi no moje mamka měla taky dvojčata ,ale bohužel je nedonosila,,tak taky stihuju kolik jich bude,,v úterý se už dozvím,,dneksa mi přijede kamrádka z dětství tak se těším,,zítra pojedeme na výlet na celýy den tak nám to uteče juj,,a jak se mate vy?jak se cítíte??
me je porad zle, pujdu si lehnout s julcou, konecne s naucila hezky spinkat, zalehnem v pul desate a minimalne do 11 budem chrnet.
MAm cim dal vetsi strach slysim kolem sebe jen same spatne pribehy a to krvaceni bylo hodne silne. snad to broucek prezi
te stredy se snad nedockam…
jestedko kolik je nikyskovi?