PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
19.6.09 10:45

Neli, souhlasím s Petruškou. Z druhý ruky nee. Kdyby se něco nedej bože stalo, nadosmrti by sis to vyčítala i když je to možná blbost, ale svědomí by nemělo klid a možná bys byla vyplašená víc než kdybys monitor neměla. Já si zatím myslím, že ho budeme chtít, ale čert ví jak se nakonec rozhodneme, každopádně ho budu kupovat až co nejpozději. Na druhou stranu znám spoustu maminek ( hlavně prvorodiček), kterým je monitor k prdu, bo miminko spí s nima ve velké posteli. A já si v skrytu duše myslím, že to tak dopadne i u nás :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.6.09 10:46

ahoj holky,
tak jsem dnes byla u dr. dneska už skoro nekrvácím, ale mám tam zase hematom 41×13mm ( jestli se zase udělal znova nebo co). Mám být doma v klidu.
Jo a ještě ten screening…krevní testy mi vyšly nějaký hraniční ( tak musim zase v 16. týdnu na ty normální) a to ultrazvuk vyšel ok.....ach jo, to jsou dneska zase jobovky :(
No snad jste na tom ostaní lépe a užíváte si.( Mně je furt blivno)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.6.09 10:50

Meli, tak snad to bude v pohodě, dávej na sebe a mimi pozor!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.6.09 11:51

Meli ahoj, je dobře že už moc nekrvácíš a že máš hematom, je asi dost normální , protože si krvácela -přeci se ta krev (která se uvnitř srazí a nevyteče musí někde ukázat). Máš asi větší hematom , takže než se to vevnitř vyčistí možná budeš ještě i špinit. TAk hlavně odpočinek… opatrování…šetření.
A při prvním těhu mi dělali testy z krve a vyšly mi taky pozitivní ( bylo to zrovna když jsem krvácela ), a mě doktoři říkali, hlavně že se nemám stresovat, protože když krvácíš a špiníš ( nebo původně čekáš dvojčátka)tak to ovlivňuje krevní testy, takže se uklidňuj touhle verzí a vyčkej v klidu dalších testů. Jinak mě už potom, když jsem nekrvácela a nešpinila potvrdili, že je vše v pořádku a mimi nebude nijak postižené. :lol: :lol:
TAkže předpokládám, že se nemusíš ničeho obávat a dopadne ti to takto stejně dobře jako mě. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
19.6.09 12:23

Ahoj všem!-)

Mikitaa: Je to přesně tak jak píše Magdicka-nevím jak je to v jiných městech ČR,ale pokud jsi z Prahy, tak se musíš zaregistrovat. A ty jsi myslím z Jižní Moravy, že?Tak to se dlé mého v poho obejde bez registrace-raději se ale zeptej gyndr-)

Petrusha: Děkuji za podporu,už je to lepší-i pejsek je na tom lépe. Jen mám pocit jak kašlu a smrkám, že mě nějak bolí břicho a mám hrůzu z toho, jestli to neuškodí miminko-asi jsem už paranoidní…-)A co Ty, už je vše v pořádku?

Nel08: Co se týče monitoru dechu, slyšela jsem od holek,že nejsou moc spolehlivý a naopak spíš poruchový takže rodiče spíš vyděsej než aby jim pomohly-ale to jen opakuji to, co mi říkali ti, kdo ho používali…Takže těžko říct. Co se týče nakupování, tak my to nakupujeme postupně…Máme postýlku komplet a přebalovací pult s vaničkou…Až budu vědět co to bude,tak budu nakupovat postupně i oblečení a tak…(z druhé ruky-na netu takový ty velký balíky z USA a Anglie)…asi jsem cvok, že už to máme koupené,ale mě to dělá hroznou radost, a když se to kupuje postupně, tak myslím, že je to lepší, protože to pak není tak velká darda najednou…-) Kočárek ale samozřejmě necháme úúúúplně na poslední chvíli-) JO a u nás taky leje jako z konve…

Meli: Nedělej si těžkou hlavu, určitě bude všechno v pořádku,hlavně že už nekrvácíš, to je dobře! Dávej na sebe pozor a odpočívej!!!

No tak já zas pomalu pochvátám do práce-táááááááááák se mi nechce-navíc mi dnes opět enní nějak moc dobře-já teda nevím když to konečně skončí a budu moci říci:TĚHOTENSTVÍ JE NÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA!.....zatím teda stále ještě nevím.....líbí se mi jen KO když vidím mimi, jinak trnu hrůzou…heheheheh

Tak se všechny opatrujte!
Papaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.6.09 14:15

Leninko ahoj, je fajn že je ti lépe,i pejsánkovi. Jen teda, že u toho zvládáš chodit do práce , no seš machr.
A to smrkání a kašlání? No já jsem taky měla dost strach , protože když jsem krvácela , tak i dr. říkala, že radši na záchodě netlačit a při smrkání vysmrkat jen to nejnutnější a moc to nehrotit. Ale ty jsi po této stránce v pořádku, takže se neboj. Rýma a kašel přejdou a ty se budeš cítit zase v pořádku.
A díky za optání na své pocity, konečně se cítím v pořádku…a dobře… a je to asi fakt, že druhý trimestr si těhulka užije ( protože se cítím báječně- ŤUK, ŤUK…Musím to zaklepat na dřevo ). Jen se nemůžu dočkat UTz, abych věděla, že je vše v pořádku,nebo alespoň pohybů mimča.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.6.09 14:33

Nel nektere holky od nas srpnatek ho maji a nejedne to porad vriska je to o nervy. detickam se to asi stava casto ze se na sekundu dech zastavi. pokud chces mit jistotu tak si ho kup, ale taky bych asi nebrala z druhe ruky jen pokud bych znala dobre toho cloveka. nevim kdyz uz jistota tak poradna. mama mi ho chtela koupit ale nakonec jsem odmitla juli s nama dlouho spala v jedne mistnosti a ja proste usoudila ze je netreba. nebo si ho poruc jako darek a bude :D nasi se furt vyptavali a ja nic nevedela vse jsem podedila.

petrus to fakt dr. rikala jo? o tom netlaceni 8O to slysim poprve, ja smrkam a tlacim jako das :lol: :lol: :lol: a o jsem taky krvacela :?

Meli ten hematom je tam asi JESTE PORAD ne? a me doktro rek ze musi jit ven takze at s krvacenim pocitam :? no opatruj se a vse bude ok.

xxLeninko ty si myslis ze tehotenstvi bude nadhera? :lol: ja mam taky rada mit vsechno pekne nachystane dopredu at si to pak muzu uz jen uzivat a ne na posledni chvili se plahocit s brichem v zime a shanet veci. a co kdyz porodis o mesic driv? radsi mit vse driv. :)

zbyte uz zas nevim kdo co psal, boli me porad kebule co vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
19.6.09 14:46

Magdi je to naprosto tak jak říkám…dr. mě upozoňovala už i minulé těhu …hlavně netlačit. :!
A s těmi věcičkami pro mimčo… většinu mám po naši princezně…ale teď jsem si koupila autosedačku( vajíčko) a zimní zavinovačku do autosedačky. Věcičky( oblečení ) nekupuji- mám, a snad jen kdyby to byl kluk tak něco málo budu muset, aby nechodil v růžovém. ALe pomalinku už začínám pořizovat,to co mi chybí nebo co jsem už stihla rozdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.6.09 15:03

hojda…
to me zatim jeste ani nenapadlo neco porizovat…myslim ze je jeste brzo…pak budu mozna nadavat ze sem nezacala driv..no kdo vi :)))

a snad to teda s tou porodnici bude bez problemu..musim se optat dr. Budu rodit v Brne…a jeste sem se chtela optat…jak dlouho dopredu se vlastne porod jako takovy ohlasi ze zacina :))) ja to mam do porodnice totiz cca 50 km…tak me napadlo jestli vubec stihnu dojet nebo si mam domlouvat nejakou porodni babu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.6.09 08:51

mikitaa jak kdy ale vetsinou a u prvorodicek je to delsi akdyz zacnes mit kontrakce nebo bolesti nebo praskne voda tak je to jeste nekolik hodin. mela bys to v pohode stihnout ale chapu tve obavy. taky se muze stat ze je to rychlovka ale uvidis ze to bude v pohode. zeptej se dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.6.09 18:01

jnak petrus ja ti samozrejme verim me jen stve ze mi to nerek te muj, on na vse docela kasle, teda na jednu stranu si myslim ze dela dobre ze nas vzdy uklidnuje ze je vse normalni ale na druhou stranu to nekdy trosku prehani s tim flegmatismem.

v utery mam taky kontrolu bojimbojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.6.09 19:37

ahojinky holky,,jakpak se máte při sobotě?My byli dneska soma pořád pršelo a papkáme samé dobroty,rybí pomazánku,,melounek,,puding jsme si uvařili :lol: ,,Dneska se známé narodil chlapeček Dominiček 3300g a 50cm,,v 37 tt,,,tak jsem si vzpoměla že kdybych v lednu o miminko nepřišla taky bych za chvíli rodila,,byli jsem skoro stejně,,,já ještě zatím nic nekupuji i když screning vyšel počkám ještě na výsledky triplu,,já jdu v pondělí na krev a v utery k doktorce tak sand bude všechno v pořádku,,budu na tebe myslet magdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
21.6.09 19:13

Petrushka: jak vypadá zavinovačka do autosedačky ? V čem je jiná ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.6.09 20:59

luci to ja taky budu hlavne drzet palce, vyjde to musi!

loli netusim ale predstavuju si to tak ze tam jsou hlavne diry na bezp. pasy, ja mam takovy pytel na zip. ten jsem nechavala v aute i s vajcem, nebo stejne tak prenos vajca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.6.09 08:57

Ahoj holky, zdravím od našich, docela si to užívám, akorát zase v noci blbě spím, vzbudím se na záchod a pak 1-2 hodiny nemůžu usnout.

Loli , takhle třeba vypadá zavinovačka do autosedačky http://www.emitex.cz/…osedacku.htm

Luci , určitě to bude dobré. Já bych měla mít TP za 2 dny, ale všechno se to líp snáší s miminkem v bříšku. Nakupovat asi budu až po velkém UTZ tak od 20tt, za prvé toho většinu ještě mám, za druhé podle toho jestli to bude kluk nebo holka něco přikoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí